Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yok bugun kuafore gittim ordada cok begendiler kotu yorum yapan hic olmadi kendimle sorunum kendimi sevemememle ilgili..depresyondayim diyelim

alla alla esabil bey genelde nafız köresde yapıyordu.Özel hastande kalmak için ayrı bi ücret talep ettimi acaba

Kızlar, bugün ameliyat olalı 4. Gün burun ateli çıkacakmış gibi duruyor genişlemiş gibi sizde de böyle mi oldu? Bir de burun ucundaki dikisler icin verilen mupiderm pomadın prospektüsünde burun göz cevresine degdirmeyiniz bulaşırsa bol su ile yıkayınız diyor kafam karıştı esabil bey bana bactroban önerdi ama ben mupiderm pomadıda kullanıyorum. Ayyyyy ne zormuş bu süreç. Sürekli bir araştırma halindeyiz

alla alla esabil bey genelde nafız köresde yapıyordu.Özel hastande kalmak için ayrı bi ücret talep ettimi acaba
Evet nafiz korez de yapiyor ama 2 ay gun atiyor eger ozelde anlastigi bi yer var orda olmak istersen hemen yapiyor fiyat tabiki farkli suan guncel fiyat devlette 2.300 iken ozelde 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor hersey icinde

Cikacak gibi durmasi normal bendede oyle duruyordu esabil beyin bana onerdigi kren balaban adinda bi pomaddi onu bilemicem

Canim sana onerdigi kremdede aynisi yaziyor bi bak netten zaten bana verdigi kremle icerigi ayni

Evet biliyorum sorun olmuyor uzun zamandir kullaniyorum sorun olmuyor merak etme onu bilerek oneriyor demekki biz olanlarin hepsi kullandi sonucta icin rahat olsun

Benimde bugün 5.günüm yarın tamponları aldırcam bende öyle çıkıcak gibi ama çok normal çünkü burnum çok şiş ben kullanıyorm pomadı sonucta doktor bilerek yazmıştır sıkıntı olacağını sanmıyorum

Sagolun kızlar insan kafasına takıyor işte herşeyi bu arada nese senin tamponlar daha erken cikiyor ben salı gidicem az kalďı yeni burunları görmeye

Kizlar tampon cikinca yine hic belli olmuyor burnun sekli filan ne zamanki alci alinir anca oyle gorursunuz tampon cikinca bol bol okyanus suyu alip sıkacak ve sumkureceksiniz icinde kabuklar kurumasin diye sonra alci tatli tatli kasinmaya baslayacak 10.gun cikinca oh be deyip yeni seklini ilk o zaman gorursnuz

Doktorumuz gün içinde sabah saat 10 ile öğleden sonra 3 arasında ameliyatta oluyor. 11 de orda olmak size vakit kaybettirir. Size tavsiyem, hastaneden sabah 9-9.30 arasına randevu alın. Muayeneden sonra tetkikleri yaptırır, ertesi gün öğleden sonra üç de de sonuçları gösterip gün alırsınız. Gün içinde boş yere vakit kaybetmeyen bekleyip de. Birde randevu almadan gitmeyin. Doktoru poliklinik de bulmak çok zor. Randevusuz sıra gelmez diye düşünüyorum.

Evet tampon cikarcikmaz okyanus suyuna baslicaksin o hic acidan bisey degil aksine cok rahatlatiyo 3 kere filan ust uste sıkacaksin sinra hizlica hiiiihhhh diceksin o kadar :) icindeki ne varsa cikacak
Ayrica ucundaki kizariklik ve yanma bendede olmustu antibiyotikli kremden oluyo oda normal
Alcinin kasinmasi ve rahatsiz etmesi iyilesme gostergesi doktora cok sordum o kasinma isini alcimi sokup atasim geliyodu o kadar dehset kasiniyoduki kemik kayniyor iyilesiyor ondan kasiniyir dedi artik alcinin cikmasina az kaldikca kasinma deli ediyor 10.gun alci cikip burnu gorunce tum zorluklar geciyor sedece sislik kaliyor o da zaman artik..diger sikayetler bitiyor

Merhaba kizlar ben karar veremedim ameliyata korktugumdan degil kizim var 21 aylik emziriyorum bakacak kisiler var hastahane yakin maddi anlamda sikinti yok ama ben olmazsam isler yürümez kizima benim gibi bakamazlae diye kaygilaniyorum ameliyattan sonra ilgilenemezsem agrilardan diye yari yilda olayim bitsin diyordum ama yazin mi olsam kafam karisik ya kizlar bana yol gösterin lütfen...

Sen böyle söyleyince acayip rahatlıyorum

Sen bi gün kalıyorsun hastane de sonra yine evdesin. Bakıcak kişiler sen eve çıkınca sana yardımcı olurlar. Ama emzirme durumunu bilemem tabi. Yazın olma çünkü sıcakta ödem cok olur morluklar daha kalıcı oluyor süreç daha çok uzuyo

Canim sende Eryamandaydin degil mi bu ay emme olayıni keseceğiz insallah çalışıyorum gündüzleri babaannedeyken aramiyor bu arada senin ameliyat sonrası süreci kolay atlatiyorsun fotolardan takip ediyorum güzel görünüyorsunuz

Benimde 2 kizim var buyuk okula gidiyor ben goturup getiriyorum kucukte 2 yasinda cok tereddutluydum sonucta ben bu ameliyati yillardir istiyodum herseyi acilari zorluklari tamamdi benim icin doktoru da karar vermistim amaaa
2 yasindaki kizimla kim ilgilencekti hadi cikinca beni oyle gorunce korkarsa hadi vurursa hadi surekli kucak isterse vs... Vs...
Derken baktimki her sene baska bi sorun cikiyor yok arkadas ben bu sefer bu kadar yaklasmisken vazgecemezdim
Once burnumun bantli olcagina kizimi alistirdim evde 1 hafta peceteyi katlayip bantla burnuma yapistirdim oyle gezdim minik kusuma anlattim oyunlar oynadik o sekilde..basta ac dedi korkuyorum dedi ama alisti..
Sonra ameliyat haftasi annemi yanimda kalmasi icin bize cegirdim esimde yillik izninden 3 gun aldi derken oldum ameliyati ve kucagimdan hic inmeyen kizim basta yanasmadi sonra ise oyle hassasti ki normalde asiri hareketli ama cok olgun davrandi terlik getiriyo krem getiriyo opuyum diyorum burnun acir diyo kucagima cikmadan ellerimi opuyo..zaten 3.gunden sonra cocukta alisiyor sende evde ne yapiyorsan yine yapabilcek duruma geliyorsun yani rahat bi surec oyle atlatirsin
Burun ameliyatini sonbahar ve kisin oneroyolar yazin tercih edilmiyor cunku sicak odemleri enfeksiyonlari artiriyor arti gunes gormemen gerekiyor
Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…