Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benim ameliyat akşamı halim ama 3. Gün iyice azaldı

Eklentiler

• IMG_7227.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 308
Kesinlikle iyisn kizzz hem cene hem burun ameliuato olmus birine gore masallahin var olcak o kadar bu is sabir isi iyilesme surecinde moral lazim hiccc moral bozmak yok hepsine degecek emin ol

Saolun kızlar , benim alt çene biraz geride ve küçüktü. Burun yapıldığın da kendini göstermez ve büyük kalır die çeneye protez takıldı. Şuan pişmanım ağrım var çenemde yüzüm kayık avatara benziyorum resmen. Bu kadar çirkin olunurmu Of . Gece sıfır uyku berbat haldeyim . Burnumda hiç ağrı Yok da çene fena

Çenemi sanki biri aşağı doğru çekiyo alt dişlerimin o da dikişler var sızlıyor.alt dudakta hakimiyetim yok şuan sıvı da tuketemiyorum

Sonra fikrin degisecek zor iki sureci ayni anda yasamissin guclu ol guzel seyler dusun moral olmazsa olmazi bi isin

cnm merhaba bende esabıl beye karın gerdırme yaptırcam bu amelıyatı kendısınde yaptıranları gordun yada duydun mu
Merhaba; ben hiç görmedim Esabil Bey'de karın gerdiren birisini. Sadece kapısının önünde göğüslerine silikon yaptıran bir bayanla konuştum. Çok memnundu.

Kızlar merhaba;
Biraz önce Esabil bey mesaj attı , ameliyat tarihimi istediğin zamana alalım istersen gibi bişeyler yazdı. Ben kendimi 2 Aralık tarihine adapte etmiştim. İşyerimde izin sorunları olacağını da yazıp istemediğimi belirttim. Israrcı oldu, görüşüp haber verin dedi. Ben de tekrar istemediğimi söyledim. Daha okumadı mesajımı. Ayrıca "şu günüm boş, ister misinizi filan" demedi. Direk benim tarih belirlememi istedi. Şaşkınım...

Aaa ben olsam bende sasiririm eger is yerine bildirirsen ve sorun olmayacaksa al istedogin tarihe ama niye oyle dedi merak eder konusmaya giderdim ben olsam
Yada ogle molasinda ara konus belki o tarihte bi ozel isi vardir ameliyatini ertelemek yerine one almak istemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…