Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yok iste ucu cok iri gorunuyor cunku odem en cok ucunda toplaniyor ve 6 aya kadar yari yariya kuculecek goreceksin arti ilk alcinin ciktigi halinden cok farkli benimkide

Insanin icine sinince o degisiklik mutlu ediyor benim sislikler azalmaya basladi ama istedigim kadar kavisli degil ben cok dogal istememistim insallah zamanla sislikler iyice gidince kalkar biraz
Hos benim pek umudum yok tamam kotu degil ama istedigim gibi kalkik kavislide degil

Teşekkür ederim Fatma ben daha alışamadım başka biri gibiyim simam çok değişti
Önceki halini de atsana biz de görelim. Eski halini bilmem de şimdi çok güzel görünüyorsun. Hele bir de malyaja falan başlasan o halinle de görmek isterim :) Bu arada bandajlarıma rağmen bugün ben de makyaj yaptım öğleden sonra çıkacak inş. Bakalım benim simam ne durumda

Hadi bakalım senin de öğleden sonra resmini görcez desene.önceki sonraki halini atıyım

Bide ağzım kapansa çeneden dolayı alt dudağımın dikişleri falan aşağıda kaldı geçer inşallah

gardenrose gerçekten siman çok değişmiş çok da güzelleşmiş. Tabi dikişler iyi olsun burnun iyice otursun daha iyi olur. Ben de meraklıyım ama bazen karamsar oluyorum kalın deriliyim ve şişlerim daha fazla sanırım. Henüz alçı alınmadı ama annem eşim falan burnumun pek küçülmediğini düşünüyolar. Şimdi işin gücün yoksa her gördğüne daha da küçüleceğini anlat. bir de bigunmutlaka senin ameliyat sürecin esabil beyi seçmemde çok etkili oldu. Bütğn yazıları 2 şer kere baştan sona okumuştum ama en son senin ameliyat sonucunu görünce tamam dedim ve şu ana kadar hiç pişman olmafım. Çünkü esabil beyden memnun olmayan kimse yok ki benim nurun yapım da zormuş gerçekten herkese emanet edemezdim. Ama sen bmyle kqlkık değil falan deyince benim de beklentim düşüyor :) çok değiştin ve güz2lleştin eminim zamanla burnun daha da güzelleşecek

Esabil bey gercekten hekresin memnun kaldigi iyi bo doktor hastalariylada gorustum hatanede..hatta sira beklerken herkes birbirine övuyordu bende o sekilde karar verdim yani icin rahat olsun
Ben alci ilk cikinca yani 10.gun tam hayalimdeki burun dedim oyle mutlu oldum ki hemen tesekkur ettim esavil beye ancak bu kadar istedigim gibi olur dedim bugun 37 gun oldu ve sisliklerin ust taraflardakileri hep gecti ucunda kaldi ve ondan olabilir ucu iri duruyor cok fazla dogal kavis kalkiklik filan yok ama alttaki sislik olmasa olacak sanki
Yani daha cok erken moral bozmak icin
Ama herkesin beklentisi farkli ben cok dogal ve duz sevmiyorum umarim sadece odemdir belki zamanla sekil alirken azcik olan kavis belirginlesir
Haa suan kotu mu kotu yorum hic almadim dedigim gibi sadece cok dogal buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…