Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

13. Gün çıkartı alçıyı ben 6.günde tamponları çıkartmak için gitmiştim bana biraz daha kalsın kendini iyice biraksın alçı dedi. Bence de senin alçını alır yarın. Bende 1 aralıkta gidicem kontrole

Tesekkur ederim önden suan cok sis duruyor o yuzden atmadim hala nefes alamiyorum kan mi kaldi icerde bilmiyorum ama nefes alamiyorum cahit bey dikis atti aciyor dikis nedense

Ya
8.Gün fikir sahibi olmak isteyenler ve ameliyat olmayi dusunenler için foto atıyorum sadece.
Eki Görüntüle 1913110 Eki Görüntüle 1913111
Yandan çok hoş görünüyor güle güle kullan. Kendini iyi hissettiğinde önden de foto at. Benim de 8. Gün bugün ama yüzüm sarı ve yeşil hala. Geçeceğini biliyorum tabi ama 12. Gün işe başlayacam o zamana kadar geçmezse diye stres yaptım. Yarın benim alçılarda çıkacak ama o kadar çok ödem var ki sabahları bırnumun ucu zonkluyor resmen.

Teşekkür ederim atarım morluk kremini kullanmiyor musun bendekiler geçti alci hala durdugu icin gecmemis olabilir benimki erken alindi oyle dusun 12.gune rahat gecer hemde hic birsey kalmaz morluk kremini kullan alçı çıksın rahatlarsin rahat bir nefes alirsin şimdiden gozun aydin :) benimde burnumun sag tarafi sola gore daha sis ve aciyor :'(

Ben hirudoid jel almıştım arnica bulamamıştım. Ama çok süremiyorum kırıyunca yüzüm çok acıyor. Hatta bir gün öyle uyudum sabaha kadar rüyamda yüz nakli olduğumu gördüm. İşe de yaramıyor gibi geldiğinden sürmedim pek. Ama süreyim bari :)

Bende onu kullandim baska birsey kullanmadim kuruyor evet ama dayancaksin ise gitceksin onu dusun bence hizli iyilesmek istiyorsan kullan kuruyunca rahatsiz ederse peceteyi islat peceteyle hafiften sil zaten hemen çıkıyor

Acaba oturarak uyumuyormusun? Ondan sabahları şiş olabilir

İlk günler oturarak uyuyordum ama artık yatıyorum. Hala oturarak mı uyumam gerekiyor. 4 günden sonra yatmıştım artık yüksek yastıkla. Daha dikkat etmem gerekiyor sanırım kızlar

Canım
İlk günler oturarak uyuyordum ama artık yatıyorum. Hala oturarak mı uyumam gerekiyor. 4 günden sonra yatmıştım artık yüksek yastıkla. Daha dikkat etmem gerekiyor sanırım kızlar
benim 11.günüm hala oturarak uyuyorum yüzümde şişlik kalmadı sanırım alçıda bugün akşam çıkarsa daha emin olucam.bi arkadaşım 1 ay oturarak uyumuş biraz daha devam etmeli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…