- 24 Ekim 2016
- 96
- 22
- 18
Size ne kadar tesekkür etsem azdır :) şişlik morluklar için Eshabil bey krem tavsiye edecek mi yoksa sizin bana önerebileceğiniz bir krem var mı Bir de buz uygulamasını ne zamanlarda ve ne sıklıkla yapmalıyım bu konuda bilgilendirilecek miyim doktor tarafından
Bende hiç leke olmadı buz aksine kurtarıcımdı çabucak iyileştiriyo ve rahatlatıyo buz jelkızlar ben geçenlerde eczaneye sordum. içinde jel olan göz bandı varmış sizde varmı burun ameliyatı olcam da dedim. kız bana dedi ki, bende oldum ama buz koymadım. koymayın sakın. yüzünüzde lekelenme yapıyo böyle şeyler. ben koymadım, benimki bir haftada geçti dedi. bende " hönnnkkk" dedim kaldım orda :)))
Ne sıklıkla uyguladınız acabaBende hiç leke olmadı buz aksine kurtarıcımdı çabucak iyileştiriyo ve rahatlatıyo buz jel
Ben ameliyat oldugumun ertesi gunu uygulamaya başladım cunku doktor hemen yap dememişti bana uc gunde elimden dusurmedim siz aynı gun başlayın yani yanınıza alın( ezcanelerde satılıyor) faydasını göreceksiniz.Ne sıklıkla uyguladınız acaba
Tesekkür ederim :) peki krem olarak ne kullandınız esabil beyin önerisi oluyo mu yoksa siz kendiniz mi aldınız bi de son sorum okyanus suyunu ne zaman başlıyorız uygulamayaBen ameliyat oldugumun ertesi gunu uygulamaya başladım cunku doktor hemen yap dememişti bana uc gunde elimden dusurmedim siz aynı gun başlayın yani yanınıza alın( ezcanelerde satılıyor) faydasını göreceksiniz.
Ameliyata girmeden önce hemşirenin söylediği bi krem vardı onu kullanmıştım bi tüpü bi gecede bitirmiştim :) ( kremin adını hatırlamıyorm)Tesekkür ederim :) peki krem olarak ne kullandınız esabil beyin önerisi oluyo mu yoksa siz kendiniz mi aldınız bi de son sorum okyanus suyunu ne zaman başlıyorız uygulamaya
Tamamdır öyşeyse ben de hemsirenin dediğini alayım :) tekrar çok teşekkür ederimAmeliyata girmeden önce hemşirenin söylediği bi krem vardı onu kullanmıştım bi tüpü bi gecede bitirmiştim :) ( kremin adını hatırlamıyorm)
Çıktıktan sonrada reçete veriyor zaten onları kullanıyosun. Okyonus suyunuda tampon çıktıktan sora kullanmaya başlıyorsun ben çok fazla kullanmamıştm ama.
Rica ederim şimdiden geçiş olsun istedigin gibi olur inşallah :)Tamamdır öyşeyse ben de hemsirenin dediğini alayım :) tekrar çok teşekkür ederim
İnsallaahhhRica ederim şimdiden geçiş olsun istedigin gibi olur inşallah :)
gardenrose çene ameliyatı da olman gerektiğini ilk gittiğinde mi söyledi doktor ?
profil görüntümüz kısman aynı çünkü. kendimden korktum. şimdi bide bana dermi acaba diye :)
ben günümü falan aldım bu arada. ameliyat günü demez demi böyle birşey ?
9 ocak ameliyat tarihim gelirmi o gün....
Takipteyimm..3 OCAK da bennnn :)
arkamdan gelll :)
28 aralık lütfen :))))3 OCAK da bennnn :)
arkamdan gelll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?