- 11 Kasım 2016
- 51
- 10
- 88
- 29
Edersin ben bugün işe başladım hattaBi şey sorcam kızlAr benim okulum var 10 gün içinde okula devam edebilirim değil mi?
Nesecim alçin çikmadi mi ,nerde çalıyorsun konuyla alakasi yok ama?Edersin ben bugün işe başladım hatta
Basta cok normal fazla kalkik durcak tabikide cunku icinde tampon var arti sislik odem var 1 aya kalmaz bile iniyor hemde baya bi iniyor suan benimki fazla dogal geliyor oysa basta baya bi kalktiSanki benim burnum fazla kalkik olmus gibi geliyor ya bakar misiniz cokmu yukarda umarım yaniliyorumdur
Şuan doktorun odasının önünde bekliyorum çok heyecanlıyımNeseeee nerdesin sekerim merak ettim seni cikti mi alcin ne durumdasin
Edersin ben bugün işe başladım hatta
Benimde öyle ben biraz kavisli olsun istemiştim ama şuan fazlaca doğal duruyo.Ayyyy neseee bizde merakla bekliyoruz seni bizide dar et
Bu arada burnumun tum kalkikligi gitti fazla dogal suan umarim sislikler gidince kavis belirginlesir
edebilirsinBi şey sorcam kızlAr benim okulum var 10 gün içinde okula devam edebilirim değil mi?
Ay sağol canim bence senin burnun suan çok iyi kiymetini bilBasta cok normal fazla kalkik durcak tabikide cunku icinde tampon var arti sislik odem var 1 aya kalmaz bile iniyor hemde baya bi iniyor suan benimki fazla dogal geliyor oysa basta baya bi kalkti
Yaa valla cok fazla dogal oldu suan basta kavisi kalkikligi tam benim istedigim olcudeydi suan resmen duz ..Benimde öyle ben biraz kavisli olsun istemiştim ama şuan fazlaca doğal duruyo.
Aynen benimde öyle şuanda ucu top gibi şiş ve sert inş duzelir bu saatten sonra kavisli olacağını pek düşünmüyorum ama bakalım.Yaa valla cok fazla dogal oldu suan basta kavisi kalkikligi tam benim istedigim olcudeydi suan resmen duz ..
Ve ucunda top gibi bi sis kotu duruyo hani dogal isteyen biri icin cok ideal bi burun ama ben kavisli kalkik istedigim icin fazla dogal diye aklima takiyorum hani insallah odemdendir
Haa eski haline gore tamam iyi ama biraz kavis olur insallah odem gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?