Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Merhaba tesekkur ederim
Ben yine begendigim ameliyat olmus birinin resmini gosterdim boyle istiyorum diye o sekilde yapti once zaten evraklari tamamliyosun evraklar tamam olunca gun veriyor ve nasil bisey istedigini o zaman anlatirsin

Kızlar merhaba dün alçım çıkmıştı bugün anca fırsatım oldu fotoğrafları paylaşıyorum burnum şiş fotoğrafta daha tombik duruyor canlı canlı az şiş

Eklentiler

• IMG_7448.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 304
  • IMG_7450.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 324
  • IMG_7461.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 285
Neşe ne kadar kibar bi burnun olmuş ve sana çok yakışmış. Güle güle kullan. Benim alçı da cumartesi çıkacak ama sanki burnum yine büyük gibi geliyor. Eskisinden küçük tabi de çok şiş olduğundan büypk görünecek gibi geliyor. Çok meraklardayım... senin ki şiş de görünmüyor ama hiç :)

Kızlar merhaba dün alçım çıkmıştı bugün anca fırsatım oldu fotoğrafları paylaşıyorum burnum şiş fotoğrafta daha tombik duruyor canlı canlı az şiş
Tek kelimeyle harika olmuşsunuz burnunuz çok doğal ve yüzünüze çok yakışmış! Sizi görünce heyecanlandım bi an önce ameliyat olmak istedim :,)

Kız neşe çok güzel oldun Maşallah yine.
Bu arada yandan önden yani burun deliklerin görünecek şekilde alttan üstten çekersen resim daha farkedilir olur bence . Dünden beri eşime seni sayıklıyorum neşemin burnu süper olmuş die. Sanki benimki baya büyük olmuş gibi .senin alçılı hali ile fındık kadar su şişler inince Şen'de burun kalmayacak zaten küçük

Neşecim çok güzel olmuş burnun canım maşalllahın var tamam seni gördükten sonra haftaya ben de randevu alıyorumm `))

Bende cok begendim on numara 5 yildiz olmus acayip kibar ve guzel odem hic belli degil masallah kirk bin kere
Yeni burun yeni guzellikler getirsin gule gule kullan canim benim

Aynen benimde öyle şuanda ucu top gibi şiş ve sert inş duzelir bu saatten sonra kavisli olacağını pek düşünmüyorum ama bakalım.
Resmini atsana bakalim belki sana ole geliyodur..
Benimde burnumun sanki bir deligi buyuk digeri daha kucuk olmus gibi sag taraftan hala kan geliyor tamponlar iyice one geldi artik nefes almak istiyorum..

Neşe hanım Esabil beye ameliyat öncesi istediğiniz burnu nasıl anlattınız acaba? Gösterdiğiniz herhangi bi fotoğraf falan varsa görebilir miyiz acaba?

Çok teşekkür ederim şiş olduğu için öyle gözüküyordur umarım seninde içine sinen bir burun olur

X Xyzt348 Merhaba canim sen ucakla donmussun merak ettim o yuzden nasil oldun fsrkli sehirdemiydin sen bende farklı şehirden geldim ama arabayla dondum araba çok zorladi. Tamponlarin kacinci gun alindi ? Bu arada yeni burnun hayırlı olsun resmin varmi

Neşe hanım Esabil beye ameliyat öncesi istediğiniz burnu nasıl anlattınız acaba? Gösterdiğiniz herhangi bi fotoğraf falan varsa görebilir miyiz acaba?
Merhaba doktora herhangi bir resim göstermedim benim erkek arkadaşım fotoğrafçı onunla sadece anlattık nasıl istediğimi ve esabil hocaya bıraktım o da çıkınca hatta sana fındık gibi bir burun yaptım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…