- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
Bahsettiğin tüm haller bendede mevcut 9. GünümdeyimKızlar 6. Gün bitti yüzümdeki morluklarin hemen hemen hepsi yeşerdi ve sarardı. Şişlikler neredeyse bitmek üzere. Ama göz kapağımdaki kırmızılıklar bir türlü geçmedi. Yeşermedi de... siz de durum nasıldı? Göz kapağındaki kızarıklık en son mu düzeldi? Alçıları alınan herkesin morlukları tamamen iyileşmiş görüyorum. Benim yeşil suratım ve kırmızı gözlerim ne zaman iyileşecek acaba?
Merhaba paylaşıyorumNeşe hanım yeni burnunuz nasıl acaba fotonuz yokmu bnede cuma gidiyorum inşallah Esabil beye
Benimde öyleydi 9.günden sonra hızla geçti gözümdeki kanlanma hemen hemen geçti sayılırSaol canım sabah oldu akşam da oldu işde ağrı kesici ile duruyorum etkisi geçince devam ediyor.şuan tek dileğim dikişlerimin iyileşmesi Allah biliyor ya burnum umrumda değil
1 kasımda oldum bugun 15. günİnşallah sorun olmaz bende kısa zamanda istediğim burna kavuşurum sizin nekadar oldu bilmiyorum ama gayet güzel olmuş güle güle kullanın☺
benim ameliyatım çok ani olduğu için ben anlattım sonra doktora bıraktım fotoğraf göstermedim. ilk zamanlar çok şiştim ama hızla indi çabuk iyileştim :) ilk zamanların fotoğraflarını paylaşmıştımMaşallah morluk felan bişey yok şekline sizmi karar verdiniz nasıl oluyo acaba
Gamze seninki de çok düzel olmuş ne zaman olmuştun?
Pardon bunu okumamışım : ) önceki halin varsa eski yeni halini atsan süper olurKizlar mrb bende 2 kasimda burun ameliyati oldum esabil hocada. Yazismalarinizi ilgiyle takip ediyorum ve ameliyat olacak arkadaslara katki olsun diye foto atmak istedim daha fazla sessiz kalamadim Kiz kardesim 1.5 yil once ameliyat olmustu esabik hocada oda atcak fotolarini burnu artik oturdu ve cok guzel olddu oda bi umut olsun bize
nasılsın iyimisin?Gamze seninki de çok düzel olmuş ne zaman olmuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?