Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Nesecim rahatla tabi 10.gun bitcek veee birden otomatikmen ohh bee hersey bitti keske bunca yil beklemeseydim diyeceksin haa birsey daha onceden bilgin olsun alci cikinca burnunu goruyosunya 2 aya kadar yari yariya kuculuyor o gordugun ilk goruntu...
Benim 24.gunum acayip fark var 10.gundeki ilk halden..

Canım ne kadar güzel anlatmışsin ,seni örnek aliyorum zaten)) Veee müthis bir insansin; okuyorum herkesin sıkintisina ortak oluyorsun, bu devirde böyle insan kaldı mi diyorum .Rabbim gönlüne göre versin ve şiş dediğin burnunla bile mükemmel görünüyorsun ))

hey depresyonda neymiş kendine gel ve sirkelen lütfen. Bu burun için onca yıl bekledim zahmetini çektin ve şun çokkk güzelsin tadını çıkar bu pozitifliğine geri dön kızcam Ama aaaaa

Ayyy canim benim saolasin
Burda ben cok arastirdim cok yardimci olcak kisi aradim ama bizim doktorun hastalarina pek ulasmadim internette desen zaten hakkinda bisey yok baya tereddutte kaldim sonra kendim olunca burdakilerede yardimci olmak istedim cok tesekkur ederim guzel yorumun icin
Bence erteleme aklinda kalmasin cocuk zsten gunduz babannede o yardimci olur sana e bi aksam geliyor emzirmeden ister kesersin yok kesemesende 1 gun emzirmemek yetiyor anestezinin etkisi gecsin diye 1 gun sagar atarsin sonra devam da edebilirsin bende 20 aylik kestim sutten
Istersen once sutten kesip 2 ay kadar sonrada olabilirsin cocuk aksamdan aksama cok zorlamaz seni cunku oyle yatmani gerektircek agir bi ameliyat degil bu

Ben hastaneden yeni çıktım yatış işlemlerini yaptırdım.yarın 9:30 da inşallah değişim başlasın. Bu arada çene büyütme yapılacak benim için burun ve çene zor olacak ama hayırlısı

hey depresyonda neymiş kendine gel ve sirkelen lütfen. Bu burun için onca yıl bekledim zahmetini çektin ve şun çokkk güzelsin tadını çıkar bu pozitifliğine geri dön kızcam Ama aaaaa
Saolasin daha iyiyim yaa saclarim boyadan cok kiprandi yanik yanik gibi sagliksiz gorunuyodu ona cok taktim kestiriyim diyorum e zaten kisa omuzlarimda..napsam bilemedim o gerdi baya beni ben fazla takiyorum gorunuse suse puse:)

Ben hastaneden yeni çıktım yatış işlemlerini yaptırdım.yarın 9:30 da inşallah değişim başlasın. Bu arada çene büyütme yapılacak benim için burun ve çene zor olacak ama hayırlısı
Ooooo hayirli ugurlu olsun fistik gibi hatun olcan desene bizi hep haberdar et bizde destek olalaim burdan surecte cok moral verdin bana
Senin icin dua edicem hersey istediginden de guzel olsun insallah hep yanindayiz

Evet eryamanda otuyorum çok güzel geçıyor süreç tamponlardan sonra resim paylaşırım bence çok bekleme ol kurtul düşünmekle zaman geçmesin

Sayenizde öğrendim nasıl süreçler olacağını bugün tamponlar cumada alçı çıkıcak ama dedğiniz gibi 2 aydan önce çok belli olacağını sanmıyorum

Hadi hayırlısı olsun allahın izni ile güzel gecer ameliyatın zor olcak diye düşünme güzel düşün sonuç mükemmel olacak

Canım teşekkürler desteğin için, her şey gönlünce olsun:)))
Bende yıllardır istiyorum ama bitmiyor sorunlar Emzirmeyi bırakınca da tuvalet eğitimi başlayacak yazın o daha da yorucu bi süreç Benin'de oğlum 22,5 aylık haftaya sütten keseceğim inşallah (ameliyat olmasa da ben 2 yaşında bırakmayı planlıyordum )yaza bırakırsam vazgeçerim diye korkuyorum o yüzden bu sürece girdin ise bir an önce bir yerden başlamak gerek gün aldıktan sonra heyecanın tüm bu olumsuzlukları unutturuyor şuan ben nasıl erken olurum arayışı içindeyim :)))

Doğru Doğru söylüyorsunuz bende vazgecerim korkusu h akkimizda hayirlisi olsun)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…