Çok teşekkür ederim seve seve paylaşıyorumsenle birlikte bizde heyecanla takip ediyoruz süreci lütfen paylaşımları devam ettirin Çok iyi görünüyorsun
Hayır doktor hiç ameliyat öncesi derşm ile ilgili bişey demediNeşe iyi görünüyorsun. Darısı alçının başınadr ameliyat etmeden önce ince derili ya da kalın derili olmanızla ilgili yorum yaptı mı? Kk da bi platformda burun ucu etli olanların ameliyatlarının daha zor olduğunu ve küçük bir burun elde edilemediğini ve jalın derili olduklarını falan yazmşlar. Benim burnumun da uçu etli tedirgin oldum.
Seni cok iyi anliyorum emin ol bende cok kararsizdim 2 yil boyunca istanbul ankara arastirmadigim doktor kalmadi hem cok para istiyorlar hem ben ikna olamiyordum en son tesadufen burada okudum ve kendisiyle gorusmeye karar verdim kendisiyle detaylica konusursan karar vermen emin ol kolaylasirsevındım memnun kalmasına hiç bılgım olmadıgı için acayıp kprkuyorum bende bugun gittım yanına yarında gıtcem gun vercek ama cok kararsızım ne kadar zormuş delircem :)
Allah yardıncın olsun dualarımız seninle bizide haberdar etKızlar bekleme salonundayım doktoru bekliyorum sanırım 9,5 gibi gircem ameliyata.dua edin
Ahahah bende öyleydim dün doktorun odasının önünde beklerken herkes sorular sordu nasıl ağrıyor mu acı var mı şimdiden çok güzel gözüküyor diye iyi ki ameliyat olmuşum diyorumgardenrose Hayırlısıyla gir çık inşallah
nese0105 çok iyi görünüyosun.
işyerindeki kızlar benden bıktı. sürekli ekranı onlara çevirip. kızlar buna da bakın buna da, bakın bu bi haftalık hali, bakın bu 21 günlük hali deyip, ömürlerini yiyorum herkesinn
Herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hala beklemedeyim bilekliğimi taktılar çağırmalarını bekliyorumAllah yardıncın olsun dualarımız seninle bizide haberdar et
Hemşiler bir kaç evrak doldurdumuHerkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hala beklemedeyim bilekliğimi taktılar çağırmalarını bekliyorum
Evet canım acaba kaçta alacak beni saat 11oldu bekliyorum hala.sizler kaçta oldunuzHemşiler bir kaç evrak doldurdumu
Bana 9.30 10 gibi gel dediler beni 10.54 de içeri aldırlar 11.15 de ameliyat başlamış 12 de çıkmış doktor 12.25 de de beni çıkartmışlarEvet canım acaba kaçta alacak beni saat 11oldu bekliyorum hala.sizler kaçta oldunuz
Benim 1 hafta oldu ameliyat olalı benimdr yavaş yavaş azalıyor şişliklerim en çok burnumun şişliğini merak ediyorumBizim gardenrose naptiysa seside cikmadi insallah iyi gecmistir
Burun ameliyati hizlica bitiyor ama iylesme sureci gercekten cok uzun ve sabir istiyor baya bi sisim var bi yaz geleydi diyorum
Kızlar iyiyim yeni yeni kalktım,çene şuna zorluyor beni ağzım yüzüm yamuk şuan yüz nakli olmuş gibiyim Acayip çirkinBizim gardenrose naptiysa seside cikmadi insallah iyi gecmistir
Burun ameliyati hizlica bitiyor ama iylesme sureci gercekten cok uzun ve sabir istiyor baya bi sisim var bi yaz geleydi diyorum
Hep 5 güne geçiyo emin ol çok güzel olacak beni hatırlıyorsunuzdur tanınmayacak haldeydim hiç takma sen onu kafanaKızlar iyiyim yeni yeni kalktım,çene şuna zorluyor beni ağzım yüzüm yamuk şuan yüz nakli olmuş gibiyim Acayip çirkin
Hep 5 güne geçiyo emin ol çok güzel olacak beni hatırlıyorsunuzdur tanınmayacak haldeydim hiç takma sen onu kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?