Ohhh maşallah ne güzel oldunEki Görüntüle 1914936
Kizlarr iyi aksamlar nirelerdesinizz burda hayat yok bugun
Bari bi 40.gun fotosu atayim
Çok beğendim burnunuzun son halini nasıl istemiştiniz ne diyerek istemiştinizBunlar da benim 20. Gün fotoğraflarım
Eki Görüntüle 1914936
Bari bi 40.gun fotosu atayim [/QUO
Çok güzel olmuş burnunuz size çok yakışmış gün aldıktan sonra daha zormuş ben bunu anladım
Ok 40 kere maşallah sanaEki Görüntüle 1914936
Bari bi 40.gun fotosu atayim
Ben bugün gittim 9 ocak ta ameliyatGidince tahmini nekadar sürede atıyor tarihi
Sabada maşallah minik burunBunlar da benim 20. Gün fotoğraflarım
Çok teşekkür ederim Ben doktora bıraktım benim kanatlarım genişti onlar küçülsün dedim fotoğraf göstermedim size bırakıyorum dedim o da çpk beğendiğim burnumu yaptıÇok beğendim burnunuzun son halini nasıl istemiştiniz ne diyerek istemiştiniz
Ççoooook teşekkür ederim valla bende çok beğendim burnumuNesecim sende zaten guzel hatundun gozler yeter masallah burnunda miniklesince iyice ortaya cikti guzelligin
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumların için iniyor valla o kalkık hali senin iki ameliyat var diye bence o kadar şiş ilk başta bende bi yadırgadım sonra alıştım sende alışırsın eminim zaman geçince çok beğeniceksinEki Görüntüle 1914944 Eki Görüntüle 1914945
Benimde 14.günüm koca kalkık yapay burnumla barışamadım birtürlü. Bugün işede başladım pek olumlu yorumda almadım zaten mutsuzum
Burnun gayet güzel sekil olarak da sadece sis küçülecek daha ama sekile bayıldım gerçektenEki Görüntüle 1914944 Eki Görüntüle 1914945
Benimde 14.günüm koca kalkık yapay burnumla barışamadım birtürlü. Bugün işede başladım pek olumlu yorumda almadım zaten mutsuzum
Maşallah su gibisin çok beğendim saç rengin gözlerin burnunda fındık gibi oldu :))Bunlar da benim 20. Gün fotoğraflarım
Çok teşekkür ederm acayip güzel moral oluyorsunuzMaşallah su gibisin çok beğendim saç rengin gözlerin burnunda fındık gibi oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?