- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
Merhaba ben geçen hafta burun ve çene ameliyatı oldum daha hesap tam çıkmadı ama 3500 e yakın tutacak dedi.Merhaba esabil bey cene estetıgını ne kadara yapıyor bılen var mı ? Tesekkur ederım
O belli olmuyor benim 2 hafta oldu taburcu olalı daha çıkmadı hesapÖdeme peki nasıl yapılıyor taburcu olurken verilmiyor mu para
Evet birgun kalman gerekiyor hastane sincanda fatih duraginda
Otelde kalsan bile tam onunde indiren metro var fatih duragi tam hastanenin önu oluyor rahstca ulasim saglarsin sen bisey sorcak olursan yardimci olurum
Mesaj yazdığımız kutunun altında dosya ekle butonu var oradan yapılıyor sanırımMetin yazdığımız kutucuğun sol üst köşesmdeki foto işaretine tıklıyorum foto yükle gibi bi yazı çıkıyor ama ilerlemiyor. Bir de dosya yükle yi tıklıyorum o da ilerlemiyor kızlar nasıl yükleniyor bu fotoğraf?
Merhaba ben geçen hafta burun ve çene ameliyatı oldum daha hesap tam çıkmadı ama 3500 e yakın tutacak dedi.
Çene ameliyatı derken ne mesela çene küçültme büyütme ? Ona göre değişir bence . Benim çeneme protez koyularak büyütüldü
Çok tesekkür edrim gerçekten içimi ferahlattı bu site :) bir şey soracağım ben bugün esabil beyle görüşmeye gideceğim de belgeleri yanımda götürmeme gerek var mı? Bi de benim belgelerde anestezi uzmanı sigara içiyor ibaresine + koymuş ama içmiyorum doktor ailemin yanında falan sigara konusunu açar mı? Daha önce böyle bi konudan sorun yaşamıştık tekrar yaşamak istememDemek yarin ameliyatin var hayirlisiyla goz acip kapayana kadar bitiyor hiiicc korkcak bisey yokki en rahat kismi anestezi zaten konusurken dalip gidiyosun uyandiginda hersey bitmis odana gelmis oluyosun sonraki cekcegin zorluk dayanilmicak gibi degil grip gibi
Tum zorlugu en en en fazla 3 veya 4 gun sinra guzel gunler seni bekler sabirsizlikla alcim ciksin diye beklersin alci cikar sonra sislikler gecsin derein sonra sislik gecmeye baslar bi 6 ay dolaydi dersin ... Surec boyle yani
Özelden fiyat bilgisi verebilirimGünaydınlar herkese..
O kadar konuşuyoruz ama ben konuşulmayan iki şey sorcam.
Birincisi sanırım genel anestezi yapılıyor illaki dimi ? tam uyutma yani. sorum bu değil tabi :) narkozun etkisinden ameliyattan ne kadar zaman sonra uyanıyorsunuz?
İkinci olaraksa; doktorun bana söylediği fiyatı tam hatırlayamıyorum, o anki durumdan olsa gerek ama 2000 veya 2500 demişti.
Devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar, tam ödedikleri fiyatı paylaşabilirler mi, pazarlık yapsaydın diyo herkes bana. pazarlık imkanı var mı yok mu. fiyat fix mi yani. onu merak ediyorum ..
Yok yok sorun olmaz ama ameliayttan 1 hafta sonrasina kadar sigara icme diyebikir yada tekrardan ailenin yaninda sigara kullaniyomuydun gibi bisey soylebilir bugun gittiginde belirtirsin bahsetmez acayip anlayisli bi doktor icin rahat olsun evraklari ameliyat gunu yaninda goturmen lazim ama her ihtimale karsi yaninda gotur bugundeÇok tesekkür edrim gerçekten içimi ferahlattı bu site :) bir şey soracağım ben bugün esabil beyle görüşmeye gideceğim de belgeleri yanımda götürmeme gerek var mı? Bi de benim belgelerde anestezi uzmanı sigara içiyor ibaresine + koymuş ama içmiyorum doktor ailemin yanında falan sigara konusunu açar mı? Daha önce böyle bi konudan sorun yaşamıştık tekrar yaşamak istemem
Size ne kadar tesekkür etsem azdır :) şişlik morluklar için Eshabil bey krem tavsiye edecek mi yoksa sizin bana önerebileceğiniz bir krem var mı Bir de buz uygulamasını ne zamanlarda ve ne sıklıkla yapmalıyım bu konuda bilgilendirilecek miyim doktor tarafındanCantana onden dugmeli bi pjama ve dudak kremini unutma birde ilk cikinca cok usuyeceksin yanina kalin bi hirka al istersen cok ise yariyor
Agzin cok acilmiyor corba disinda bisey yiyemiyosun basta
Onun icin cantana muz koy derim hem odemi azaltir hem tok tutar hemde kolay cignenir
Evraklari ve istedigin bi burun resmi varsa onuda cantana koy son an gosterirsin daha cok aklinda kalir cunku cok yogun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?