- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
hey depresyonda neymiş kendine gel ve sirkelen lütfen. Bu burun için onca yıl bekledim zahmetini çektin ve şun çokkk güzelsin tadını çıkar bu pozitifliğine geri dön kızcam Ama aaaaaNesecim rahatla tabi 10.gun bitcek veee birden otomatikmen ohh bee hersey bitti keske bunca yil beklemeseydim diyeceksin haa birsey daha onceden bilgin olsun alci cikinca burnunu goruyosunya 2 aya kadar yari yariya kuculuyor o gordugun ilk goruntu...
Benim 24.gunum acayip fark var 10.gundeki ilk halden..
Saolasin daha iyiyim yaa saclarim boyadan cok kiprandi yanik yanik gibi sagliksiz gorunuyodu ona cok taktim kestiriyim diyorum e zaten kisa omuzlarimda..napsam bilemedim o gerdi baya beni ben fazla takiyorum gorunuse suse puse:)hey depresyonda neymiş kendine gel ve sirkelen lütfen. Bu burun için onca yıl bekledim zahmetini çektin ve şun çokkk güzelsin tadını çıkar bu pozitifliğine geri dön kızcam Ama aaaaa
Ooooo hayirli ugurlu olsun fistik gibi hatun olcan desene bizi hep haberdar et bizde destek olalaim burdan surecte cok moral verdin banaBen hastaneden yeni çıktım yatış işlemlerini yaptırdım.yarın 9:30 da inşallah değişim başlasın. Bu arada çene büyütme yapılacak benim için burun ve çene zor olacak ama hayırlısı
Evet eryamanda otuyorum çok güzel geçıyor süreç tamponlardan sonra resim paylaşırım bence çok bekleme ol kurtul düşünmekle zaman geçmesinCanim sende Eryamandaydin degil mi bu ay emme olayıni keseceğiz insallah çalışıyorum gündüzleri babaannedeyken aramiyor bu arada senin ameliyat sonrası süreci kolay atlatiyorsun fotolardan takip ediyorum güzel görünüyorsunuz
Sayenizde öğrendim nasıl süreçler olacağını bugün tamponlar cumada alçı çıkıcak ama dedğiniz gibi 2 aydan önce çok belli olacağını sanmıyorumNesecim rahatla tabi 10.gun bitcek veee birden otomatikmen ohh bee hersey bitti keske bunca yil beklemeseydim diyeceksin haa birsey daha onceden bilgin olsun alci cikinca burnunu goruyosunya 2 aya kadar yari yariya kuculuyor o gordugun ilk goruntu...
Benim 24.gunum acayip fark var 10.gundeki ilk halden..
Hadi hayırlısı olsun allahın izni ile güzel gecer ameliyatın zor olcak diye düşünme güzel düşün sonuç mükemmel olacakBen hastaneden yeni çıktım yatış işlemlerini yaptırdım.yarın 9:30 da inşallah değişim başlasın. Bu arada çene büyütme yapılacak benim için burun ve çene zor olacak ama hayırlısı
Evet eryamanda otuyorum çok güzel geçıyor süreç tamponlardan sonra resim paylaşırım bence çok bekleme ol kurtul düşünmekle zaman geçmesin
Bende yıllardır istiyorum ama bitmiyor sorunlar Emzirmeyi bırakınca da tuvalet eğitimi başlayacak yazın o daha da yorucu bi süreç Benin'de oğlum 22,5 aylık haftaya sütten keseceğim inşallah (ameliyat olmasa da ben 2 yaşında bırakmayı planlıyordum )yaza bırakırsam vazgeçerim diye korkuyorum o yüzden bu sürece girdin ise bir an önce bir yerden başlamak gerek gün aldıktan sonra heyecanın tüm bu olumsuzlukları unutturuyor şuan ben nasıl erken olurum arayışı içindeyim :)))Canım teşekkürler desteğin için, her şey gönlünce olsun:)))
Doğru Doğru söylüyorsunuz bende vazgecerim korkusu h akkimizda hayirlisi olsunBende yıllardır istiyorum ama bitmiyor sorunlar Emzirmeyi bırakınca da tuvalet eğitimi başlayacak yazın o daha da yorucu bi süreç Benin'de oğlum 22,5 aylık haftaya sütten keseceğim inşallah (ameliyat olmasa da ben 2 yaşında bırakmayı planlıyordum )yaza bırakırsam vazgeçerim diye korkuyorum o yüzden bu sürece girdin ise bir an önce bir yerden başlamak gerek gün aldıktan sonra heyecanın tüm bu olumsuzlukları unutturuyor şuan ben nasıl erken olurum arayışı içindeyim :)))
Ben sordum Esabil hocaya. 10 gün veriyoruz dedi. Sonra gerekirse bi 10 gün daha veriyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?