Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kızlar bir sorum daha olacak. Ameliyattan bir gün önce gel dedi Esabil bey. Tahlil için mi çağırıyor, gideceğim saat önemli midir? Öğleden sonra gitsem sorun olur mu acaba? Zaten Esabil bey 15:00-16:00 gibi odasında oluyor genelde.

yarı benim ameliyatım var sabahtan gittim son görüşmeyi yaptırk. şöyle istiyorum vs gibi. bi kağıt yazdırdı servisler binasında 2.kata çıkıp yatışımı yaptırdım. işe geçtim. öğleden önce sonra farketmez sanırım

Ben burun için bile çok korkarak karar verdim ama şimdi tabi gözümü kararttum. herkes burun ameliyatı cok zor dese de, olsun nooooolmuş ki sanki. azıcık sıkarım dişimi diye gülüp geçiyorum :)

ama Hastayım sizlerdeki cesarete. kiminiz çene diyo kiminiz meme :) maşallahınız var valla .

aslında cesaret herkes de var =) ama ya istediğim gibi olmazsa , ya pişman olursam eskisini ararsam falan o korkular ağır basıyor... yoksa acı ağrı vs korkmuyorum ama beğenmezsem die aklım çıkıyor. rabbim utandırmasın pişman etmesin ne diyim

Mutlaka randevu al git yoksa çok beklersin hastane yatışların için çağırıyo

cnm merhaba bende esabıl beye karın gerdırme yaptırcam bu amelıyatı kendısınde yaptıranları gordun yada duydun mu
Ben esabil beye burun ameliyati yaptirdim yarin tamponlarimi almaya giderken bir arkadasimda benimle birlikte gorusmeye gelecek kendisi karin yaglarini aldirip gerdirmek istiyor daha once konusmuslardi detaylarida yarin konusacaklar ama ben bir bayanla konusmustum hastanede karin gerdirme yaptirmis cok memnun kaldigini o yuzden burun estetigide yaptirdigini soylemisti 50 yaslarindaydi

sevındım memnun kalmasına hiç bılgım olmadıgı için acayıp kprkuyorum bende bugun gittım yanına yarında gıtcem gun vercek ama cok kararsızım ne kadar zormuş delircem :)

Kızlarrr merhaba tamponlarım çıktı pazartesi de alçım alınacak bilgi olsun diye size tampondan önce burnuma bir krem sürdü 10 bekleyelim dedi ben iyice yumuşasın diye 35 dk bekledim azıcık acıdı ve kanadı okyanus suyu aldım ama burnum bıraz tıkalı tamamen açılmadı ilk denemem gerçi size resimleri paylaşıyorum gözüme oturan kanı sordum biraz zaman alır ama geçer dedi cankuşların annesi senin içinde sordum ameliyattan 1 ay sonra gel dedi

Eklentiler

• IMG_7280.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 471
  • IMG_7288.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 344
senle birlikte bizde heyecanla takip ediyoruz süreci lütfen paylaşımları devam ettirin Çok iyi görünüyorsun

Neşe iyi görünüyorsun. Darısı alçının başına dr ameliyat etmeden önce ince derili ya da kalın derili olmanızla ilgili yorum yaptı mı? Kk da bi platformda burun ucu etli olanların ameliyatlarının daha zor olduğunu ve küçük bir burun elde edilemediğini ve jalın derili olduklarını falan yazmşlar. Benim burnumun da uçu etli tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…