Bizde öyle tanınmaz haldeydik hepsi geçeçek merak etme çok geçmiş olsunKızlar iyiyim yeni yeni kalktım,çene şuna zorluyor beni ağzım yüzüm yamuk şuan yüz nakli olmuş gibiyim Acayip çirkin
Yinede iyi gözüküyorsun çenenden tam olarak ne ameliyatı oldunEki Görüntüle 1909130 Saat 2 deki halim.şuankini atamam
Gayet iyi gözüküyosun bn çenende sarılı felandır diye düşünmüştümEki Görüntüle 1909130 Saat 2 deki halim.şuankini atamam
Eki Görüntüle 1909130 Saat 2 deki halim.şuankini atamam
Kesinlikle iyisn kizzz hem cene hem burun ameliuato olmus birine gore masallahin var olcak o kadar bu is sabir isi iyilesme surecinde moral lazim hiccc moral bozmak yok hepsine degecek emin ol
Çenemi sanki biri aşağı doğru çekiyo alt dişlerimin o da dikişler var sızlıyor.alt dudakta hakimiyetim yok şuan sıvı da tuketemiyorum
Maşallah çok iyi gözüküyorsun hiç pişman olma sonra iyi ki olmuşum diyeceksin Ağrıların diner inşallah bir an önce
Merhaba; ben hiç görmedim Esabil Bey'de karın gerdiren birisini. Sadece kapısının önünde göğüslerine silikon yaptıran bir bayanla konuştum. Çok memnundu.cnm merhaba bende esabıl beye karın gerdırme yaptırcam bu amelıyatı kendısınde yaptıranları gordun yada duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?