Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende de öyle oldu benim ameliyat tarihim 6 aralıktı özel bir durumum vardı ben söylemiştim erken olursa haber veririm demişti bana 30 ekimde yazdı 31 ekimde yapalım diye bende iş yerime söyleyim dedim 1 kasımda oldum. Ve çok daha iyi oldu kendimi 6 aralığa ayarlanmıştım
Bir anda oldu bitti

Iyiyim yaa iste odemler gecince daha iyi olcak insallah eski haliyle kiyaslayinca cok mutlu oluyorum iyiki diyorum cunku paikolojimi cok etkiliyodu acayip sarkik ve delikleri cok buyuktu ondan iyi oldugu kesin diyorum o bile mutlu olmama yetiyo

Ben işlerimi 2 aralık tarihine göre ayarladım. İşim hadi ben gidiyorum diyebileceğim gibi değil, işlerimi ayarlamam lazım yani. O yüzden başka tarihi kabul etmediğimi anlatan mesaj yazdım, okumuş ama bir cevap vermedi. Durumunu bildiren bir şey deseydi ona göre değerlendirirdim ama çok da anlayamadım.

Canım senin ki ne iyi olmuş, sen de istiyomuşsun zaten. Benim hiç erken olmak gibi bir isteğim olmadı, zaman içerisinde sindirmeye çalışıyorum:) İşimi gücümü ona göre ayarlıyorum. Bir daha ki haftaya şehir dışına çıkacağım zaten. O yüzden uymuyor erken zamana alınması. Keşke yazıma bir cevap verseydi ben de kafasındakileri anlayabilseydim.

Canim sen canini sıkma elbet cevap verir hastanede yogun calisiyorys ondan cevap yazmamistir gecte olsa döner sana
Baktin ses cikmiyor aksam arayip konus bakalim
Bende anlam veremedim bi konusmakta fayda var aksami bi bekle bakalim donmezse ara sonucta onun uygun olmasi yeterli degil sana uymasi onemli orta yolu bulursunuz

bu "işyeri telaşı" nedense tanıdık geliyo bana :)

ne işi acaba bu ?

Evet muhasebeciyim:)) Bordolar, kdv ler vs. onlara göre zamanı ve işimi ayarladım. Kalanları arkadaşıma devrettim:) O yüzden bizim işimizde ayın kaçında izinli olacağın çok önemli:)
ya varya çok fena güldüm şuan :))
bende muhasebeciyim :))

bende gün verirken dedim ki, hocam herhangi bir ayın başı olsun da ne zaman olursa olsun dedim. nasıl yani dedi. iş icabı dedim bende ocak 3 e verdi banada :)

Tabi senin ayarlamanda önemli benim için çok iyi oldu

arkadaşlar merhaba. sık sık buraya girip burunlarınıza bakıyorum çok hoşsunuz gerçekten :)
ben de isiyorum burnumdaki kemerden dolayı, esabil hocayla görüşüp ocak ortasında yaptırmak istiyorum.
ama çevremden inanılmaz baskı var. ''ne gerek var, böyle güzel, ya daha kötü olursa'' gibi gibi.. pişman olacağımı söylüyorlar o yüzden geri duruyorum.
fotoğrafım ekte.
sizce daha kötü mü olur ya, çok korkutuyorlar beni.

Eklentiler

• DSC_3487[1].webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 275
  • _20161109_161843[1].webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 293
Zaten sorunca anladım canım, muhasebeci olduğunu:) Bizim gibi gün hesabı yapan var mı bilmiyorum. Hayırlısıyla bordrolarımı yapıp ameliyata gideceğim:) Baya uzun süre de olmayacak gibiyim. Seninle aramızda 1 ay var:) hayırlısı olsun hakkımızda...

yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama benimki daha cok kemerli. ameliyattan sonra değişiklik benim yüzüme cok yansıyacak. bigunmutlaka nin de öyle olmuş. ama seninkinde ben amaan aman bi durum görmedim gibi. ama yine de hepimiz kendimizi daha mutlu hissetmek için yaptırıyoruz.

riske gelince, illaki hepimiz bunu göze alıyoruz.

S sonpismanlikfayda amin cnm. zaman cok önemli bizim için 1 gün bile :)

Haklısınız ben yaptırmayı çok istiyorum, aman aman öyle aşırı bir sorun olmadıgını biliyorum ama rahatsız oluyorum. çok büyük sorun olmadıgım için de daha kötü olursun 20 yaşındasın gibi gibi bir sürü cümleler duyunca ister istemez üstümde bir baskı oluşuyor ne yapacağımı bilmiyorum

valla ben şuan ki durumları o dönem yaşasaydım ben de 20 yaşımdaykem yaptırırdım. şuan 30 yaşındayım. geç bile kalmış hissediyorum kendimi.
sonuçta bu ameliyat evlilik iş vs anlamında geleceğinizi de etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…