Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Valla ben hep iyiki diyorum sislik(ödem)devam ettigi halde bana cok moral oldu benim icin onemliydi yuzumun ifadesi asiri degisti (ki daha 27 gun oldu 6.ay bittiginde cok daha icime sinceginden eminim allahin izniyle)
Simdi sirada yaptirmak istedigim daha cok sey var artik hayirlisi

Kesinlikle oyle bende diyorum keske bunca zaman beklemeseydim yasim 27 ama keske yillar once olsaydim diyorum icine sinince acayip bi mutlu oluyosun helede dis gorunuse bakima guzellige cok onem veriyosaniz daha bi fazla etkiliyor

Kizlar on profil fotoraf yokmu demisler bende son kez foto atiyorum tum destek olanlara guzel yorumlara tesekkur ediyorum burnumda hala sislik ve sertlik var onu deyim allah hepimizin istedigi gibi icine sinen sonuclar nasip etsin foto baya bi attim allah icin
benden bu kadar
yine buralarda yorumlara bakarimda sahayi yeni olan arkadaslarin fotolarina birakiyorum

Eklentiler

• photostudio_1478705711731.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 290
Sizi görünce daha çok hevesleniyorum :)

çok iyisin neşecim. sende de anlaşıldığı üzre, bu işin sabır süresi 1 hafta :)
1 hafta dişini sıkınca geri normale dönmeye başlıyosun :)
bence cok iyisin
Çok teşekkür ederim Evet ilk hallerimide gördünüz 1 haftada hepsi geçiyor şimdi alçının çıkması dört gözle bekliyorum

Ooo simdiki burnunla daha genç görünüyorsun valla iyiki yaptırmıssin diyorum çok degistirmissin seni olumlu yönde değisiklik tabii:)

Kızlar surekli akıntı halinde burun kanamam var normal sanırım dimi. Birde oturarak uyuyamıyorum .bide hiç buz koymadım yüzüme doktorda söylemedi hoş şuan morluktan ziyade çenem dikişlerim ve ağrımdan diğerlerine bakmıyorum.aynada baktığım tek şey yamuk ağzım şiş çenem

Akıntın normal benim hala devam ediyor. Buzu doktor banada koy demedi ama ben koydum acayip rahatladım. Çift yaslık dene öyle uyumaya çalış

Eğer ağız içi dikişlerim enfeksiyon falan kaparsa Allah korusun tekrar ameliyat yapmak zorunda kalırım dedi

Eğer ağız içi dikişlerim enfeksiyon falan kaparsa Allah korusun tekrar ameliyat yapmak zorunda kalırım dedi
Allah korusun burnum içinde geçerli bu durum ben ameliyat için beklerken bi çocuk geldi ameliyat olmuş burnundan mikrop kapmış tekrar ameliyat edicekti

Çenem sıkıntılı ya fenayım dikişlerim de beyazlıklar var iltihap sanırım acayip zonkluyor 3gundur bişi yiyemiyorum

İki ameliyat olmana rağmen çok cok iyisin masallah bugünler unutulup gidecek her zorluğun ardindan güzellikler gelir unutma))

Ben ameliyat olmadım bilemem neler çektiğini ama olumsuz düşünerek moralini bozarsın iyileşme sürecinde moral önemli bence oğluşunu düşün bence birkaç güne toparlarsın gibi geliyor iki ameliyata gögüs germişsin en zorunu atlatmışsın gerisi gelir Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…