Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Olmaz olmaz eşinde görücek daha da güzellesiceksin hepimiz kendimiz kendimizi iyi hissetmek için yaptık

Size bişey sorucam bi arkadaşım dikiş izi kalıyor diyo öyle bişey var mı bide ben dün gece uyurkan yanlışlıkla elimi çarptım bugun aşırı ağrıyo burnum

Size bişey sorucam bi arkadaşım dikiş izi kalıyor diyo öyle bişey var mı bide ben dün gece uyurkan yanlışlıkla elimi çarptım bugun aşırı ağrıyo burnum
Dikiş izi kalmaz cnm hemen geçmez ama zamanla düzelir.Çokmu şiddetli çarptın bende iki kere çarptım aşırı ağrı oluyo bende yamuldu felan sanmıştm :) ama korkma bişey olmaz

Kızlar bide dikiş yeri kabuk bağlarsa Esabil hoca krem sur dedi.Burun içine surmemiz için verdiği antibiyotik kremi

Bak bunu dedigin iyi oldu o ipler artik dussun istiyorum kuru ve sert ip gibi geliyo dikis yerine dokununca
Acaba ne zaman duserki

Nrc92 burnuna bayıldım çok kibar ve yüzüne çok yakışmış. Neşe senin morluklar ve şişlikler ne durumda? Senin profilindeki foton kendi foton ise eğer benim şimdiki burnuma çok benziyor. O yüzden senin sonucu çok merak ediyorum :)
Kızlar ben perşembeye gün aldım demiştim. Planım hazır. Eşimle perşembe günü gidiyoruz 11.30 da ankarada olcaz sanrm. 1 gibi hastanede oluruz. Tahliller falan yapılacakmış akşama doğru ameliyata alacak esabil bey. Çocuk gelmiyecek bizimle. Ankarada arkadaşımız var onda kalcaz. Pazartesiye de dönüş biletlerimizi aldık. Tamponlar çıkınca döncez inş. Çok heyecanlıyım. Hasta olcam diye ödüm kopuyor. İnş bi aksilik çıkmaz kızlar dua edin. Ve tabi sizin gibi güzel buruncuğum olsun. :)

Çok teşekkür ederim:) inşallah seninde herşey istediğin gibi olur

Bak bunu dedigin iyi oldu o ipler artik dussun istiyorum kuru ve sert ip gibi geliyo dikis yerine dokununca
Acaba ne zaman duserki
Benim önde bir tane kaldı dikiş iki uç tanesi duştu ama çok kızarık yuzumu yıkadığımda felan kan geliyo azıcık doktora sordum normal dedi seninde düşer yakında kremde kabul bağlayınca surmeyi ihmal etme

Size hemen bugunkü halimi atıyorum gözüme kan oturdu sadece uykumda nasıl vurdum bilmiyorum burnum bugun hep sızladı

Eklentiler

• IMG_7254.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 570
Evet kendi resmim öncesi ve sonrası yapıcam ama şimdiden eski halimi koyabilirim hadi şimdiden hayırlı olsun sana bende pazartesi tamponları çıkartıcam

Eklentiler

• IMG_7145.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 344
  • IMG_6307.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 333
ben önde sarkan dikişi kestim ya bir kaç yorum okumustum dikiş düşmeyince aldıranları falan yanlardakiler duruyor baya ama öndekinin dısını uzun yerini kestim bişey olmaz umarım

ben önde sarkan dikişi kestim ya bir kaç yorum okumustum dikiş düşmeyince aldıranları falan yanlardakiler duruyor baya ama öndekinin dısını uzun yerini kestim bişey olmaz umarım
Kesmende hiç bi sakınca yok ben doktora sordum kesebilirsin demişti ben denedim ama kesememiştim :)

Iyice saldim burnumu masaji hic yapmiyorum odeme iyi gelen caydi meyvelerdi biraktim tadim yok bu ara oyle akisina biraktim ucunda odem biraz daha artti sanki ama hicc umrumda da degil

Eklentiler

• photostudio_1478438149623.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 1.280
Iyice saldim burnumu masaji hic yapmiyorum odeme iyi gelen caydi meyvelerdi biraktim tadim yok bu ara oyle akisina biraktim ucunda odem biraz daha artti sanki ama hicc umrumda da degil
Bir yıl boyunca bir kaç ay ödem olurmuş sen bırakma ama o kadar zorluk çektin ama yinede güzel gözüküyorsun

Çok güzel gözüküyorsun maşallah:) Benim burun ucum inanılmaz sert taş gibi masaj yapamıyorum bende burun ucu dahada cok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…