- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki halibigunmutlaka bakıyım sana son haline :) 1 ay geçtin artık
Bende de öyle oldu benim ameliyat tarihim 6 aralıktı özel bir durumum vardı ben söylemiştim erken olursa haber veririm demişti bana 30 ekimde yazdı 31 ekimde yapalım diye bende iş yerime söyleyim dedim 1 kasımda oldum. Ve çok daha iyi oldu kendimi 6 aralığa ayarlanmıştımKızlar merhaba;
Biraz önce Esabil bey mesaj attı , ameliyat tarihimi istediğin zamana alalım istersen gibi bişeyler yazdı. Ben kendimi 2 Aralık tarihine adapte etmiştim. İşyerimde izin sorunları olacağını da yazıp istemediğimi belirttim. Israrcı oldu, görüşüp haber verin dedi. Ben de tekrar istemediğimi söyledim. Daha okumadı mesajımı. Ayrıca "şu günüm boş, ister misinizi filan" demedi. Direk benim tarih belirlememi istedi. Şaşkınım...
çok iyisin. mutlu oluyorum böyle gördükçe :))))Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali
bende meme dikleştrime ve karın germe istiyorum varmı yaptıranBen meme dikleştirme ve burun ameliyatı olacağım.
Ben işlerimi 2 aralık tarihine göre ayarladım. İşim hadi ben gidiyorum diyebileceğim gibi değil, işlerimi ayarlamam lazım yani. O yüzden başka tarihi kabul etmediğimi anlatan mesaj yazdım, okumuş ama bir cevap vermedi. Durumunu bildiren bir şey deseydi ona göre değerlendirirdim ama çok da anlayamadım.Aaa ben olsam bende sasiririm eger is yerine bildirirsen ve sorun olmayacaksa al istedogin tarihe ama niye oyle dedi merak eder konusmaya giderdim ben olsam
Yada ogle molasinda ara konus belki o tarihte bi ozel isi vardir ameliyatini ertelemek yerine one almak istemistir
Canım senin ki ne iyi olmuş, sen de istiyomuşsun zaten. Benim hiç erken olmak gibi bir isteğim olmadı, zaman içerisinde sindirmeye çalışıyorum:) İşimi gücümü ona göre ayarlıyorum. Bir daha ki haftaya şehir dışına çıkacağım zaten. O yüzden uymuyor erken zamana alınması. Keşke yazıma bir cevap verseydi ben de kafasındakileri anlayabilseydim.Bende de öyle oldu benim ameliyat tarihim 6 aralıktı özel bir durumum vardı ben söylemiştim erken olursa haber veririm demişti bana 30 ekimde yazdı 31 ekimde yapalım diye bende iş yerime söyleyim dedim 1 kasımda oldum. Ve çok daha iyi oldu kendimi 6 aralığa ayarlanmıştım
Bir anda oldu bitti
Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali
Ben işlerimi 2 aralık tarihine göre ayarladım. İşim hadi ben gidiyorum diyebileceğim gibi değil, işlerimi ayarlamam lazım yani. O yüzden başka tarihi kabul etmediğimi anlatan mesaj yazdım, okumuş ama bir cevap vermedi. Durumunu bildiren bir şey deseydi ona göre değerlendirirdim ama çok da anlayamadım.
bu "işyeri telaşı" nedense tanıdık geliyo bana :)
ne işi acaba bu ?
ya varya çok fena güldüm şuan :))Evet muhasebeciyim:)) Bordolar, kdv ler vs. onlara göre zamanı ve işimi ayarladım. Kalanları arkadaşıma devrettim:) O yüzden bizim işimizde ayın kaçında izinli olacağın çok önemli:)
Tabi senin ayarlamanda önemli benim için çok iyi olduCanım senin ki ne iyi olmuş, sen de istiyomuşsun zaten. Benim hiç erken olmak gibi bir isteğim olmadı, zaman içerisinde sindirmeye çalışıyorum:) İşimi gücümü ona göre ayarlıyorum. Bir daha ki haftaya şehir dışına çıkacağım zaten. O yüzden uymuyor erken zamana alınması. Keşke yazıma bir cevap verseydi ben de kafasındakileri anlayabilseydim.
Zaten sorunca anladım canım, muhasebeci olduğunu:) Bizim gibi gün hesabı yapan var mı bilmiyorum. Hayırlısıyla bordrolarımı yapıp ameliyata gideceğim:) Baya uzun süre de olmayacak gibiyim. Seninle aramızda 1 ay var:) hayırlısı olsun hakkımızda...ya varya çok fena güldüm şuan :))
bende muhasebeciyim :))
bende gün verirken dedim ki, hocam herhangi bir ayın başı olsun da ne zaman olursa olsun dedim. nasıl yani dedi. iş icabı dedim bendeocak 3 e verdi banada :)
arkadaşlar merhaba. sık sık buraya girip burunlarınıza bakıyorum çok hoşsunuz gerçekten :)
ben de isiyorum burnumdaki kemerden dolayı, esabil hocayla görüşüp ocak ortasında yaptırmak istiyorum.
ama çevremden inanılmaz baskı var. ''ne gerek var, böyle güzel, ya daha kötü olursa'' gibi gibi.. pişman olacağımı söylüyorlar o yüzden geri duruyorum.
fotoğrafım ekte.
sizce daha kötü mü olur ya, çok korkutuyorlar beni.
8. Gün resmim yüzüm hala şiş gözümdeki morluklar yeşerdi
Haklısınız ben yaptırmayı çok istiyorum, aman aman öyle aşırı bir sorun olmadıgını biliyorum ama rahatsız oluyorum. çok büyük sorun olmadıgım için de daha kötü olursun 20 yaşındasın gibi gibi bir sürü cümleler duyunca ister istemez üstümde bir baskı oluşuyor ne yapacağımı bilmiyorumyaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama benimki daha cok kemerli. ameliyattan sonra değişiklik benim yüzüme cok yansıyacak.bigunmutlaka nin de öyle olmuş. ama seninkinde ben amaan aman bi durum görmedim gibi. ama yine de hepimiz kendimizi daha mutlu hissetmek için yaptırıyoruz.
riske gelince, illaki hepimiz bunu göze alıyoruz.
Haklısınız ben yaptırmayı çok istiyorum, aman aman öyle aşırı bir sorun olmadıgını biliyorum ama rahatsız oluyorum. çok büyük sorun olmadıgım için de daha kötü olursun 20 yaşındasın gibi gibi bir sürü cümleler duyunca ister istemez üstümde bir baskı oluşuyor ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?