Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Zaten en dort dortluk memnun olan nese kirk bin kere masallah bu telaseler bittiginde mutlu sonuclanmasi herseye bedel gercekten degiyo yani

neşe sana inanmıyorum. evrim geçirmiş gibisin. eski halinden bahsetmiyorum tabi.

hani ilk gün paylaştıgın o mosmor bi resmin vardı ya ? onla bunlardan birini yan yana koysalar yok artık derim yaaa... süpersinnnnnn
Aynen chucky gibiydim senin için yan yana koydum onun için kimse yüzü şişince korkmasın biZzat hepsini yaşadım çabucak geçiyor

Eklentiler

• IMG_7556.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 516
Bende memnunum ama cok fazla degil :) kucuk kibar delikler istedigim gibi daralmia hepsi icin minnettarim bide ucu azcik kalksa o zaman cok sincek icime evde egzersiz hareketlerle kalkabiliyomus onlari deniyorum bakalim sonuc ne olacak

Bende memnunum ama cok fazla degil :) kucuk kibar delikler istedigim gibi daralmia hepsi icin minnettarim bide ucu azcik kalksa o zaman cok sincek icime evde egzersiz hareketlerle kalkabiliyomus onlari deniyorum bakalim sonuc ne olacak
kontrole gittiğinde esabil hocaya sor istersen ben korkarım burnuma bişey yapmaya hocanın dedğinin dışında

Doktorun dedigi disinda bisey yapmaya bende korkarim sadece yukari dogru bastirarak masaj onermisti onu surekli yapinca az daha kalkarmis zaten cok azcok daha kalksin tum istegim..sonucu yazcam yapiyim 1 ayda

Kızlar dün oldum ameliyatımı kan sızmalarım oluyo bi de yüzüm morarmaktan ziyade şişti bunlar ne zamana geçecek geçmesini kolaylaştıtmak için ne yapmalıyım

Canim gecmis olsun hepsi gecicek insallah nacizane uyguladigim bi kac tavsiye soyleyim sana :
* ilk 2 gun surekli sisliklere buz uygula 10 dk uygula 5 dk ara ver
* oturur pozisyonda uyumaya calis yatmak yok
* kan sizmasi normal bendede oldu hic endiselenme 2 gun bitince gecer pembe bi siviya donus cok normal
*basini egme balkonda veya camda serin hava da 15 dk lik hava al
*corba filan icerken yada yikancagin zaman buhardan uzak dur yani sicak bisey icme sislik artar yoksa
Utu buhari cay buhari filan uzak dur ilik ve soguk iyi gelicek evdede bulundugun odayi 2 saat arayla havalandir yani sicak dusmanimiz ilk gunlerde
* kafeinden cay kola nescafe sigara alkol uzak durmaya calis
* simdi en onemli iyi gelen besinleri soyleyim en basta Ananas..ananasin suyuda olur odeme birebir
Sonra muz nar ye
maydonoz kiraz sapi yesilcay hepsini 5 dk kaynat ic
Ev yapimi yogurt
Bunlarda iyi geliyor kan sulandirici ikac icme
Eger agrin okursa arveles cok iyi geliyor onuda burda ogrendim
Surekli yatma evde yuru basini egmeden
Sorcagin bisey olursada yardimci olmak icin burdayiz ben olali 42 gun oldu burda cok yardimci oldular bende belki baskalarina olurum diye siteye girmeyi aliskanlik edindim
Tekrar gecmis olsun 5.gun tampon cikicak ve inanilmaz rahatlicaksin 5 gun nefes alamaman uyuyamayan kanama olmasi hepsi zor ama gecici

Hepsine takılıyorum fakat yeşil çay içme kanamayı arttırıyor

Ya burnumdan yani tampondan sesler geliyo normal mi yutkunurken falan

Ben de 1 Aralık'a randevu aldım yatış işlemleri için. 2 Aralık'da ameliyat olacağım. Belki karşılaşırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…