Çok güzel olmuş benden 1 gün sonra olmuşsun ameliyatıTam yandan foto bulamadim yandan biraz kemerli ve burun delikleri buyuktu. Tsk ederimm
İyiyim canım dikişler zonlamakta hala . Hayırlısı işe bi geçseydi ya.10 gündür çorba içiyorum rüyalarımda yemek yiyorum tabakları dolduruyorum yemin ederim.nasılsın iyimisin?
onun nick name birgün mutlakaydı sanırım :) geçicek hepsi çok güzel olacak ben eminim az daha sık dişini sonra bol bol yemekler yersinİyiyim canım dikişler zonlamakta hala . Hayırlısı işe bi geçseydi ya.10 gündür çorba içiyorum rüyalarımda yemek yiyorum tabakları dolduruyorum yemin ederim.
Kızlar nerde acaba gele cankuş neydi yeni nicki ?
Bende çift dikiş die değiştirsem durumumu özetler = )
Ben esabil beye olali 1 ay 5 gun oldu acik ameliyat yapiyor ama iz kalmiyor suan benim yeni olmama ragmen cok belli belirsiz 5.gun tampon cikiyor 10.gun alcin cikiyor 5.gun tampon ciktiktan sonra zorluklar bitiyo heycanla 10.gun alcida ciksin nasil olduki telasesine dusuyosun veee 10.gun alcinda cikinca hayatin normale donuyor ama tam seklini alip sisliklerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyor
Evet birgun kalman gerekiyor hastane sincanda fatih duragindaÇok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben başka şehirdengelicem otelde mi kalmalıyım hastanede 1 gün yatırıyormu?
Çok hoşKizlar buda oncesi sonrasi fotografi. Sonrasi fotoyu 10. Gunde cekmisti simdiki halleriyle kavis farkina dikkat edin sislik indikce kavis artiyoo yuzden iciniz rahat olsun
Afet olmuş valla on numaraKizlar buda oncesi sonrasi fotografi. Sonrasi fotoyu 10. Gunde cekmisti simdiki halleriyle kavis farkina dikkat edin sislik indikce kavis artiyoo yuzden iciniz rahat olsun
Güliz ben canım .daha iyi olucam inşallah Allah'ın izniyle . Ödemler geçsin Şen'inde içine tam sincekBurdayim gardenrose canim benim
Ayy ismini bilmeyincede zor oluyor adim aysu benim:)
Bende diyodum agrilari hafiflemistir ayy bi geceydi valla cok zorladi seni allah yardimcin olsun
Bende alistim artik burnuma onden cok icime tam sinmedi sis oldugu icin ama yandan seviyorum
Bu arada ben doktora 6 ay sonra kadınlar kulubunde tanışanlar olarak sizin ziyaretine gelicez dedimInsallah yaa sen varya super guclu cesaretli bi kadinmissin bak bunca aciya zorluga dayandin ve iyilestiginde hic zorluklari hatirlamicaksin hepsi gecicek unutulacak
Insallah hepimimizin sonuclarina deger
Bende 1 aralıkta gidicem alçı çıktıktan 15 gün sonra gel dedi. Benim göz kapaklarım daha şiş gerçi beyaz tenliyim zaten normalde de çok kaşım yok ama bi sorayım dedimBen 10.gun alci cikinca kas aldirdim hic sorun olmadi dikkat et elini filan carpma diye uyar hic bisey olmuyor
Alçım duruyo ben aldım bugünBide kızlar siz ne zaman kaş aldırmaya başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?