Şimdiki durumu nedir acabaAlçım bugün çıktı arkadaşlar
Benimde şiş ama elimden geldiği kadar ve hatırladığım kadarıyla yapıyorum fotoğraf yağmuruna hazır olunNese cok sevindim begenmene
Aman deyim masaji aksatma ben cok aksattim ve suan ucunda acayip odem artisi oldu umarim odem gecince kavis artar suan fazlaca dogal duruyor
Tek kelimeyle harika olmuşsunuz burnunuz çok doğal ve yüzünüze çok yakışmış! Sizi görünce heyecanlandım bi an önce ameliyat olmak istedim :,)Kızlar merhaba dün alçım çıkmıştı bugün anca fırsatım oldu fotoğrafları paylaşıyorum burnum şiş fotoğrafta daha tombik duruyor canlı canlı az şiş
Kız neşe çok güzel oldun Maşallah yine.Kızlar merhaba dün alçım çıkmıştı bugün anca fırsatım oldu fotoğrafları paylaşıyorum burnum şiş fotoğrafta daha tombik duruyor canlı canlı az şiş
Kızlar merhaba dün alçım çıkmıştı bugün anca fırsatım oldu fotoğrafları paylaşıyorum burnum şiş fotoğrafta daha tombik duruyor canlı canlı az şiş
Resmini atsana bakalim belki sana ole geliyodur..Aynen benimde öyle şuanda ucu top gibi şiş ve sert inş duzelir bu saatten sonra kavisli olacağını pek düşünmüyorum ama bakalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asta-yorumlari-burun-estetigi.517103/page-129 burdan bakabilirsin :)Resmini atsana bakalim belki sana ole geliyodur..
Benimde burnumun sanki bir deligi buyuk digeri daha kucuk olmus gibi sag taraftan hala kan geliyor tamponlar iyice one geldi artik nefes almak istiyorum..
Çok teşekkür ederim şiş olduğu için öyle gözüküyordur umarım seninde içine sinen bir burun olurNeşe ne kadar kibar bi burnun olmuş ve sana çok yakışmış. Güle güle kullan. Benim alçı da cumartesi çıkacak ama sanki burnum yine büyük gibi geliyor. Eskisinden küçük tabi de çok şiş olduğundan büypk görünecek gibi geliyor. Çok meraklardayım... senin ki şiş de görünmüyor ama hiç :)
Merhaba doktora herhangi bir resim göstermedim benim erkek arkadaşım fotoğrafçı onunla sadece anlattık nasıl istediğimi ve esabil hocaya bıraktım o da çıkınca hatta sana fındık gibi bir burun yaptım dediNeşe hanım Esabil beye ameliyat öncesi istediğiniz burnu nasıl anlattınız acaba? Gösterdiğiniz herhangi bi fotoğraf falan varsa görebilir miyiz acaba?
Çok teşekkür ederim seninde çok güzel burnunNeşecim çok güzel olmuş böyle bile güzel güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?