- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Ağrım azaldı inşallah geçecek.saol canımCanimmmm gulizim super iyi gorunuyosun gule gule kullan iyi gordum seni agrilar ne durumda
Minnak senin burun başından beri sanki benimki biraz büyük gibi geldi gözüme yaBende de azda olsa odemler inmeye basladi 36.gun
Hayırlı olsun benimkine benzemiş çok yakışmış yüzüneAlçıyı çıkardık
İlk öyle oluyo sonra şişlikler inince be gözün alışınca anlıyorsun büyük olmadığınıMinnak senin burun başından beri sanki benimki biraz büyük gibi geldi gözüme ya
Burun hattınız hoş görünüyor büyüklüğü şişliğinden olduğu belli yüzünüze çok yakışmış
Teşekkür ederimBurun hattınız hoş görünüyor büyüklüğü şişliğinden olduğu belli yüzünüze çok yakışmış
Ucu büyük canım belliİlk öyle oluyo sonra şişlikler inince be gözün alışınca anlıyorsun büyük olmadığını
Teşekkür ederim Fatma ben daha alışamadım başka biri gibiyim simam çok değiştiYaaaa ben de çok beğendimmm.. güle güle kullannngardenrose :)
Önceki halini de atsana biz de görelim. Eski halini bilmem de şimdi çok güzel görünüyorsun. Hele bir de malyaja falan başlasan o halinle de görmek isterim :)Teşekkür ederim Fatma ben daha alışamadım başka biri gibiyim simam çok değişti
Hadi bakalım senin de öğleden sonra resmini görcez desene.önceki sonraki halini atıyımÖnceki halini de atsana biz de görelim. Eski halini bilmem de şimdi çok güzel görünüyorsun. Hele bir de malyaja falan başlasan o halinle de görmek isterim :)Bu arada bandajlarıma rağmen bugün ben de makyaj yaptım öğleden sonra çıkacak inş. Bakalım benim simam ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?