Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bunlar da benim 20. Gün fotoğraflarım

Eklentiler

• IMG_7543.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 345
  • IMG_7537.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 341
Nesecim sende zaten guzel hatundun gozler yeter masallah burnunda miniklesince iyice ortaya cikti guzelligin

Çok beğendim burnunuzun son halini nasıl istemiştiniz ne diyerek istemiştiniz
Çok teşekkür ederim Ben doktora bıraktım benim kanatlarım genişti onlar küçülsün dedim fotoğraf göstermedim size bırakıyorum dedim o da çpk beğendiğim burnumu yaptı

Benimde 14.günüm koca kalkık yapay burnumla barışamadım birtürlü. Bugün işede başladım pek olumlu yorumda almadım zaten mutsuzum

Eki Görüntüle 1914944 Eki Görüntüle 1914945
Benimde 14.günüm koca kalkık yapay burnumla barışamadım birtürlü. Bugün işede başladım pek olumlu yorumda almadım zaten mutsuzum
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumların için iniyor valla o kalkık hali senin iki ameliyat var diye bence o kadar şiş ilk başta bende bi yadırgadım sonra alıştım sende alışırsın eminim zaman geçince çok beğeniceksin

Hanımlar gayet hoş burunlarınız masallah aman boşver müthiş olsa da güzel demezler ama ben çok beğendim burnunu yorgunluktan gidemedim be haftaya insallah.

Valla gardenrose'um canim benim benim tam istdigim gibi olmus senin burnun ben duz sevmiyorum kalkik seviyorum kavisi kalkikligi herseyi 10 numara tam benim istedigim gibi yani arti daha o burnun yari yariya kuculecek sen kimselere bakma kiz valla ben cok begendim yandan hele misss

Sanırım burnunu alçıdan çıktığı ilk gün daha çok seven benim. 3 ay oldu şişlikler indimi tam bilmiyorum burnum yamuk duruyor, delikler eşit değil ve ben esabil hocaya deliklerim küçük olsun diye ameliyat masasında bile ısrar ederken sonuç hiç beklediğim gibi olmadı. ilk zamanlar daha küçüktü git gide büyüdüler. Çok üzülüyorum

Son düzenleme:
Benim burnumda bu şekilde .ama Burnum yamuk delikleri eşit değil .burun ucu sola doğru kaydı .burun ucunda sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…