Ne oldu sana tadın Yok ? Kim üzdü ? Ne için üzdü ? Burnuna kötü yorum mu yaptılar ?Iyice saldim burnumu masaji hic yapmiyorum odeme iyi gelen caydi meyvelerdi biraktim tadim yok bu ara oyle akisina biraktim ucunda odem biraz daha artti sanki ama hicc umrumda da degil
alla alla esabil bey genelde nafız köresde yapıyordu.Özel hastande kalmak için ayrı bi ücret talep ettimi acabaHemen cevap vereyim istedigin kadar her turlu soruyu sorabilirsin bende severek cevaplarim hic sorun yok canim
Cunku bende senin gibi sadece 4 ayim surekli soru sormakla gecti cok irdeledim cok supheci yaklastim sonucta hergun yapilcak bisey degil insan guvenip en iyisini yaptirmak istiyor
Soruya gelince
Doktor ince deride olsa kalin deride olsa yaparim diyor deri eger kalinsa odemler ve burnun oturma suresi daha uzun olur diyor benim burnum ince derili imis
Kalma konusuna gelince bizim doktor kalma taraftari eger istemiyosan onceden yine konusursun sabah olursan aksamina cikmaya ikna edebilirsin diye dusunuyorum
Cok anlayili yardimci olmak icin elinden geleni yapcak bi doktor
Ben tum tahlilleri DOKTORUN CALISTIGI SINCAN NAFIZ KOREZ DEVLET HASTANESI FATIH POLIKINLIKTE yaptim orda once gorustum sonra evrak tamamladim bir hafta sonrada Dikmen de ozel bi hastanede oldum ameliyat gunu ozeldeki yere gittim zaten esabil beyle ameliyatim var dedim hemen ilgilendirler odami gosterdiler orda hazirlandim yattim yatagima serum verdiiler ve doktorum gelen kadar bekledim sonra son kez istedilerimi konustuk 10 dk kadar
Ardindan ameliyata girdim 1,5 saat surdu bir gece orda kalip ciktim sabahinda
Evet nafiz korez de yapiyor ama 2 ay gun atiyor eger ozelde anlastigi bi yer var orda olmak istersen hemen yapiyor fiyat tabiki farkli suan guncel fiyat devlette 2.300 iken ozelde 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor hersey icindealla alla esabil bey genelde nafız köresde yapıyordu.Özel hastande kalmak için ayrı bi ücret talep ettimi acaba
Cikacak gibi durmasi normal bendede oyle duruyordu esabil beyin bana onerdigi kren balaban adinda bi pomaddi onu bilemicemKızlar, bugün ameliyat olalı 4. Gün burun ateli çıkacakmış gibi duruyor genişlemiş gibi sizde de böyle mi oldu? Bir de burun ucundaki dikisler icin verilen mupiderm pomadın prospektüsünde burun göz cevresine degdirmeyiniz bulaşırsa bol su ile yıkayınız diyor kafam karıştı esabil bey bana bactroban önerdi ama ben mupiderm pomadıda kullanıyorum. Ayyyyy ne zormuş bu süreç. Sürekli bir araştırma halindeyiz
Benimde bugün 5.günüm yarın tamponları aldırcam bende öyle çıkıcak gibi ama çok normal çünkü burnum çok şiş ben kullanıyorm pomadı sonucta doktor bilerek yazmıştır sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar, bugün ameliyat olalı 4. Gün burun ateli çıkacakmış gibi duruyor genişlemiş gibi sizde de böyle mi oldu? Bir de burun ucundaki dikisler icin verilen mupiderm pomadın prospektüsünde burun göz cevresine degdirmeyiniz bulaşırsa bol su ile yıkayınız diyor kafam karıştı esabil bey bana bactroban önerdi ama ben mupiderm pomadıda kullanıyorum. Ayyyyy ne zormuş bu süreç. Sürekli bir araştırma halindeyiz
5gün oldu 6. Gün saat 4 de gidip aldrcam artık nefes almak istiyorumSagolun kızlar insan kafasına takıyor işte herşeyi bu arada nese senin tamponlar daha erken cikiyor ben salı gidicem az kalďı yeni burunları görmeye
Kizlar tampon cikinca yine hic belli olmuyor burnun sekli filan ne zamanki alci alinir anca oyle gorursunuz tampon cikinca bol bol okyanus suyu alip sıkacak ve sumkureceksiniz icinde kabuklar kurumasin diye sonra alci tatli tatli kasinmaya baslayacak 10.gun cikinca oh be deyip yeni seklini ilk o zaman gorursnuz[/QUOTE
Tamponlar çıkınca okyanus suyu alcakmıyız şimdiden burnumun üstü kasınıyor deli gibi bice benim burnumun altı kıpkırmızı oldu ve orası yanıyo hanı grip olunca mendille silersin tahriş olr ya o şekilde
Nrc92 burnuna bayıldım çok kibar ve yüzüne çok yakışmış. Neşe senin morluklar ve şişlikler ne durumda? Senin profilindeki foton kendi foton ise eğer benim şimdiki burnuma çok benziyor. O yüzden senin sonucu çok merak ediyorum :)
Kızlar ben perşembeye gün aldım demiştim. Planım hazır. Eşimle perşembe günü gidiyoruz 11.30 da ankarada olcaz sanrm. 1 gibi hastanede oluruz. Tahliller falan yapılacakmış akşama doğru ameliyata alacak esabil bey. Çocuk gelmiyecek bizimle. Ankarada arkadaşımız var onda kalcaz. Pazartesiye de dönüş biletlerimizi aldık. Tamponlar çıkınca döncez inş. Çok heyecanlıyım. Hasta olcam diye ödüm kopuyor. İnş bi aksilik çıkmaz kızlar dua edin. Ve tabi sizin gibi güzel buruncuğum olsun. :)
Sen böyle söyleyince acayip rahatlıyorumEvet tampon cikarcikmaz okyanus suyuna baslicaksin o hic acidan bisey degil aksine cok rahatlatiyo 3 kere filan ust uste sıkacaksin sinra hizlica hiiiihhhh diceksin o kadar :) icindeki ne varsa cikacak
Ayrica ucundaki kizariklik ve yanma bendede olmustu antibiyotikli kremden oluyo oda normal
Alcinin kasinmasi ve rahatsiz etmesi iyilesme gostergesi doktora cok sordum o kasinma isini alcimi sokup atasim geliyodu o kadar dehset kasiniyoduki kemik kayniyor iyilesiyor ondan kasiniyir dedi artik alcinin cikmasina az kaldikca kasinma deli ediyor 10.gun alci cikip burnu gorunce tum zorluklar geciyor sedece sislik kaliyor o da zaman artik..diger sikayetler bitiyor
Sen bi gün kalıyorsun hastane de sonra yine evdesin. Bakıcak kişiler sen eve çıkınca sana yardımcı olurlar. Ama emzirme durumunu bilemem tabi. Yazın olma çünkü sıcakta ödem cok olur morluklar daha kalıcı oluyor süreç daha çok uzuyoMerhaba kizlar ben karar veremedim ameliyata korktugumdan degil kizim var 21 aylik emziriyorum bakacak kisiler var hastahane yakin maddi anlamda sikinti yok ama ben olmazsam isler yürümez kizima benim gibi bakamazlae diye kaygilaniyorum ameliyattan sonra ilgilenemezsem agrilardan diye yari yilda olayim bitsin diyordum ama yazin mi olsam kafam karisik ya kizlar bana yol gösterin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?