Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben memnunum genel anlamda iyi dusunun iyi olsun kizlar her ameliyatta risk var sonucta en bilindik en taninmis doktorlardan da memnun olan kadar olmayanda cikiyor ne kadar pimpirikli olursan o kadar sorun cikar demisti burdan birisi bende cok pimpirikliyim yine de rast gitti isim

evet bende aynı duygular içerisindeyim haftaya gidecektim acaba diyorum.Sen kalk bütün sıkıntıları çek arkada çocuğu bırak ameliyat masasına yat sonuç kötü olsun bilemedim simdi

Bence söyle bir durumvar çok büyük beklentilerle gidilmemesi lazım sonuçta esabil bey her zaman her gün ameliyat yapıyor işinin ehli oldugunu düşünüyorum. Doktora güvenmek ve ne istedğini anlatmak çok önemli dediği gibi aysunun olumlu düşünün bide ben kapısında ya da burda hiç memnun olmayan kimse görmedim. Gidip görüşmekte fayda var biz ne kadar bişeyler söylesekte sizin içinize sinmesi önemli. Ben hep eski burnumdan daha kötü olamaz diye düşündüm. Çok şişip morardığım zamanlarda bile moralimi hiç bozmadım iyi düşündüm burası bana çok destek oldu

Neşecim;senin burnundan sonra karar vermistim olumsuz yorumlari okuyunca ister istemez acaba diyor insan.Ben görüşecegim ona gore karar vereceğim hakkımızda hayırlısı olsun!!!

Kesinlikle neseye katiliyorum ben aylarca arastirdim hastalariyla hastanede de konustum hastanede calisan anestezi uzmani yakinimda cok övdu arti cok pimpirikli bi turlu guvenemeyen biriydim surekli kusku duyarak karar verdim olup bittiginde bile cok morardim nerden oldum yaa dedim ama simdi o eski halini hatirlamak bile istemiyorum keske bunca yil beklemeseydim diyorum cevremde hekresten olumlu yorum almak cok guzel hissettirdi

Ben esabil beye gözüm kapalı güveniyorum. Şuan burunları içinr sinmeyen ya da sorun yaşanlarında sorunlarını hallediceğine inanıyorum. Ben gidip görüşmekte fayda var dedim gittim burda hiç kimse birbirini tanımıyor çok güzel destek oluyor gidip görüşün derim içine sinmezse yaptırmazsın. Allaha şükür benim istediğim gibi oldu ve kimse bana olumsuz bir yorum yapmadı. Allah herkesin gönlüne göre versin beğenmeyen arkadaşlarımında istediği gibi olur inşallah

Ben seninkini görünce kesinlikle doğru bir karar verdiğimi düşündüm bide çok normal ilk başlarda alışamamak yüzüme oldu mu diye düşünmek
Birincisi yüzün şiş oluyor ikincisi ise yıllardır bozuk bir burnun vardı yıllar sonra başka yapılı bir burun yüzünün merkezine otuyor. Sonra alışıyorsun

Bende pazartesi günü oldum ameliyatımııı. Çook büyük korkularım vardı ameliyat ile alakalı ama sonrası benim için rahat geçti. Şuan 3. gün yani morluklarla ödemler tavan yapmış durumda, Bu sayfadan ötürü hiç stres panik yapmıyorum onlarla alakalı ama son olumsuz yorumları gördükçe benim de içime bi kuşku oturdu. Acaba yaptırmasa mıydım derken buluyorum kendimi...

Bende ameliyat olalı 1 ay 17 gün oldu şükür memnunum biraz kavisli olsaydı diyorum sadece oda şişlikler inince kavisi belli olcak die düşünüyorum iyiki olmuşum hiç olumsuz yorum almadım .Sorun yaşayan arkadaşlarda inş ödemdendir sıkıntıları

Ameliyat olmayı düşünen arkadaslar ben birçok Dr arasından Esabil beyi sectım ve ona ameliyat oldum .aslında Esabil beyden memnunum tamam Burnum da sorun var ben sorun olduğunu düşünüyorum ama daha Dr kontrol olmadım benim kendısıne gonderdıgım fotolardan bir sıkıntı olmadığını söylüyor ancak gelince bakarım dedi .ama sans işte boyle şeyler olabiliyor bence benimde problem olmazdı da burun ucunu kestiği için belkıde sıkıntı oldu .sonuçta Dr yapılacak olan ne varsa herseyı yaparım dedi yaptığı işin arkasında .ne Dr var ameliyat tan sonra hastasının yüzüne bakmayan bunları duyuyoruz . allah şükür Esabil bey öyle değil dun kendisiyle görüştüm. Sonuçta ben yine bir ameliyat olacaksam yine ona olacam .

Umarım herşey istediğin gibi olur belkide gerçekten bişey yoktur ödemdir sana öyle geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…