Basit geldi derken ?Bende İstanbul'da doktora olmak istiyorum Esabil bey basit geldi bana
Jell göz bandı zor olur burnun üstüne denk gelir. Bide ıslak mendilin içinde alkol olmayandan al çünkü yakıyo burnunu mendilimden en yumuşak olanından al ben selpak markasının en yumaşak olanını aldım çok rahat ettim canın yanıyor çünkü
Yüzümde maske vardı görmüşsündürBende bugün oradaydım acaba görmüş olabilirmiyim sizi çok hasta vardı tampon aldırmaya gelen çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyileşir sargıyı ne zaman çıkartacak
Yüzümde maske vardı görmüşsündür
Selam kızlar , biz bugün neşeyle doktorun kapısında tanıştık Burnu o kadar olasan güzeldik maşallah tam istediğim burun .
Benim randevum yarındı ama öğlen dikişlerimin attığını ve iltihaplandığını gördüm hemen gittim ve gördüklerim doğruymuş yanışmak istedim ama değil yarın 5 de gidip dikiş attırcam korkuyorum öyle bi acı yok valla. Bugün kontrol ederken alt dudağımı dişa doğru çekip dikişlere baktı ya gözümden yaş geldi sırtımdan su aktı. Tamponları çıkarıcını bilmiyordum gelmişken çıkarıyım dedi ama dedim krem falan sürmedik acımazmı ? Temiz görünüyor çıkarırım dedi pek canım yanmadı ama çenede ağladım ya bildiğin ağladım yani benden böyle ...
Bakalim resmineAynen benimde öyle şuanda ucu top gibi şiş ve sert inş duzelir bu saatten sonra kavisli olacağını pek düşünmüyorum ama bakalım.
İlk burnum yamuk sandım bantların iziymiş beğendim ben burnumu heyecandan masajın nasıl yapılacağını izleyemedım çok. birazdan fotoğraflar paylaşıcamNese sekerim nerelerdesin canim
Valla moralin nasil begwndin mi dort gozle seni bekliyorum nasil oldu buruncuk
Senin ameliyat tarihin ne? Sanırım benimkine çok yakın....Yeni fotoğraflar atsan da burası neşelense çok iyi burna sahipsin inşallah benimki de çok iyi olur 20 gün falan kaldı ameliyatıma
Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali
Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?