- 28 Nisan 2016
- 24
- 1
- 6
- 30
Evet varTamam anladım . sızın foto varmıydı .
Tabi mesaj atıyorumBen görmedim sızı sanırım gönderebilir misiniz. Ben açıkçası siteye fazlada gıremiyorum takıp edemiyor.
Bende cok korkarak girdim cunku benim burnum kuculse bile burun delikleri asiri buyuktu dedim kesin ici goruncek her acidanbigunmutlaka nese0105 kızlar sizin sayenizde içim rahatlıyor. Teşekkür ederim, yardımlarınız destekleriniz için. Ben ikinizin de burnunu çok beğendim. Sizinki gibi sorunsuz olsun diye düşünüyorum. Aslında hiç de pimpirikli bir insan değilim. Beğenmeyenleri okuyunca içim kararmıştı, hadi benim de kötü olursa diye düşünmüştüm.
En çok da eşimin beğenmemesinden korkuyorum
Canımm ben zaten sen ameliyat olmadan önce yazdıklarını okuyordum. Diyordum bu kız zor ameliyat olur, çok takıntılı diye:)) Senin memnun olman beni baya etkilemişti:) Dün yazılanlar biraz korkuttu işte. Şimdi rahatlamaya başladım ama. Herkesin başına gelecek diye bir şey yok. Kaderde ne varsa onu yaşarım.Bende cok korkarak girdim cunku benim burnum kuculse bile burun delikleri asiri buyuktu dedim kesin ici goruncek her acidan
Doktora belirttim hallederiz dedi kemik egrili gitti et varmis nefes almama engel onu yakmis arti ucunun sarkikligini törpuledi yani cok fazla islem gordu burnum ama iste sonuc yinede bekledigimden iyi
Hicc icini karartma ben ameliyat oncesi cok kendimi kastim ya soyle olursa yaa icime sinmezse ya o onu der bu bunu derse diye yedim kendimi olana kadar bak sonuc korktugum gibi olmadi herkes begendi icin rahat git ameliyatina bizlerde burdan destek veririz sana:)
Binbir hevesle ameliyat oluyoruz maddi olsun manevi olsun bi umut bi heycanla olunuyor herkes en iyisi olsun ister insallah hepimizin icine siner insallah daha erken odem oldugu icindir burun demek sabir ve moral isi birbirimizi motive edip moral vermek icin burdayiz daha cok erken hele bi yazi gorelim oyle moral bozmak hemen yok kizlar
Ben genel anlamda cok memnunum yalniz kavis pek belli olmuyor ama doktor var diyor zamanla ortaya cikacagini ucu sis oldugundan oyle oldugunu soyledi heycanla sabirla yazi beklicez baska yapcak bisey varmi suan yok hayirlisi diyelim
Oncesi bi resim buldum cogunu silmistim bakinca yine dedim varsin kavis sonradan cikmasa bile oda nazar boncugu olsun napiym onceki kanca burnumdan yine bin kat iyi diye oyle kendime moral verdim
Sizin burnunuz size okadar yakışmışki kavis olsaydı belki bu kadar olmazdı ben sizin burnunuzu gördükten sonra karar verdim açıkçası sonra neşe hanım sonra memnun olanlar ama yinede birkaç memnuniyetsizlik olunca insan korkuyoBinbir hevesle ameliyat oluyoruz maddi olsun manevi olsun bi umut bi heycanla olunuyor herkes en iyisi olsun ister insallah hepimizin icine siner insallah daha erken odem oldugu icindir burun demek sabir ve moral isi birbirimizi motive edip moral vermek icin burdayiz daha cok erken hele bi yazi gorelim oyle moral bozmak hemen yok kizlar
Ben genel anlamda cok memnunum yalniz kavis pek belli olmuyor ama doktor var diyor zamanla ortaya cikacagini ucu sis oldugundan oyle oldugunu soyledi heycanla sabirla yazi beklicez baska yapcak bisey varmi suan yok hayirlisi diyelim
Oncesi bi resim buldum cogunu silmistim bakinca yine dedim varsin kavis sonradan cikmasa bile oda nazar boncugu olsun napiym onceki kanca burnumdan yine bin kat iyi diye oyle kendime moral verdim
ya çok güzel görünüyorsun bilmiyorum daha çok kavis olsa nasıl olurdu doğal uyumlu görünürmüydü ama şuan çok güzel hele ilk halinden çok çok güzel .bildiğin 5-6 yaş genç görünüyorsun .biz senden cesaret aldık birçoğumuz mesela ben :)), senin yorumların olmasa Emin'im Sincan devlet der hiç gitmezdim oraya !mesela dün başka hastanede profta randevum vardı gitmedim boşuna yorulacağım çocuklarla bu doktor iyi diye direk eledim şuan gün sayıyorum :))Binbir hevesle ameliyat oluyoruz maddi olsun manevi olsun bi umut bi heycanla olunuyor herkes en iyisi olsun ister insallah hepimizin icine siner insallah daha erken odem oldugu icindir burun demek sabir ve moral isi birbirimizi motive edip moral vermek icin burdayiz daha cok erken hele bi yazi gorelim oyle moral bozmak hemen yok kizlar
Sen çok güzel bir şey yapıyosun şimdi, herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Sayende Esabil bey burada tanındı. Dediğin gibi hiç resim yoktu, konuyu sen devam ettirdin. Ne kadar teşekkür etsem azdır sana...Bak dogru izlenim iste
Asiri takintiliydim surekli doktorun yaptigi burunlara bakmak istiyodum arastiriyodum herkese soruyodum ama 3 resim anca bulabildim acaba ? Diyodum hep
Onumde begendim bi ornek yoktu ama maddi anlamda oyle 8_10 bin vercek durumdada degildim fiyatlar ucuktu esabil beyi ise pek duymamis bilmiyordum sonra bi kez gorustum ve 1 hafta sonra ameliyata girdim bos yere kendimi yiprattigimla kaldim simdi insanlarin onunde resim bilgi vs.. Olsun diye hala her sabah her aksam buraya bakiyorum belki yardimci olurum diye
yoksa atardim bi resim kaybolurdum ama kendi sürecim aklima geliyo seviyorum ilestisim kurmayi
Hadi hayırlısı olsun güzel geçer ameliyatınArkadaşlar meraba tekrarAnkaradan İstanbul'a doktora geldim hastalarını gördüm 1 aylık morlukları inmemişti ama esabil hocanın orda hastaları gördüm 7 günde morluk yoktu ona olacağım insan görünce anlıyor iyiyi kötüyü gerçekten kendime eziyet edecektim ayrıca 4 bin liraydı iyiki olmadım bugün esabil hocaya olacağım bana dua edin
Benim sanki iç yaralarım iyileşmedi acıyor bende bir aralıkta gidicem 1. Ay kontrolune hiç düşmedi daha dikişimBenin 35.gun dustu daha dogrusu o kesi yerindeki kabuk baglayip kalkmisti bende tirnak makasiyla kestim aldim
Kesi yerindeki dikis dusmeden once kabuk bagliyor ve kabuk olustuktan sonra doktorun verdigi pomadi surmek lazimmis
Burun icindeki dikisler ise kendi dusuyor birinci ayda dustu benim
Inşallah istediğin burna kavuşursun ağrızız sızısız atlatmanı dilerim Allah yardımcın olsunArkadaşlar meraba tekrarAnkaradan İstanbul'a doktora geldim hastalarını gördüm 1 aylık morlukları inmemişti ama esabil hocanın orda hastaları gördüm 7 günde morluk yoktu ona olacağım insan görünce anlıyor iyiyi kötüyü gerçekten kendime eziyet edecektim ayrıca 4 bin liraydı iyiki olmadım bugün esabil hocaya olacağım bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?