Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Resmini atsana nasil oldun gorelim:) sevindim daha iyi olmana benim tamponlar iyice one geldi inşallah dusmez alcida oynamis gibi duzeltsem mi acaba

Sanki benim burnum fazla kalkik olmus gibi geliyor ya bakar misiniz cokmu yukarda umarım yaniliyorumdur

Eklentiler

• 20161114_081107.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 229
Sanki benim burnum fazla kalkik olmus gibi geliyor ya bakar misiniz cokmu yukarda umarım yaniliyorumdur
Basta cok normal fazla kalkik durcak tabikide cunku icinde tampon var arti sislik odem var 1 aya kalmaz bile iniyor hemde baya bi iniyor suan benimki fazla dogal geliyor oysa basta baya bi kalkti

Ayyyy neseee bizde merakla bekliyoruz seni bizide dar et
Bu arada burnumun tum kalkikligi gitti fazla dogal suan umarim sislikler gidince kavis belirginlesir

Benimde öyle ben biraz kavisli olsun istemiştim ama şuan fazlaca doğal duruyo.
Yaa valla cok fazla dogal oldu suan basta kavisi kalkikligi tam benim istedigim olcudeydi suan resmen duz ..
Ve ucunda top gibi bi sis kotu duruyo hani dogal isteyen biri icin cok ideal bi burun ama ben kavisli kalkik istedigim icin fazla dogal diye aklima takiyorum hani insallah odemdendir
Haa eski haline gore tamam iyi ama biraz kavis olur insallah odem gidince

Aynen benimde öyle şuanda ucu top gibi şiş ve sert inş duzelir bu saatten sonra kavisli olacağını pek düşünmüyorum ama bakalım.

Benimde ayni ucu top gibi odemler elime geliyo zaten ince derili oldugum icin hissedebiliyorum odemi
Insallah odem gecince daha iyi olur

Ben 2 yıl önce esabil beye gitmiştim ama 1 yıl sonra gel demişti bugün gittim ocak ayına 2 ay sonrasına gitti hastalar çoktu burnunu yaptıran fiyatı da uygun ama çok kafam karışık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…