Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Burdayim canim
Bu surec gecici suan sana uzulme pismanlik duyma aradan bi zaman kisacik bi 10 gun bile gecse icine sinecek hicc uzulme diyebilirim ama lafta kalir
Caninin acisini zorluklarini hissettigin icin ne desem bos ama gercekten gecicek goreceksin yaza super gircez:)
Yaa benimde burnum bi tuhaf oluyo gun gectikce duzelcegine sislik odem gitmiyo kenarlari iceri cokuk duruyo

Çok normal emin ol o ben kaç kişi ile konuştuysam hepsi aynı şeyi söyledi doktorda normal dedi sen bize moral veren insansın moralini bozma

Hayırlısı inşallah canım insan zaman geçsin istiyor işte. Sendeki durum acaba fikir yürütülüyorum şuan Real zamanın falanmı ödem olıuorsa? Yada ödem yapacak sıcaklık yeme içme falan etki eder ya

Ayyy valla bilmiyorum ben hic moral bozmazdim halinden bu odemli seklinden bile memnundum ama merak ediyorum sabirla aylarin gecmesini beklemek cok zormus yaaa

Bende ameliyat olalı nerdeyse 2 ay olacak .sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim .eskisi gibi hala burum çok büyük .bi türlü kuculmedi burnum .delikleri orantısız biri geniş diğeri dar .delikler sonuçta dar mi olacak geniş mi olacak bilemedim .Her sabah uyandığımda kocaman oluyor burnum .burun ucumdaki renk farkı hala geçmedi .

Öncesi sonrası fotoğraf atar mısınız?
Acaba kalın derili miydiniz? kalın derililerde iyileşme çok daha uzun sürüyormuş

Ben de olumsuz etkilendim nesecim alci ciktiktan sonra yayinlayacağin fotolari dört gözle bekliyorum

Ben de olumsuz etkilendim nesecim alci ciktiktan sonra yayinlayacağin fotolari dört gözle bekliyorum
Yarın çıkar çıkmaz atıyorum size fotoğraf. Bence hiç olumsuz etkilenmeyin her insanın tepkinesi farklı olur. Kiminin derisi kalın oluyor geç iyileşiyor,kimin derisi ince oluyor cabuk toparlanıyor. Ama ödem ve şişlik 6 ay ile 1 yıl çok normal. Burun gerçek formunu 1 yılda alıyor. Bu evrelerde masaj yapmak, yediklerimize dikkat etmek çok önemli. En önemli şey aslında sabır. Bide burun delikleri ameliyat olmamış insanlarda da aynı boyda değildir insan anatomisine göre bu zaten mümkün değil

Walla kesinlikle sabir isi sabretmekte cok zor ama ben kesinlikle cok memnunum yillardir bosuna beklemisim diyorum
Evet 1 ayim bitti evet odemde var ama yinede bu hali bile icime sindi ben ince deriliyim ondan cabuk toparlandi hizli iyilesti kalin derilerde iyilesme daha uzun oluyormus
Burun delikleri bendede tam ayni degil biri daha yuvarlak biri ince uzun ama hic takmiyorum cunku cok belli olmuyor hemde normal dogal insan burnundada esit olmazmis dogru diyosun nesecim
Insallah istedigin gibi olur zamanla

Ben bu alçılı haline bile bayılıyorum bende ince deriliyim çabuk toparlandım doktorda sıra beklerken birisi vardı 3 ay olmuş kalın derili olduğu için hala şişmiş normal yani dediğin gibi bence kimse kafasına takmasın

Aynen ki ince derili olmama ragmen ucu suan odemli ve bakinca gorunuyor zaten zamanla geccegine inaniyorum eski haline gore cok cok iyi diyorum o bile moral oluyor onumuz kis yaza iyice toparlanir insallah buda suanki hali 1 ay 1 gun

Eklentiler

• IMG_20161113_145953.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 198
Kızlar size bir şey sormam lazım. Ameliyata 8 gün kaldı ve benim 2 aydır geçmeyen lanet olası öksürüğüm hala devam ediyor. Yani gün içinde çok sık öksürmüyorum ama kuru öksürük şeklinde uzun süredir devam ediyor. Denemediğim tedavi şekli de kalmadı gibi artık. Bu durumda doktor ameliyatı erteler mi ? Yılbaşına kadar ameliyatı olup iyileşmem lazım, ertelerse çok üzülürüm

Aynen ki ince derili olmama ragmen ucu suan odemli ve bakinca gorunuyor zaten zamanla geccegine inaniyorum eski haline gore cok cok iyi diyorum o bile moral oluyor onumuz kis yaza iyice toparlanir insallah buda suanki hali 1 ay 1 gun
Maşallah

Bahsettiğin gibi özellikle sabahları yoğun olan balgamlı öksürüğüm vardı ameliyattan sonra rık demedim. Bişey olmuyor korkma

Yeni fotoğraflar atsan da burası neşelense çok iyi burna sahipsin inşallah benimki de çok iyi olur 20 gün falan kaldı ameliyatıma
Soran isteyen oldukca atarim tabi ama burnumdaki odem artti sisti burnum cunku masaji hic yapmadim 1.ayim doldu bayada iyiydi de regl doneminden de olsa gerek odem artisi oldu ama yine cok sukur tabi

Eklentiler

• IMG_20161113_202826.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 484
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…