Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

nasılsın iyimisin?
İyiyim canım dikişler zonlamakta hala . Hayırlısı işe bi geçseydi ya.10 gündür çorba içiyorum rüyalarımda yemek yiyorum tabakları dolduruyorum yemin ederim.
Kızlar nerde acaba gele cankuş neydi yeni nicki ?
Bende çift dikiş die değiştirsem durumumu özetler = )

onun nick name birgün mutlakaydı sanırım :) geçicek hepsi çok güzel olacak ben eminim az daha sık dişini sonra bol bol yemekler yersin

Kizlar buda oncesi sonrasi fotografi. Sonrasi fotoyu 10. Gunde cekmisti simdiki halleriyle kavis farkina dikkat edin sislik indikce kavis artiyoo yuzden iciniz rahat olsun

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 2.033

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben başka şehirdengelicem otelde mi kalmalıyım hastanede 1 gün yatırıyormu?

Burdayim gardenrose canim benim
Ayy ismini bilmeyincede zor oluyor adim aysu benim:)
Bende diyodum agrilari hafiflemistir ayy bi geceydi valla cok zorladi seni allah yardimcin olsun
Bende alistim artik burnuma onden cok icime tam sinmedi sis oldugu icin ama yandan seviyorum

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben başka şehirdengelicem otelde mi kalmalıyım hastanede 1 gün yatırıyormu?
Evet birgun kalman gerekiyor hastane sincanda fatih duraginda
Otelde kalsan bile tam onunde indiren metro var fatih duragi tam hastanenin önu oluyor rahstca ulasim saglarsin sen bisey sorcak olursan yardimci olurum

Güliz ben canım .daha iyi olucam inşallah Allah'ın izniyle . Ödemler geçsin Şen'inde içine tam sincek

Insallah yaa sen varya super guclu cesaretli bi kadinmissin bak bunca aciya zorluga dayandin ve iyilestiginde hic zorluklari hatirlamicaksin hepsi gecicek unutulacak
Insallah hepimimizin sonuclarina deger

Insallah yaa sen varya super guclu cesaretli bi kadinmissin bak bunca aciya zorluga dayandin ve iyilestiginde hic zorluklari hatirlamicaksin hepsi gecicek unutulacak
Insallah hepimimizin sonuclarina deger
Bu arada ben doktora 6 ay sonra kadınlar kulubunde tanışanlar olarak sizin ziyaretine gelicez dedim

Gideriz tabi ben varim yani:)
Ben daha alci ciktiktan sonra kontrolede gitmedim cok uzak yaa useniyorum zaten gidincede bisey yapmiyormus ama bi hafta ici gitcem gozum yerse o yolu
Bu arada ilk bastaki alci cikmis haliyle 1.aydaki hali oldukca farkli oluyor

Ben 10.gun alci cikinca kas aldirdim hic sorun olmadi dikkat et elini filan carpma diye uyar hic bisey olmuyor

Ben 10.gun alci cikinca kas aldirdim hic sorun olmadi dikkat et elini filan carpma diye uyar hic bisey olmuyor
Bende 1 aralıkta gidicem alçı çıktıktan 15 gün sonra gel dedi. Benim göz kapaklarım daha şiş gerçi beyaz tenliyim zaten normalde de çok kaşım yok ama bi sorayım dedim

Neşe senin alçı 15. Gün çıktı sanırım dimi?
Benim yarın çene dikişlerim için kontrolüm var muhtemelen alçımı da çıkarır die tahmin ediyorum. Çünkü çenemin dikişi artı die gittim krem bile sürmeden tamponlar temiz kanlı değil gelmişken çıkarıyım dedi çıkardı.
Eğer alçıyı çıkarırsa 11. Günde çıkmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…