Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Can larım benim çok tatlısınız. Yarın kontrolüm var akşam 4-5gibi gidicem inşallah dikişlerde enfeksiyon yoktur. Burnuma dönüp bakmıyorum bile .surekli aynada çeneme ve içindeki dikişleri kontrol ediyorum.zerre kadar burnum ağrımadı hiççç. Ama çene mahvetti beni boylebi zonklama yok yani anlatamam.yiyip içemiyorum bugün bi çorba içtim çay bardağı kadar ilaç içebilmek için,ardından hemen ağzımı dikişlerimi temizlemeye koştum.durum burundan çıktı odak noktam çenem tipsiz çenem ayrık ağzım Of

Okula giderken Ablam saçlarımı balık sırtı örer sımsıkı olsun bozulmasın diye bayağı sıkar çeker acıtırdı saçlarımı ben ağlardım acıyor diye ağladıkça kafama koca tarağı vurur ve derdi ki :ZORLA GÜZELLİK ACIYLA GELİR SUS KONUŞMA !!:)) katlanırdım bende saçlarım güzel dursun diye sırada ameliyat var onada katlanacağız mecburen güzellik uğruna ....Rabbim ameliyat olan herkese tez zaman da şifa versin biran önce atlatın inşallah .

Nesecim ben baya sistim valla burnumun ucu ve yukarilarinda odem var
Dikis yeri ise kabuk bagladi krem suruyorum
Agri sizi hassasiyet yok ama sislik artti sanki..
Bu arada 1 ay oldu ameliyat olali

Nesecim ben baya sistim valla burnumun ucu ve yukarilarinda odem var
Dikis yeri ise kabuk bagladi krem suruyorum
Agri sizi hassasiyet yok ama sislik artti sanki..
Bu arada 1 ay oldu ameliyat olali
12 ekimde oldun demi sen ben doktora sordum 6 ay çok normalmış şişmesi ödem olması hiç kafana takma belki benimkide öyle olcak masajını yapıyormusun? Benimkide bugun daha 10 gün pazartesi alçım çıkıcak çok merak ediyorum nasıl oldu

Dua ediyorum senin için inşallah hemen toparlanırsın

Valla masaji her an yapcaksin burnuna dokunmaktan korkma dedi ama sabah aksam yapiyorum oyle cok bastiramiyorum doktor bi gosteriyo acayip bastirarak yapcaksin diyo oylede aciyor
Sislik baydi artik yaa benim cok yoktu ama artik gozume batiyor su yazi bi getireydik
Pazartesi resim atarsin artik hersey giriyo yoluna girmesine deee
Cok zaman aliyor insanin sabri sınanıyor resmen

Kuzlae merhaba 2hafta sonrasına ameliyatım var çok korkuyorum bu süreçten, göze kan oturması, şişme, morarma, istediğim gibi olmaması, çirkinleşmem falan bunlardan çok korkuyorum bi de hayatımda ilk defa narkoz alacağım narkozu nası atarım narkozluyken saçmalar mıyım bilmiyorum.. ameliyata gitmeden önce bana önerebileceğiniz ilaç, yiyecek var mı? Buz falan koymalı mıyım? Ameliyat öncesi ve sonrasını anlatabilir misiniz... tampon kaç günde çıkıyor, alçı kaç günde çıkıyor? şimdiden sağolun.

Kızlar bi de benim anestezi belgelerinde sigara içiyor diye gösteriyor fakat içmiyorum bu ameliyat öncesi sorun teşkil eder mi?

Sigara icmemen buyuk avantaj cunku odemlerin (sisliklerin) daha cabuk iyilesir zaten ameliyattan 10 gun once birakilmasi tavsiye ediliyor
Bende ilk kez narkoz aldim ve korkacak hic bisey yokmus onu anladim emin ol acayip kolay hatta en iyi en kolay tarafi narkoz..tatli bi uyku ve uyandiginda hersey bitmis yatagindasin gercekten hepsi bu
Morluk sislik tabiki olacak ameliayttan cikinca bol bol buz uygulasin yanindaki refakatci kalan kisi
Arnica jel krem aldim ben eczaneden sislik ve odeme faydali bitkisel bi krem ameliyatgan cikinca onu surup ustune buz koydum zorardi yine ama e gune atlattim tampon ve alci cikma sureci doktora gore degisir
Esabil bey e olacaksan 5.gun tampon cikar 10.gun alci cikar bu esnada agri olmaz bol bol su icip ananas yemekte odeme iyi geliyor baska ne iyi gelir dersen
Kiraz sapi kaynat ic
Maydonoz suyu
Yesil cay
Yogurt
Nar
Muz
Ananas bunlar odemin gecmesinde etkili amaaaa
En onemlisi ilk 10 gun oturur pozisyonda 2-3 yastigi arkana koyup oyle yatcaksin daha dogrusu uyurken yatmicaksin yoksa morluk kanama sislik artar
Sicak iyi gelmiyor cayin buharindan utunun buharindan sicak suyla vucudunu yikamaktan kacin
Banyo yapma aci islanmasin vucudunu cok ilik soguga yakin suyla yhikarsin sacinida kuaforde yikatabilirsin
1 gece kalip ertesi gun evine cikarsin
Ameliyata gitceginde cantana dudak kremi koy lazim olur dudaklarin cok kuruyacak agizdan nefes alcagin icin
10 gun gectiginde iyiki dersin buyuk ihtimal:)

İçinde jel olan göz bandı var. Uyku bandını düşün kumaş yerine soğuk jel koymuşlar. bence etkili olur. uygulaması da çok rahat ayrıca

Muhtemelen. Ama internetten de alabilirsiniz

Regl doneminde ameliyati tercih etmiyor cogu doktor ve hastalar
Neden?
Cunku kanamada artis oluyormus arti ameliyati ilk olunca basini egmemen egilip dogrulmaman lazim hani malum hasta olunca birseyler daha zor olur ama kendin istedikten razi olduktan sonra regl iken ameliyat olan 2 kisi vardi bu bolume yazan yani olan oluyorda..
Doktor ameliyat bitince recete yaziyor o onceden alacagin kremdi buz jeldi onlari kendin alicaksin artik
Yemek yiyemezsin basta agiz zor aciliyor uyusuk oluyor ilik bi corba icersin hastanede veriyolar bide sa natavsiyem cantana sut , muz, pipet koyabilirsin muz ne alaka diyeceksin hem odemi azaltir hem yumusak ya rahat yersin hemde tok tutar malum kati yiyemeyince acikiyor insan

O günden başka çarem yok ama ( inşallah bi sıkıntı çıkmadan şu dönemi atlatırım kaç günde normal hayatıma dönebilirim acaba okulum var da finallere kadar iyi olurum umarım

Neşe salı akşamı gitsen Ben salı günü kontrole gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…