Gerçekten çok güzel olmuş maşallahEki Görüntüle 1913667 Eki Görüntüle 1913668
Hadi bakalım senin de öğleden sonra resmini görcez desene.önceki sonraki halini atıyım
Senden de bekliyoruz alçının çıkmış halinigardenrose gerçekten siman çok değişmiş çok da güzelleşmiş. Tabi dikişler iyi olsun burnun iyice otursun daha iyi olur. Ben de meraklıyım ama bazen karamsar oluyorum kalın deriliyim ve şişlerim daha fazla sanırım. Henüz alçı alınmadı ama annem eşim falan burnumun pek küçülmediğini düşünüyolar. Şimdi işin gücün yoksa her gördğüne daha da küçüleceğini anlat. bir de bigunmutlaka senin ameliyat sürecin esabil beyi seçmemde çok etkili oldu. Bütğn yazıları 2 şer kere baştan sona okumuştum ama en son senin ameliyat sonucunu görünce tamam dedim ve şu ana kadar hiç pişman olmafım. Çünkü esabil beyden memnun olmayan kimse yok ki benim nurun yapım da zormuş gerçekten herkese emanet edemezdim. Ama sen bmyle kqlkık değil falan deyince benim de beklentim düşüyor :) çok değiştin ve güz2lleştin eminim zamanla burnun daha da güzelleşecek
Aşk olsunnnn ben siz kendi aranızda konuşunca pek dahil olmak istemiyorum iyiyim ben şişliklerim var masajı yapıyorum ama baya azaldı bide burnum kaşınıyor Deri değiştiriyorum resmen soyuluyor burnum. Benim tek sorunum gülemiyorum üst dudağım geriliyor o zaman dikişler acıyoNese hic selam sabah yok naptin ne durumdasin varmi sislikler
Benimde öyle oldu soyuluyor ve yağlı gibi bide gözeneklerim açıldığı için siyah nokta oldu normalde yoktu iyileşince geçer diye ümit ediyorumBak o soyulma bende de oldu 1 hafta kadar hep soyuldu bide yikayinca kremsi yagli bi tabaka vardi sonra kendi duzeldi simdi yine yagli bi derisi var ama soyulma gecti kasinmasida iyilesme gostergesi dedi esabil bey benimde alci cikinca tatli tatli kasinmisti
Benim suan sikayetim yok sadece ucunda kaldi odem
Iste kavis belli olmuyor pek oda burnum icincs belirginlesirse ne mutlu dicem
Ben bir hafta öncesinden randevu alıp gümüştüm ama sen randevu almadıysan 4dennsonra git randevuya gerek kalmıyor o saatten sonra eski hastalarını kontrol muayenesi oluyorkızlar salı günü ameliyatım var esabil bey pazartesi görüşmeye gel dedi ama 182den randevu almadım. kaçta gitmeliyim sizce? bu görüşmeleri kaçla kaç arası yapıyo acil yardımcı olabilir misiniz
tamamdır tesekkür ederim :)Ben bir hafta öncesinden randevu alıp gümüştüm ama sen randevu almadıysan 4dennsonra git randevuya gerek kalmıyor o saatten sonra eski hastalarını kontrol muayenesi oluyor
Günaydın canım, maşallah kuzuna ne tatlı 2 yaşındaydı dimi?Günunuz aydin olsun mutlu pazarlar kizlar
Maşallah sizeeee ne tatlısınızGünunuz aydin olsun mutlu pazarlar kizlar
Ne tatlısınız siz öyleEki Görüntüle 1914106
Temmuz doğumlu sanırım bizimki 2 yaş 3 aylık
Teşekkür ederim canımNe tatlısınız siz öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?