Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Senden de bekliyoruz alçının çıkmış halini

Nese hic selam sabah yok naptin ne durumdasin varmi sislikler
Aşk olsunnnn ben siz kendi aranızda konuşunca pek dahil olmak istemiyorum iyiyim ben şişliklerim var masajı yapıyorum ama baya azaldı bide burnum kaşınıyor Deri değiştiriyorum resmen soyuluyor burnum. Benim tek sorunum gülemiyorum üst dudağım geriliyor o zaman dikişler acıyo

Bak o soyulma bende de oldu 1 hafta kadar hep soyuldu bide yikayinca kremsi yagli bi tabaka vardi sonra kendi duzeldi simdi yine yagli bi derisi var ama soyulma gecti kasinmasida iyilesme gostergesi dedi esabil bey benimde alci cikinca tatli tatli kasinmisti
Benim suan sikayetim yok sadece ucunda kaldi odem
Iste kavis belli olmuyor pek oda burnum icincs belirginlesirse ne mutlu dicem

Benimde öyle oldu soyuluyor ve yağlı gibi bide gözeneklerim açıldığı için siyah nokta oldu normalde yoktu iyileşince geçer diye ümit ediyorum

kızlar salı günü ameliyatım var esabil bey pazartesi görüşmeye gel dedi ama 182den randevu almadım. kaçta gitmeliyim sizce? bu görüşmeleri kaçla kaç arası yapıyo acil yardımcı olabilir misiniz

kızlar salı günü ameliyatım var esabil bey pazartesi görüşmeye gel dedi ama 182den randevu almadım. kaçta gitmeliyim sizce? bu görüşmeleri kaçla kaç arası yapıyo acil yardımcı olabilir misiniz
Ben bir hafta öncesinden randevu alıp gümüştüm ama sen randevu almadıysan 4dennsonra git randevuya gerek kalmıyor o saatten sonra eski hastalarını kontrol muayenesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…