Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hayır doktor hiç ameliyat öncesi derşm ile ilgili bişey demedi

sevındım memnun kalmasına hiç bılgım olmadıgı için acayıp kprkuyorum bende bugun gittım yanına yarında gıtcem gun vercek ama cok kararsızım ne kadar zormuş delircem :)
Seni cok iyi anliyorum emin ol bende cok kararsizdim 2 yil boyunca istanbul ankara arastirmadigim doktor kalmadi hem cok para istiyorlar hem ben ikna olamiyordum en son tesadufen burada okudum ve kendisiyle gorusmeye karar verdim kendisiyle detaylica konusursan karar vermen emin ol kolaylasir

Eylül ayında bu başlığı okuyup Esabil beye ameliyat olmaya karar vermiştim. Gidip görüşmeler, tahliller gün almak filan derken bir baktım ameliyat tarihime iki hafta kalmış (21 Kasım)! Bu başlığın altında yazılan hiçbir şeyi kaçırmadığım için süreci az çok bilsem de yine de korkuyla karışık hafif bir heyecan yok değil :) Ama hepinize teker teker teşekkür etmek istiyorum, çünkü siz olmasaydınız şuan muhtemelen korkudan uyuyamıyor olurdum hepiniz iyi ki varsınız ya

Kızlar bekleme salonundayım doktoru bekliyorum sanırım 9,5 gibi gircem ameliyata.dua edin

gardenrose inş güzek geçer ameliyatın ve hem sağlıklı hem de istediğin gibi sonuç alırsın. Kendini iyi hissettiğinde bize yaz. Benim de 2 gün kaldı

gardenrose Hayırlısıyla gir çık inşallah

nese0105 çok iyi görünüyosun.

işyerindeki kızlar benden bıktı. sürekli ekranı onlara çevirip. kızlar buna da bakın buna da, bakın bu bi haftalık hali, bakın bu 21 günlük hali deyip, ömürlerini yiyorum herkesinn

Ahahah bende öyleydim dün doktorun odasının önünde beklerken herkes sorular sordu nasıl ağrıyor mu acı var mı şimdiden çok güzel gözüküyor diye iyi ki ameliyat olmuşum diyorum

Bende 4 dediler 6.30 da oldum ameliyattan genelde 2 saat erkene saat veriyolarmis alirlar hadi hayirlisi insallah coookkk iyi gecer doktora guven hersey iyi olacak insallah

Bizim gardenrose naptiysa seside cikmadi insallah iyi gecmistir
Burun ameliyati hizlica bitiyor ama iylesme sureci gercekten cok uzun ve sabir istiyor baya bi sisim var bi yaz geleydi diyorum

Burun ameliyati hizlica bitiyor ama iylesme sureci gercekten cok uzun ve sabir istiyor baya bi sisim var bi yaz geleydi diyorum
Benim 1 hafta oldu ameliyat olalı benimdr yavaş yavaş azalıyor şişliklerim en çok burnumun şişliğini merak ediyorum

Kızlar iyiyim yeni yeni kalktım,çene şuna zorluyor beni ağzım yüzüm yamuk şuan yüz nakli olmuş gibiyim Acayip çirkin

Canim benim coookkk gecmisler olsun gercekten kisa surede goreceksin gececek
Oglun basta tabiki korkacak benim kizimda ilk gorunce korktu ve yaklasmadi babasinin arkasina saklandi biraz toparlanana kadar pek gozukme kucagina filan gelmek istemez bizdede oldu normalde dsen yokken kim ilgileniyosa iki kati ustune dussunler herkes onla ilgilenince cok aramaz sana huysuzluk yapcagi 2 gun korkar sonra alisir gun icinde anneanne mi olur babannesimi olur alip gotursun sana heralde yardimci olurlar zaten
Bu surec gecici ve en onemli sey moral burnunun seklide arti bide cene girdi isin icine berbat gorunebilir hic biri suanki gibi kalmiyor biz sanki oylemi kaldik eger bi kere kafaya takar kendini uzersen o surec zehir olur bilki hepsi gecicek bak yalnjz degilsin bende ilk gun korkunctum sana moral olsun diye atiyorum

Eklentiler

• 1.gun.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 278
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…