Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Galiba burdaki en çok yüzü şişen ve bendim gözüme kan da oturdu. Ama şişlik 3.günden sonra geçiyo kan oturmasıda 15 günü bulurmuş benim hala kanlı. Buz ve morluk için kremleri mutlaka çıkar çıkmaz uygulat. En çok saçmalaktan korkuyordum. Seni ayıltıp odaya alıyorlar saçmalaya fırsatın olmuyor hiç korkma korkulcak bişey olmadığını göreceksin. Bak sana en kötü halimi koyuyorum ilki 1. Gün diğeri 5.gün şimdi 10. Gündeyim morluklar gitti bile

Eklentiler

• IMG_7225.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_7265.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 180

Ben doktora yeşil çayı sordum ilk 5gün içmeyin dedi kanama yapıyormuş

Çok yeşekkür ederim çok geçmiş olsun size de, kremleri ve buzu doktor kontrolünde uygulatmama gerek yok değil mi? Yani doktordan izin almama falan gerek yok sanırım bi de kremi doktor mu yazıyor yoksa sizin bana önerebileceğiniz bi krem var mı

Canım hastanenin al dediği ilacı ilk gün kullandım ama acayip migdemi kaldırdı yanımda arınca krem vardı onu kullandım.etkileri aynı

Ben hem doktorun dediği hirudoid Forte jel kremi aldım hemde kendim arnica krem aldım
Hirudoid forte antibiyotikli bir krem yüzü biraz geriyo ben bi ondan bide diğerindem uyguladım sormadan uygulayabilirsin ben sordum sür sorum olmaz dedi buzuda eczaneden jel olarak almıştım tülbente sardım uyguladım çok rahatlattı benim tek sıkıntım buz uygulamaya 6 saat sonra başladım. Bizi hemşire yanılttı o yüzden geç başladık ama sen çıkar çıkmaz başlarsan hiç sorun yaşamazsın. Ne zaman istersende soru sorabilirsin ayrıca şişlik ve morlukları kafana hiç takma hiç biri kalmıyor ben hastaneden çıkarken tanınmaz haldeydim herkes bana dehşet dolu gözlerle bakıyordu şimdi ise hemen hemen eski halime dönüyorum yanaklarımda kaldı bir tek şişlikler

Neşe biliyor musun ben hiç buz uygulamadım oysa eczaneden 3 tane jel torba almıştım

Neşe biliyor musun ben hiç buz uygulamadım oysa eczaneden 3 tane jel torba almıştım
Ben çok beyaz tenliyim ben eğer buz uygulamasaydım daha kötü olurdum benim normalde bile bi yerime dokunsan şised morarır. Kişiden kişiye değişiyor senin maşallahın var 3. Günde bile harikasın

Gerçekten hepiniz ayrı ayrı içime su serpiyorsunuz öyleyse ben ameliyattan çıkar çıkmaz dediğiniz gibi jel buzlardan alıp uygulatayım anneme, kremi de hazır edeyim. Yürüyüş falan yapmamız da bi sakınca var mı peki, yani aksamları yürüyüşe falan çıksam problem olur mu sizce yanlış bir şey yapıp morarmalarımı şişliklerimi çoğaltmaktan çok korkuyorum kusura bakmayın sizi de soru yağmuruna tutuyprum ama çok heyecanlı ve endişeliyim

Hasta olamama dikkat et ben evde dinlenmeyi tercih ettim çünkü hem başım çok dönüyordu hemde yürüdükçe zonklama vardı tamponların çıkıncA yürürsün ilk 5 günü kendine ayır dinlem derim. Aman bide sıkı giyin benim bi arkadaşımda ameliyat oldu başka bi yerde sonrasında hastalandı grip oldu çok çekti bende ilk böyleydim bu sayfa bana çok yardımcı oldu içim çok rahat ameliyata girdim sayfadaki her konuşmayı mutlaka okuyordum

Anladım :) tekrardan çook teşekkür ederim aklıma takılan bir şey olursa tekrardan yazarım buraya :)

benim burnumda hiç ağrınsızı olmadı hamdolsun yada çene dikişlerimin yüzünden mi farketmiyorum. Sonuçta ikisinde ameliyat bu kadar çok ağrının kötü bi sebebi varsa die aklım çıkıyor yemin ederim uyuyamıyorum ya enfeksiyon olursa ya tekrar çeneyi açmak zoru da kalınırsa die die yedim kendimi

Hiç korktuğun gibi olamayacak sem içini refah tut kontrol de bişey dedi mi esabil hoca

3.güne göre maşallahın var moral vermek için değil gerçekten çok iyi sizleri gördükçe cesaretleniyorum burun ameliyatı konusunda
Teşekkür ederim , ağrı oldukça endişe de oluyor işde kendime engel olamıyorum. Burnum ağrımazlarmış çene ağrısından geberiyorum endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…