- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
İki ameliyat derken ? sen ne yaptırcaksınAy benim için de süper olur. Benim iki ameliyat birden olacağı için belki daha da fazla verir.
yarı benim ameliyatım var sabahtan gittim son görüşmeyi yaptırk. şöyle istiyorum vs gibi. bi kağıt yazdırdı servisler binasında 2.kata çıkıp yatışımı yaptırdım. işe geçtim. öğleden önce sonra farketmez sanırımKızlar bir sorum daha olacak. Ameliyattan bir gün önce gel dedi Esabil bey. Tahlil için mi çağırıyor, gideceğim saat önemli midir? Öğleden sonra gitsem sorun olur mu acaba? Zaten Esabil bey 15:00-16:00 gibi odasında oluyor genelde.
9:30 da randevum vardı yatış işlemleri vs. 10:30 çıktım hastanedengardenrose sen sabah 09:30'da hastaneden çıktığını yazmışsın bugün. Kaçta gittin ki? O kadar çabuk halloluyorsa ben de sabahtan giderim:)
rica ederim sen ameliyat tarihi almışmıydın ?Teşekkürler cevabın için... Tahlil filan yaptırırsa öğleden sonra sorun olur mu diye korkmuştum. Sincan çok uzak olduğundan, işe gidip gelmek de sorun olacak.
Ben burun için bile çok korkarak karar verdim ama şimdi tabi gözümü kararttum. herkes burun ameliyatı cok zor dese de, olsun nooooolmuş ki sanki. azıcık sıkarım dişimi diye gülüp geçiyorum :)
ama Hastayım sizlerdeki cesarete. kiminiz çene diyo kiminiz meme :) maşallahınız var valla .
Ben raporluyum hastane yatış hariç 10 gün veriyorKızlar hiç rapor alan oldu mu? Ne kadar rapor veriyor acaba Esabil bey...
Mutlaka randevu al git yoksa çok beklersin hastane yatışların için çağırıyoKızlar bir sorum daha olacak. Ameliyattan bir gün önce gel dedi Esabil bey. Tahlil için mi çağırıyor, gideceğim saat önemli midir? Öğleden sonra gitsem sorun olur mu acaba? Zaten Esabil bey 15:00-16:00 gibi odasında oluyor genelde.
Sincan devlet hastanesinde çıkarılacak ama resim atarım mutlakanese0105 cuma günü hangi hastanede çıkarılacak alçılar? Ben dikmende olurum cuma günü. Burnunu canlı canlı görmek isterim. :)
Benim ameliyat günüm 2 Aralık. Randevu mu almak gerekiyor, doktor bana direk gel demiştirica ederim sen ameliyat tarihi almışmıydın ?
Teşekkür ederim ben randevumu alıp gideyim en iyisi:)Mutlaka randevu al git yoksa çok beklersin hastane yatışların için çağırıyo
ben randevu alarak gittim, ne olur ne olmaz dieBenim ameliyat günüm 2 Aralık. Randevu mu almak gerekiyor, doktor bana direk gel demişti
cnm merhaba bende esabıl beye karın gerdırme yaptırcam bu amelıyatı kendısınde yaptıranları gordun yada duydun muBen meme dikleştirme ve burun ameliyatı olacağım.
Ben esabil beye burun ameliyati yaptirdim yarin tamponlarimi almaya giderken bir arkadasimda benimle birlikte gorusmeye gelecek kendisi karin yaglarini aldirip gerdirmek istiyor daha once konusmuslardi detaylarida yarin konusacaklar ama ben bir bayanla konusmustum hastanede karin gerdirme yaptirmis cok memnun kaldigini o yuzden burun estetigide yaptirdigini soylemisti 50 yaslarindaydicnm merhaba bende esabıl beye karın gerdırme yaptırcam bu amelıyatı kendısınde yaptıranları gordun yada duydun mu
sevındım memnun kalmasına hiç bılgım olmadıgı için acayıp kprkuyorum bende bugun gittım yanına yarında gıtcem gun vercek ama cok kararsızım ne kadar zormuş delircem :)Ben esabil beye burun ameliyati yaptirdim yarin tamponlarimi almaya giderken bir arkadasimda benimle birlikte gorusmeye gelecek kendisi karin yaglarini aldirip gerdirmek istiyor daha once konusmuslardi detaylarida yarin konusacaklar ama ben bir bayanla konusmustum hastanede karin gerdirme yaptirmis cok memnun kaldigini o yuzden burun estetigide yaptirdigini soylemisti 50 yaslarindaydi
sevındım memnun kalmasına hiç bılgım olmadıgı için acayıp kprkuyorum bende bugun gittım yanına yarında gıtcem gun vercek ama cok kararsızım ne kadar zormuş delircem :)[/QUOTE
ayrıca gecmiş olsun cnm umarım dıledıgın gıbı olur burnun
senle birlikte bizde heyecanla takip ediyoruz süreci lütfen paylaşımları devam ettirin Çok iyi görünüyorsunKızlarrr merhaba tamponlarım çıktı pazartesi de alçım alınacak bilgi olsun diye size tampondan önce burnuma bir krem sürdü 10 bekleyelim dedi ben iyice yumuşasın diye 35 dk bekledim azıcık acıdı ve kanadı okyanus suyu aldım ama burnum bıraz tıkalı tamamen açılmadı ilk denemem gerçi size resimleri paylaşıyorum gözüme oturan kanı sordum biraz zaman alır ama geçer dedi cankuşların annesi senin içinde sordum ameliyattan 1 ay sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?