Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Valla hala kontrole gıdemedım .ancak aralıkta gıdebılırım.bugün wapsattan msj çektim sorunu anlattım ama bana cevap vermedi .bariz bellı şekil bozukluğu bunun ödemle sıslıkle bence ilgisi yok .

Hala ısrarla uğraşmama rağmen foto atamafım kızlar. Dosya yükle diyorum dosya seç bilmem ne yazıyor hiç birine tıklanmıyor. Benim de alçı ilk çıktığında burnum şimdikibden daha küçük gelmişti sonradan şişer mi böyle bilmiyorum? Aynada beğeniyorum burnumu ama fotolarda büyğk geliyor. Ama her türlü eski halinden iyi yani onu da söyliyeyim. Erktan senin ilk hallerinden daha iyi burnun şişliğin inmiş biraz. Esabil bey cevap verir er ya da geç diye düşüniyorum. Bize de hver ver. Neşe burnun çok kibar maşallah benim pek kibar değil sanki siyah martı canım sen de yalnız değilsin bence ilk çıktığında burnum daha minikti sıbradan şişti. Gardenrose sen de yalnız değilsin sanırım üstelik ben de yarın işe başlıyorum. Tırsıyorum valla...

Bu arada gardenrose canım ben senin burnunu çok beğendim bu arafa. Düşüncelerinde yalnız değilsin sadece. yanlış olmasın

Öncelikle sana nasıl fotoğraf yükleyeceksin onu anlatıcam Dosya yükle dedikten sonra bi sayfa açılıyor oraya dosyayı seçiyorsun eklentiler yükle diyor onu yükledikten sonra hiç ondan çıkmadan eski sayfaya geri girip cevapla dersen yüklersin. Benimde arada şişiyor masajı bıraktığım zaman zaten6 aya kadar şişip inmesi normalmış.

Bu arada gardenrose canım ben senin burnunu çok beğendim bu arafa. Düşüncelerinde yalnız değilsin sadece. yanlış olmasın
Sağol tesekkur ederim .şişlik eskisine gore yok ama yamuk işte uzakta olmak cok zor.inşallah burun ucundan dolayı yine ameliyat olmak zorunda kalmam .

Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bilmiyorum ama içime sinmeyen birşeyler var sanki huzursuzum . Anlattığım gösterdiğim burun hayal ettiğim burun bu değildi beklentiyimi yüksek tuttum bilmiyorum.böyle düşünüp kendimi demotive etmek istemiyorum ama şuan elimde değil. Ağzım kapanmıyor konuşmada yemek yemede sıkıntı yaşıyorum Ajda Pekkan gibiyim bla bla bla.....

Of valla gıcık oldum. Ben de dosya seç i tıklıyorum ama ne açılan bişey var ne de değişen. Albüm oluşturmaya çalştım ordaa aynı dosya seç diyorum tıklanmıyor sanki. Anlamadım ki.. Yorumlrıbızı almak isterdim

Acaba fotonun ebatı büyük olabilir mı .öyle oluncada yuklemıyor çünkü

Aklıma geldi baktım çok değil anlamadum. Üstelik özelden falan da gönderemiyorum. Albüm de olmyyor.

Ama daha çok yeni ameliyatın belki iyileşme sürecin geç oluyordur kendini sıkma sen zaman geçsin içine siner

Peki burnunuzda kemik eğriliği var mıydı yoksa sadece kemeri mi törpülenecekti
Canım benim burnumda eğrilik falan hıc yoktu .sadece burun ucu düşüktü burun sırtı yüksekliği vardı .burnumu kısalttı ucunu kaldırdı .ne bılıyım şimdi saçma sapan bısey oldu .yamuk sola doğru kayan burun ucu ve yan tarafında bir çıkıntı oluştu

Benim burnumda bu şekilde .ama Burnum yamuk delikleri eşit değil .burun ucu sola doğru kaydı .burun ucunda sıkıntı var.Eki Görüntüle 1914998 Eki Görüntüle 1914999
Bende de ayni sorun var burun ucu yamuk esabil beyle gorustum sislikten kaynakli oldugunu soyledi benim burun deliklerimle yada sekliyle sıkıntım yok aslinda kimse fark etmedi bile bende foto cektigimde fark ettim aynada baktigimda yamukluk yamukluk gorunmuyor

Bazen keşke ameliyat olmasaydım diyorum acayip zoruma gidiyor. Full sorunlu bi burun oldu.

Burun delikleri benimde tam ayni degil ama cok belli olmadigi icin sorun etmedim 40.gun olmasina karsin nefes problemi hic bi gun yasamadim iyi nefes aliyorum tek keske dedigim sey kavisli olsaydi kalkik duraydi azcik daha diyorum
Fazla dogal geliyor bende ozellikle kalkik seviyorum onunda evde ezersizle kaldirma harketleri varmis onu deniyorum bakalim insallah olur zamanla

Canim benim burun delikleride farkliydi ama duzeldi ama iste su burun ucu yamuklugu sinir bozucu bi durum esabil bey bunun yamukluk olmadigini soyluyor odemden kaynakli diyor ama acikcasi duzelmezse de burun ucuna kucuk bi dikisle hallediliyor sevindirici yanida o sanirim

Ççoooook teşekkür ederim valla bende çok beğendim burnumu

neşe sana inanmıyorum. evrim geçirmiş gibisin. eski halinden bahsetmiyorum tabi.

hani ilk gün paylaştıgın o mosmor bi resmin vardı ya ? onla bunlardan birini yan yana koysalar yok artık derim yaaa... süpersinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…