Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Gardenrose canim nasil oldun toparlanmaya balsadin mi bak bu isler birden olmuyo cok cabuk toparlandim derken birden sisiyo bi gun diger gunu tutmuyor yazin insallah yine konusuyo oluruz gulerek bahsederiz bu zamanlardan

Bir de şimdiden şöyle bir liste yaptım kendime, eksikleri de şimdiden tamamlamak adına

Dudak kremi
Jelli göz bandı
Pijama takımı(önden iliklemeli)
İç çamaşırı
Şal
Çorap
Terlik
Pipet
Tülbent
Toka
Plastik şişe/plastik bardak
Diş fırçası ve macunu
Pamuk/kulak pamuğu
Telefon şarj aleti
Islak mendil
Kolonya
Tuvalet kağıdı

Unuttuğum, başka lazım olabilecek veya gereksiz olan bir şeyler varsa söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Basta dis fircalamak yasai zaten bi sure gargara sekkinde temizleme yaparsin ust dudak zaten uyusuk orasi dikis yerine yakin ya ondan fircalama yok
Onun disinda cantana istedigin bi resim varsa burnum boyle oksun dedigin inu bastir ve ciktisini al yanina
Tamamladigin evraklari tahlilleri al
Agzini cok acip kapayamiyosun ve ac oluyosun tok tutnasi ve kokay yendigi icin muz koy
Kan sekerin duser cikinca onun icin meyve suyu
Cok usuyeceksin ameliyattan ilk cikinca onun icin kalin bi hirka
Gerisini zaten dusunmussun yazmissin bol sans allah istedigin gibi icine sinen bi burun nasip etsin

gerçekten çoook teşekkürler ne güzel açıklamışsın herşeyi. :) İnşallah hepimizin burnu istediğimiz gibi olur en sonunda

Jell göz bandı zor olur burnun üstüne denk gelir. Bide ıslak mendilin içinde alkol olmayandan al çünkü yakıyo burnunu mendilimden en yumuşak olanından al ben selpak markasının en yumaşak olanını aldım çok rahat ettim canın yanıyor çünkü

Gardenrose canim nasil oldun toparlanmaya balsadin mi bak bu isler birden olmuyo cok cabuk toparlandim derken birden sisiyo bi gun diger gunu tutmuyor yazin insallah yine konusuyo oluruz gulerek bahsederiz bu zamanlardan
Canım iyiyim teşekkür ederim göz ve çevresi şişliklerim baya indi çenem çok şiş oda 4-5 güne iner inşallah. Sonuçta bana ait olmayan bi cisim var çenemde ve kabul etmeye çalışıyor inatla şişiyor itiyor Bunu alın benden dercesine
Bu arada sol burun deliğimden nefes alıyorum 2 gündür sağdakinde hala kan pıhtısı var olsagerek onda nefes Yok . Buda şuanki halim buyursunlar kızlar

Gerçekten çok hızlı toparlanıyorsun harıka gözüküyorsun

Merhaba kizlar
Ben araniza yeni katıldım 4 gun once ameliyat oldum
Kanamam fazla ve sulu oldugu icin bana 3 tampon takıldı ama ertesi gun 3.çıkartıldı. Hala kanamam sag taraftan damla damla var , solda yok sag cok kan toplamis napmam lazim bu arada sorusu olursa yanitlarim

Esabil bey bana çok iyi davrandi gerçekten cok iyi sicakkanli bir insan. Ben istanbulda oturuyorum ama ameliyat icin ankaraya gittim cuma gunu tamponlarim cikacak resmimide atayim surpriz olsun size. Bu arada yuzum hala sis
Önceki halimde burnum önden güzel fakat yandan kötüydü kemerli ve darbe almıştım önceki halim ;

Gecmis olsun esabil bey gercekten anlayisli ilgili nazik davrandi banada
1 ayim doldu ama usendigimden kontrole gitmedim bi sikayetim yok diye gidicem en kisa zamanda
Benimde kanamam vardi ve pihti kan vardi ama tampona dokunurum korkusuyla temizlenedim ve tampon ciktiginda hepsi cikti sorun olmadi merak etmeyin
Gule gule kullanin yeni burnusunuzu:)

Teşekkür ederim canim hic uyuyamiyorum sen uyuyabiliyor musun 2-3 saat zor uyuyorum tamponlar cikarken cok aci oluyor mu? Ben onu dusunuyorum nasil dayancam diye. ameliyattan sonra 1.gunum 4.gunum ve 5.gunum

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba devlette mi oldun ameliyattan sonraki sürecin nasıldı iyi gorunuyorsun
Mrb evet ankarada esabil beye devlette oldum kanamam fazla olduğu icin bana 3.tampon takildi psikolojimi bu kotu etkiledi 2 gun hastanede kaldim ilk iki gun aşırı ağrım vardı cok dayandim yuzum hala sisip iniyor bir ara lavaboya kalktigimda basim dondu dustum yan sekilde insallah burnum odem toplamaz birde sehir mesafesi varya arabayla cok zor oluyor ucak biletleride cok pahali Cok uykusuzum uyuyamiyorum midem bulaniyor daha uyumadan horlamaya basliyorum kac gündür 2-3 saat anca uyumusumdur birde hastanede 2.gun 400 tl paramiz çalındı üzüldüm dikkat edin gozlerimin ustundeki morluk gecmedi eyeliner cekmisim gibi morluk kaldi gözümde

Burnunda tampon varken uyuyamayan cok normal bizde ayniydik burun deliklerinde sanki nefesi engelleyen kocaman bisey var hissi..uykusuzluk agzinin kurumasi dudaklarda catlama kuruma cok normal sizinti seklinde kirmizimsi kan gelmesi hepsini yasadim tampon ciktigi an rahatlarsin tam cikarken 2 saniyelik bi islem anlik bi aci oluyo ama ayyy diyosun ki bitmis oluyor

Az kaldi bi ciksada kurtulsam senin suanki durumun nedir

Suan benim 1.ayim doldu ucunda sislik ve odem hala var ama nefes almam cok iyi rahat uyuyabiliyorum genel anlamda memnunum ama iyilesme sureci uzun ve zaman aliyor odemlerin inmesi filan hemen olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…