Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bahsettiğin tüm haller bendede mevcut 9. Günümdeyim

Saol canım sabah oldu akşam da oldu işde ağrı kesici ile duruyorum etkisi geçince devam ediyor.şuan tek dileğim dikişlerimin iyileşmesi Allah biliyor ya burnum umrumda değil
Benimde öyleydi 9.günden sonra hızla geçti gözümdeki kanlanma hemen hemen geçti sayılır

İnşallah sorun olmaz bende kısa zamanda istediğim burna kavuşurum sizin nekadar oldu bilmiyorum ama gayet güzel olmuş güle güle kullanın☺

Maşallah morluk felan bişey yok şekline sizmi karar verdiniz nasıl oluyo acaba

Maşallah morluk felan bişey yok şekline sizmi karar verdiniz nasıl oluyo acaba
benim ameliyatım çok ani olduğu için ben anlattım sonra doktora bıraktım fotoğraf göstermedim. ilk zamanlar çok şiştim ama hızla indi çabuk iyileştim :) ilk zamanların fotoğraflarını paylaşmıştım

Bende elimden geldiğince erken istiycem ama inşallah kısa zamanda olabilirim cuma gününü bekliyorum sonra bende fotolarr atarımm

Merhaba kızlar bende eshabil beye ameliyat olmayı düşünenlerdenim ama çok fazla kafamda soru işareti var doktorla ilgili degil aslında mesela açık ameliyat yapıyor burunda izi kalıyormu aklımda çok fazla soru var en cok zorluğunu kaç gün çekiyorsunuz

Ben esabil beye olali 1 ay 5 gun oldu acik ameliyat yapiyor ama iz kalmiyor suan benim yeni olmama ragmen cok belli belirsiz 5.gun tampon cikiyor 10.gun alcin cikiyor 5.gun tampon ciktiktan sonra zorluklar bitiyo heycanla 10.gun alcida ciksin nasil olduki telasesine dusuyosun veee 10.gun alcinda cikinca hayatin normale donuyor ama tam seklini alip sisliklerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyor

Gerçekten çok iyi çok güzelleştin. 2 gün sonra bende görcem burnumu bakalım sizi gördükçe merakım artıyor

Saolun evet biraz daha rengini actirdim daha iyisi en icinize sinecek olani sizin olsun kizlar gercekten cabuk toparlanilan bi surec sonucada degiyo yani

Kizlar mrb bende 2 kasimda burun ameliyati oldum esabil hocada. Yazismalarinizi ilgiyle takip ediyorum ve ameliyat olacak arkadaslara katki olsun diye foto atmak istedim daha fazla sessiz kalamadim Kiz kardesim 1.5 yil once ameliyat olmustu esabik hocada oda atcak fotolarini burnu artik oturdu ve cok guzel olddu oda bi umut olsun bize

Pardon bunu okumamışım : ) önceki halin varsa eski yeni halini atsan süper olur

Tam yandan foto bulamadim yandan biraz kemerli ve burun delikleri buyuktu. Tsk ederimm

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 991
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…