Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Teşekkürler, ıslak mendilin alkolsüz olması gerektiğini düşünememiştim söylediğin çok iyi oldu :) tuvalet kağıdı doku olarak yumuşak oluyor baya, grip filan olduğumda da hep onunla silerim ama her ihtimale karşı ben selpak da alıyım yanıma ne olur ne olmaz :))

Kızlar merhaba. Perşembe günü akşam 18.00 de ben de oldum ameliyatımı. Sağ taraftan et alınmış. Esabil beyle ameliyattan önce bşraz konuştuk çok rahat bir dr. Olabilecek şeylere yaparız olmayacaklara da bu sana olmaz diyor. Benim ameliyatım 1 buçuk saat sürdü. Dr ve hemşitenin dediğine göre ameliyatım biraz zor geçmiş çünkü benim burnumun ucu etli idi o biraz zorlamış. Ve işin kötüsü kalın derili imişim istenen şekli verirken uğraştırmş falan. Birde dr iyileşme sürecin uzayabilir dedi. Keşke kalın derili olmasaydım zaten sabırsızdım şimdi işin yoksa daha çok sabret. Ama başa gelen çekilecek sonu güzel olsun da... neyse işte ameliyattan çıkınca narkoz biraz etkiledi tam anlamıyla kendime grlmem uzun sürmedi. Saat 22.00 gibi çorba falan içtim yürğdüm derken kendimi çok iyi hissediyordum. Sabah kalktığımda da beklediğim kaar şiş dedğildim. İyi dedim bu iş kolaymış. Sma bir iki gün geçti şişlkler morluklar tavan yaptı. Yani ilk gün pek şişmiyormuş. Buz falan da koydum ama banamısın demedi. Bir de buzu da dürekli koyamıyorsun ki soğuk işte bazen dayanamadğmda koymadım. Bugün 4. Gün bitti şişlijler yanaklarıma indi sanki ağzımın içine tüm ceviz sokmuş gibyim. Yanaklar dombili morluklar yeşerdi. Aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. Moralim bozuşmuyor değil ama geçecek diye teselli ediyorum kendimi. Benim tamponlar pazar akşam alındı. O morşuklarıma bakmadan o akşam sinemaya gittim. bugünde kızılayda gezdim tabi güneşten çok sakındım ama çıkmak zorundaydım. Uçakla dönüş yaptık. Bu arada uçakta sıkıntı yarattılar dr raporu istediler uçağa ninenilir diye. Ben daha çnce hiç okumamıştım böyle bişey. Dikiş yok dedim öyle geçtim. Esabil beye sormuştum ertesi gün binebilirsin demişti. Ama zorlandım baya. Eğer uçakla yolculuk yaoacaksanız mutlska dr dan uçağa binebilir raporu alın. Cumartesi de alçıyı aldırmak için tekrar gitcem. Bakalım sonucu çok merak ediyorum

Selam kızlar , biz bugün neşeyle doktorun kapısında tanıştık Burnu o kadar olasan güzeldik maşallah tam istediğim burun .
Benim randevum yarındı ama öğlen dikişlerimin attığını ve iltihaplandığını gördüm hemen gittim ve gördüklerim doğruymuş yanışmak istedim ama değil yarın 5 de gidip dikiş attırcam korkuyorum öyle bi acı yok valla. Bugün kontrol ederken alt dudağımı dişa doğru çekip dikişlere baktı ya gözümden yaş geldi sırtımdan su aktı. Tamponları çıkarıcını bilmiyordum gelmişken çıkarıyım dedi ama dedim krem falan sürmedik acımazmı ? Temiz görünüyor çıkarırım dedi pek canım yanmadı ama çenede ağladım ya bildiğin ağladım yani benden böyle ...

Bende bugün oradaydım acaba görmüş olabilirmiyim sizi çok hasta vardı tampon aldırmaya gelen çok geçmiş olsun inşallah bian önce iyileşir sargıyı ne zaman çıkartacak

Ben seni bekleyecektim ama telefom gelince gitmek zorunda kaldım sende gerçekten çok iyi gözüküyordun. Allahım bugun sana yardım etsin canın yanmaz umarım çok ama senin durumundan bizimkinden daha zor. Hatta doktora seni söyledim kadınlarkulubunde sizin adınıza açılmış bir konu var dedim çene ve burun ameliyatı olan bir arkaşdaşla tanıştım dedim aaa haberim yok dedi hatta sizi toplu ziyaret etmek istiyoruz dedim güldü onunda çenesi ve burnu çok güzel oldu dedi

Nese sekerim nerelerdesin canim
Valla moralin nasil begwndin mi dort gozle seni bekliyorum nasil oldu buruncuk

Gardenrose canim sen anlatinca icim bi hos oldu sen cok guclu bi kadinsin ve altindan kalkacaksin herseyin iyi olcagina inan bu kısın bide yazi var yaz gelince iyice iyilesmis olacaksin ve son gulen sen olacaksin sonucta gecicegini bilmekte guzel dimi ama

Nese cok sevindim begenmene
Aman deyim masaji aksatma ben cok aksattim ve suan ucunda acayip odem artisi oldu umarim odem gecince kavis artar suan fazlaca dogal duruyor

Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali

Eki Görüntüle 1909314
Burnum sabahlari sis oluyor ve suan hala odem gecmedi ucunda ozellikle baya var 27 gun oldu nefes almam ilk bastan itibaren super dikis yerine krem surdum simdi cunku kabuk gibi oldu resimdede gorunuyo suan ki hali

Öncelikle meraba ben yeni üye oldum burnunuzun şeklini çok beğendim cuma günü için Esabil beyden randevu aldım. burnunuzun şeklini kendinizmi tarif ettiniz acaba nasıl oldu

Öncelikle meraba ben yeni üye oldum burnunuzun şeklini çok beğendim cuma günü için Esabil beyden randevu aldım. burnunuzun şeklini kendinizmi tarif ettiniz acaba nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…