Çok iyisin hiç moralini bozma çabucak geçecek ağrılı günler iyiki olmuşum diyeceksin.Yemek yemeye çalış biraz bende öyleydim ağzımı acamıyordum annem yediriyodu hep .Eki Görüntüle 1909868 Çenem sıkıntılı ya fenayım dikişlerim de beyazlıklar var iltihap sanırım acayip zonkluyor 3gundur bişi yiyemiyorum
12 ekimde oldun demi sen ben doktora sordum 6 ay çok normalmış şişmesi ödem olması hiç kafana takma belki benimkide öyle olcak masajını yapıyormusun? Benimkide bugun daha 10 gün pazartesi alçım çıkıcak çok merak ediyorum nasıl olduNesecim ben baya sistim valla burnumun ucu ve yukarilarinda odem var
Dikis yeri ise kabuk bagladi krem suruyorum
Agri sizi hassasiyet yok ama sislik artti sanki..
Bu arada 1 ay oldu ameliyat olali
Can larım benim çok tatlısınız. Yarın kontrolüm var akşam 4-5gibi gidicem inşallah dikişlerde enfeksiyon yoktur. Burnuma dönüp bakmıyorum bile .surekli aynada çeneme ve içindeki dikişleri kontrol ediyorum.zerre kadar burnum ağrımadı hiççç. Ama çene mahvetti beni boylebi zonklama yok yani anlatamam.yiyip içemiyorum bugün bi çorba içtim çay bardağı kadar ilaç içebilmek için,ardından hemen ağzımı dikişlerimi temizlemeye koştum.durum burundan çıktı odak noktam çenem tipsiz çenem ayrık ağzım Of
Dua ediyorum senin için inşallah hemen toparlanırsınCan larım benim çok tatlısınız. Yarın kontrolüm var akşam 4-5gibi gidicem inşallah dikişlerde enfeksiyon yoktur. Burnuma dönüp bakmıyorum bile .surekli aynada çeneme ve içindeki dikişleri kontrol ediyorum.zerre kadar burnum ağrımadı hiççç. Ama çene mahvetti beni boylebi zonklama yok yani anlatamam.yiyip içemiyorum bugün bi çorba içtim çay bardağı kadar ilaç içebilmek için,ardından hemen ağzımı dikişlerimi temizlemeye koştum.durum burundan çıktı odak noktam çenem tipsiz çenem ayrık ağzım Of
O kadar çoook teşekkür ederim kii her şeyi yazmışsınız :) doktor reçete falan veriyor mu peki bi de yemek yeme olayı nasıl olluyor :)Sorcagin bisey olursa soyleriz burda birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz aklima gelen bunlardi
Eczanelerde mevcuttur değil miİçinde jel olan göz bandı var. Uyku bandını düşün kumaş yerine soğuk jel koymuşlar. bence etkili olur. uygulaması da çok rahat ayrıca
Bir de regl dönemim tam ameliyat gününe denk geliyor bi sıkıntı çıkmaz değil mi?Sorcagin bisey olursa soyleriz burda birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz aklima gelen bunlardi
O günden başka çarem yok amaRegl doneminde ameliyati tercih etmiyor cogu doktor ve hastalar
Neden?
Cunku kanamada artis oluyormus arti ameliyati ilk olunca basini egmemen egilip dogrulmaman lazim hani malum hasta olunca birseyler daha zor olur ama kendin istedikten razi olduktan sonra regl iken ameliyat olan 2 kisi vardi bu bolume yazan yani olan oluyorda..
Doktor ameliyat bitince recete yaziyor o onceden alacagin kremdi buz jeldi onlari kendin alicaksin artik
Yemek yiyemezsin basta agiz zor aciliyor uyusuk oluyor ilik bi corba icersin hastanede veriyolar bide sa natavsiyem cantana sut , muz, pipet koyabilirsin muz ne alaka diyeceksin hem odemi azaltir hem yumusak ya rahat yersin hemde tok tutar malum kati yiyemeyince acikiyor insan
Neşe salı akşamı gitsen Ben salı günü kontrole gitcem12 ekimde oldun demi sen ben doktora sordum 6 ay çok normalmış şişmesi ödem olması hiç kafana takma belki benimkide öyle olcak masajını yapıyormusun? Benimkide bugun daha 10 gün pazartesi alçım çıkıcak çok merak ediyorum nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?