Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bencede iyi olacak cektiklerine degecek kesinlikle bu surecte en buyuk ilacin moral..
Unutma yaza baska bi sen olacaksin o zamanki iyi duygu sana su donemleri unutturacak

Gece gece bela okumayin doner dolasir sizi bulur sonucta bela okuncak kadar onemli ne var siz saglikli sekilde ameliyat oldunuzmu icinize sincekmi ona bakin

Bela okumanız çok doğru değil belki prosedür o şekilde onu bilemeyiz
Esit davranmazlarsa bende ederim
Bencede iyi olacak cektiklerine degecek kesinlikle bu surecte en buyuk ilacin moral..
Unutma yaza baska bi sen olacaksin o zamanki iyi duygu sana su donemleri unutturacak
yine en iyi yorumu sen yaptin hatta senden baskasi yazmadi tesekkur ederim

Ben burdan daha fazla devam etmiycem acarsam ayri konu acarim yorumlar misiniz diyorum cevap veren yok sağlıklı günler.

Ne diyim bilmiyorum moralden ziyade şu ağrı beni öldürüyor e böyle iken moralde düşük tabi.eşim de çeneyi nerden çıkardın falan fişmam diyip Çan'ımı sıkıyor.tamam bana kıyamıyor avı çekiyorum kendince söyleniyor.
Morfinin etkisi geçti zonk zonk ediyor dikişlerim hayırlısı ile bi sabah olaaydı

Eminim çok zordur ama dayan cankuşlarınannesi ninde dedği gibi yaza harika bir bir sen olacaksın allah yardımcın olsun senin durumun bizden daha zor eşin de sana kıyamadığı için öyle diyordur ağrını görüyordur

İssss kuzumm nasil sabah etti acaba bi yerin agridigi aci cektigin zaman canin orada oluyor cok zor yani ilk amelihati oldugum gece sabaha kadar uyumamistim surekli sabah bi olsa diye saate baktim oyle uzun geldi ki gece
Ki bide bizimki yine basit seninkine gore..artik olmasaydim etmeseydim demenin bi faydasi yok nasilsa gececek biz ne desek bos caninin acisini sen bilirsin en iyi
Allah sifa versin yardimcin olsun cok cesaretli ve guclu bi kadinsin ve bu surec gecicek insallah biran once gecer

Sen nasılsın peki şişliklrin ne alemde

Valla odem var biraz yandan goruntuyu sevdimde onden ucu sis oldugundan iyi durmuyo buyuk ve cok dogal gorunuyor önden
yani ben kalkik kavisli sevenlerdenim
Yan profil istedigim gibi
Nefes almam ise taaaa ilk tampon ciktigi gunden beridir hicc tikanmadi okyanus suyunu toplasan 7 -8 kere kullandim hic tikanmiyir dedim o zaman sıkmayabilirsin demisti doktor
Nefes almam super yani bi tek iste on profili sevemedim

İnşallah burun ucunda bir an önce düzelir o zaman

Ayy valla benimki dehsetti ucu o kadar fazla sarkiktiki gulmeye korkardim ve cok takinti yapmistim simdi odem filan var diyorum ama yine binlerce sukur
NOT: nick degistirdim (cankuslarinannesi)

Ayy valla benimki dehsetti ucu o kadar fazla sarkiktiki gulmeye korkardim ve cok takinti yapmistim simdi odem filan var diyorum ama yine binlerce sukur
NOT: nick degistirdim (cankuslarinannesi)
Bir an bu kim dedim Önden yandan birkaç eski halini atıyorum şimdi

Eklentiler

• IMG_7474.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_7145.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 458
  • IMG_7476.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 440
Guzelligin ortaya cikmis valla
Burun yuzun merkezinde ve cok fark ediyor sekli
Insan bambaska biri oluyor ben iyiki diyorum hep

Neşe hanım yeni burnunuz nasıl acaba fotonuz yokmu bnede cuma gidiyorum inşallah Esabil beye

Kızlar 6. Gün bitti yüzümdeki morluklarin hemen hemen hepsi yeşerdi ve sarardı. Şişlikler neredeyse bitmek üzere. Ama göz kapağımdaki kırmızılıklar bir türlü geçmedi. Yeşermedi de... siz de durum nasıldı? Göz kapağındaki kızarıklık en son mu düzeldi? Alçıları alınan herkesin morlukları tamamen iyileşmiş görüyorum. Benim yeşil suratım ve kırmızı gözlerim ne zaman iyileşecek acaba?

Saol canım sabah oldu akşam da oldu işde ağrı kesici ile duruyorum etkisi geçince devam ediyor.şuan tek dileğim dikişlerimin iyileşmesi Allah biliyor ya burnum umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…