Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Salı günü ameliyat oldum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum çok şükür ağrım sızım olmadı kendi kendime nazar değdircem az kaldı :) morluk ve şişliklerim var morluklarım az az gitmeye başladı şişliklerim hala var ama bu normal samırım. 2 saatte bir buz uygulaması yapıyorum ardından kremlerimi sürüyorum. Muz yiyorum günde 2 tame.. bol bol su tüketiyorum zaten normalde de çok su içen birisiydim. Şimdilik katı yiyecekler yiyemiyorum zorlamak istemiyorum kendimi o yüzden çorba içiyorum.. geceleri buz uygulaması yapmıyorum çünkü çok üşeniyorum ama sabahları uyanır uyanmaz yapıyorum.. merakla tampon ve alçımın alınmasını bekliyorum umarım her şey güzel olur.. bunlara ek olarak yapmam gereken başka bir şey var mı acaba kızlar.. bu arada oyurur pozisyonda uyuyorum. Evin içinde yürüyüş halindeyim...

Harikasın yapılacak herşeyi yapıyorsun. Yastığın yüksek olsunki ödemlerin çok olmasın bizede fotoğraflarını atarsın çıkınca

Ooo helal sana soyledigim herseyi uygulamissin daha ne olsun birde gunes gelirse kalici lekelere sebep olabilir gunese direkt maruz kalma cok gunes yok ama oglen hani okuyorya
Bide serin havada 15 dk yurumeye calis balkonda veya camda dursanda olur bol bol su icmeye devam odemi en guzel oyle atarsin ve narla ananasta ye ev yapimi yogurt filan
Corba veya cayida ilik ic sicak tuketme oturur pozisyinda uyumaya en azindan ilk 10 gun devam etki sislikler hizla insin
Gecmis olsun resimlerini bekleriz

Teşekkürler kızlar çok yardımcı oluyosunz bu süreçte:) yalnız bir sorun olacak morluklar geçiyolar da bu şişlikler canımı çok sıkıyo buz daha çok şişirir gibi bi şey dediler ben de buz uygulamasını yapıyorum daha fazla şişmez değil mi ya da bu şişlikler ne zamana nasıl iner

Sislikler 10.gune buyuk gorunurlukte olani iniyor ama burun ucu too gibi kaliyor uzun sure cunku en gec burun ucundaki odem geciyormus
Buruna buz uygulamasi ilk 2 gun devamli yapinca yeterli sonra buzun faydasi yokmus

Sislikler 10.gune buyuk gorunurlukte olani iniyor ama burun ucu too gibi kaliyor uzun sure cunku en gec burun ucundaki odem geciyormus
Buruna buz uygulamasi ilk 2 gun devamli yapinca yeterli sonra buzun faydasi yokmus
Ya burundan ziyade yüzüm çok şiş benim şuan burnum sargılı olduğu için onu bilmiyorum yüzüm ne zamana iner ki

bugün tamponlarım alındııı, tam dedim oh kendime geldim nefes alabiliyorum, bir saat sonra tekrar tıkandı

Kızlar bi de bi şey sorcam oturur pozisyonda yatma işi ne zaman son bulacak acaba kaçıncı gün normal uyumaya başladınız siz

Mrb kizlar
5.gun tampon cikiyor 10.gun de alci cikiyor bi aksilik olmadikca..
Ve 10.gunden itibaren ben normal yattim ama odemlerin cabuk inmesi icin bu sure uzatilabilir ne kadar gec normal hayarsabiz o kadar iyi ben 10 gun dayandim bi sorunda olmadi

İyice sabırsızlanmaya başladım acaba alçının altında nası bi burun var diye :)

O iste harika bi duygu heycan heralde o burnumu ilk gordugum ani onrumce unutamam bayilmistim eve gidene kadar elimde telefon inceledim durdum
Alci cikinca agriyo biraz el surulmuyor ama gecici
Bide alcinin izi cikmis gibi duruyor oda gecici
Yagli ve sanki bi krem tabakasi var gibi oluyor ben bol bol bebe sampuaniyla yikadim ve gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…