Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Emin ol benimde seninki gibi şişti tampondan sonra hızlıca indi bende çok beğendim valla seninkinide çok merak ediyorum bu arada çene dikişlerini naptın

Bende cok begendim on numara 5 yildiz olmus acayip kibar ve guzel odem hic belli degil masallah kirk bin kere
Yeni burun yeni guzellikler getirsin gule gule kullan canim benim
Çok teşekkür ederim allah gönlüme göre verdi hepimizinkide öyle olur seninkide acayip güzel hepimize maşallah

Kızlar hepinize çook teşekkür ederim esabil hocaya gözüm kapalı güvendim ve sonuç istediğim gibi oldu umarım hepinizinki istediğiniz gibi olur ben 1 kasımda ameliyat oldum bugun 14.günüm

Kızlar hepinize çook teşekkür ederim esabil hocaya gözüm kapalı güvendim ve sonuç istediğim gibi oldu umarım hepinizinki istediğiniz gibi olur ben 1 kasımda ameliyat oldum bugun 14.günüm
Ya ben doğal bi burun istiyorum fakat esabil beyin beni yanlış anlamasından korkuyorum yani istemediğim gibi bi şey çıkmasından ne dümdüz bi burun ne de aşırı kavisli bi burun. Neşe senin tam yandan fotonu görmemeşz mümkün mğ acaba?

nese0105 a bende erkek arkadasimla gittim sevindim tek degilmisim:) refakatci kim kaldi yaninizda benim erkek arkadasim kaldi bu arada 14.gune gore hizli iyilesmissin

Yandan fotoğrafları da paylaşıyorum esabil bey bence işinin uzmanı asla yanlış anlamıyor senin yüzüne gidicekse onu yapıyor

Eklentiler

• IMG_7451.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 325
  • IMG_7460.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 368
  • IMG_7463.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 469
  • IMG_7467.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 358
Canım tamponlar 3. Gün alındı.evet farklı şehirdeyim. diyarbakırda çalışıyorum. Onca sene ankarada kaldım hiç aklıma amekiyat olmak gelmemişti ama uçakta hiç sıkıntı yaşamadım 1 saat zaten. Aslında ben ameliyattan sonra burnumla ilgiili hiç sıkıntı yaşamadım.işte şişlikler morluklar beni rahatsız eden. Canım resim henüz yüklemedim çıksın o zaman yüklerim

Neden o kadar erken alindiki tamponlarin bir sorun mu vardı sorun yasamamana sevindim benimde 4 saatlik yolum var bilet alamadik arabayla nasil o kadar yolu gidicez diye dusunuyorum cunku araba çok sarsiliyor ya odem kalir diye tirsiyorum

Bence hiç rahatsız olma illaki geçiyo o şişlikler morluklar dişini sık sonucu görünce hepsini unutuyorsun ben hep çok rahatım ne şişlik ve morlugu dert ettim nede burnum acaba kötü olur mu diye düşündüm o yüzden belkide çok gönlüme göre oldu

Emin ol benimde seninki gibi şişti tampondan sonra hızlıca indi bende çok beğendim valla seninkinide çok merak ediyorum bu arada çene dikişlerini naptın
Umarım dediğin gibi olur neşecim.bugün 5 de gittik 7 e kadar bekledim lokal anestezi ile bi güzel diktiler beni şuan uyuşuk halde ağzım.etkisi geçince ne olacak bilmiyorum

Ya benim burnum cok mu kalkik bana yorum yapar misiniz domuz burnu gibi olmasınsonra ozge namalinki gibi olur bari inşallah

Eklentiler

• QQk7Py.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 379
  • images-3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 347
Biz sorduk erkekn kadın fark ediyormu mu dedik kalabilir dedi hiç kimse sorun çıkartmadı
Neyse sevindim bize niye ole yaptılarsa Allah belalarini versin herkesin icinde rencide ettiler umarım burayida bela okuduğumu da gorurler hemde en içten dileklerimle okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…