Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

kızlar ben geçenlerde eczaneye sordum. içinde jel olan göz bandı varmış sizde varmı burun ameliyatı olcam da dedim. kız bana dedi ki, bende oldum ama buz koymadım. koymayın sakın. yüzünüzde lekelenme yapıyo böyle şeyler. ben koymadım, benimki bir haftada geçti dedi. bende " hönnnkkk" dedim kaldım orda :)))

Bende hiç leke olmadı buz aksine kurtarıcımdı çabucak iyileştiriyo ve rahatlatıyo buz jel

Ne sıklıkla uyguladınız acaba
Ben ameliyat oldugumun ertesi gunu uygulamaya başladım cunku doktor hemen yap dememişti bana uc gunde elimden dusurmedim siz aynı gun başlayın yani yanınıza alın( ezcanelerde satılıyor) faydasını göreceksiniz.

Tesekkür ederim :) peki krem olarak ne kullandınız esabil beyin önerisi oluyo mu yoksa siz kendiniz mi aldınız bi de son sorum okyanus suyunu ne zaman başlıyorız uygulamaya

Tesekkür ederim :) peki krem olarak ne kullandınız esabil beyin önerisi oluyo mu yoksa siz kendiniz mi aldınız bi de son sorum okyanus suyunu ne zaman başlıyorız uygulamaya
Ameliyata girmeden önce hemşirenin söylediği bi krem vardı onu kullanmıştım bi tüpü bi gecede bitirmiştim :) ( kremin adını hatırlamıyorm)
Çıktıktan sonrada reçete veriyor zaten onları kullanıyosun. Okyonus suyunuda tampon çıktıktan sora kullanmaya başlıyorsun ben çok fazla kullanmamıştm ama.

Tamamdır öyşeyse ben de hemsirenin dediğini alayım :) tekrar çok teşekkür ederim

Esabil hoca değilde başka bi estetik iç söylemişti. Esabil hocaya ben sordum oda daha güzel olur sesi zaten yan profilden ç nemin geride olduğu bariz belliydi. Bende olmuşken aradan çıksın ist dim çünkü çene ve burun bir bütün. Ben zorlandım evet ama benim şuan 15 gün oldu yeni yeni yemek yiyorum.eziyet çektim sebebi dikişlerimin atmasıydı yani ağız içine 2 kere dikiş atılmış oldu.
Yani isteğe bağlı yapılmasını ben talep ettim

Burda birbirimize yardimci olmak icin variz nolcak sanki
Morluk ve sislik icin arnica forte jel kullandim tavsiyede ederim haa cok morarmam oldu ilk gun ama 3 gunde gecti etkili ve bitkisel bi krem hic bi zarari yok sonrasinda kalan kremi masaj icin yorgunluk icin morluklar icin kullanabilirsin cocuklara bile surulebiliyor bitkisel oldugu icin zararsiz
Nasil etkili olur dersen ameliyattan cikarcikmaz onu mor goz kapagi goz altina filan sureceksin sonra ustune buz uygulayacaksin ve gunde 3 _4 kere surecksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…