Süper olur sana da moral olurBen de 1 Aralık'a randevu aldım yatış işlemleri için. 2 Aralık'da ameliyat olacağım. Belki karşılaşırız:)
AynenE Erktan ve S siyahmarti 'nın yazdıklarını okuyunca korkmaya başladım. Düzgün bir burnumun olmayacağı korkusu sardı beni.((
Ben seninkini görünce kesinlikle doğru bir karar verdiğimi düşündüm bide çok normal ilk başlarda alışamamak yüzüme oldu mu diye düşünmekKesinlikle neseye katiliyorum ben aylarca arastirdim hastalariyla hastanede de konustum hastanede calisan anestezi uzmani yakinimda cok övdu arti cok pimpirikli bi turlu guvenemeyen biriydim surekli kusku duyarak karar verdim olup bittiginde bile cok morardim nerden oldum yaa dedim ama simdi o eski halini hatirlamak bile istemiyorum keske bunca yil beklemeseydim diyorum cevremde hekresten olumlu yorum almak cok guzel hissettirdi
Umarım herşey istediğin gibi olur belkide gerçekten bişey yoktur ödemdir sana öyle geliyordurAmeliyat olmayı düşünen arkadaslar ben birçok Dr arasından Esabil beyi sectım ve ona ameliyat oldum .aslında Esabil beyden memnunum tamam Burnum da sorun var ben sorun olduğunu düşünüyorum ama daha Dr kontrol olmadım benim kendısıne gonderdıgım fotolardan bir sıkıntı olmadığını söylüyor ancak gelince bakarım dedi .ama sans işte boyle şeyler olabiliyor bence benimde problem olmazdı da burun ucunu kestiği için belkıde sıkıntı oldu .sonuçta Dr yapılacak olan ne varsa herseyı yaparım dedi yaptığı işin arkasında .ne Dr var ameliyat tan sonra hastasının yüzüne bakmayan bunları duyuyoruz . allah şükür Esabil bey öyle değil dun kendisiyle görüştüm. Sonuçta ben yine bir ameliyat olacaksam yine ona olacam .
İnşallah canım odemdır .Umarım herşey istediğin gibi olur belkide gerçekten bişey yoktur ödemdir sana öyle geliyordur
Bana da ödemden gibi geliyor ama burun deliklerinin ödemle alakası Yok yani o düzelmez geçti artık büyük kalacakİnşallah canım odemdır .
Yok kendininkiler bahsettim. Seninki ödemden gibi duruyorOzaman ne yapalım bı daha olacam ameliyat
Yok kendiminkinden bahsettim. Seninki ödemden gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?