- 14 Kasım 2016
- 91
- 32
- 3
- 28
Haberlerini bekliyoruzAllah razıolsun kızlar
Harikasın yapılacak herşeyi yapıyorsun. Yastığın yüksek olsunki ödemlerin çok olmasın bizede fotoğraflarını atarsın çıkıncaSalı günü ameliyat oldum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum çok şükür ağrım sızım olmadı kendi kendime nazar değdircem az kaldı :) morluk ve şişliklerim var morluklarım az az gitmeye başladı şişliklerim hala var ama bu normal samırım. 2 saatte bir buz uygulaması yapıyorum ardından kremlerimi sürüyorum. Muz yiyorum günde 2 tame.. bol bol su tüketiyorum zaten normalde de çok su içen birisiydim. Şimdilik katı yiyecekler yiyemiyorum zorlamak istemiyorum kendimi o yüzden çorba içiyorum.. geceleri buz uygulaması yapmıyorum çünkü çok üşeniyorum ama sabahları uyanır uyanmaz yapıyorum.. merakla tampon ve alçımın alınmasını bekliyorum umarım her şey güzel olur.. bunlara ek olarak yapmam gereken başka bir şey var mı acaba kızlar.. bu arada oyurur pozisyonda uyuyorum. Evin içinde yürüyüş halindeyim...
Ooo helal sana soyledigim herseyi uygulamissin daha ne olsun birde gunes gelirse kalici lekelere sebep olabilir gunese direkt maruz kalma cok gunes yok ama oglen hani okuyoryaSalı günü ameliyat oldum ve kendimi gerçekten iyi hissediyorum çok şükür ağrım sızım olmadı kendi kendime nazar değdircem az kaldı :) morluk ve şişliklerim var morluklarım az az gitmeye başladı şişliklerim hala var ama bu normal samırım. 2 saatte bir buz uygulaması yapıyorum ardından kremlerimi sürüyorum. Muz yiyorum günde 2 tame.. bol bol su tüketiyorum zaten normalde de çok su içen birisiydim. Şimdilik katı yiyecekler yiyemiyorum zorlamak istemiyorum kendimi o yüzden çorba içiyorum.. geceleri buz uygulaması yapmıyorum çünkü çok üşeniyorum ama sabahları uyanır uyanmaz yapıyorum.. merakla tampon ve alçımın alınmasını bekliyorum umarım her şey güzel olur.. bunlara ek olarak yapmam gereken başka bir şey var mı acaba kızlar.. bu arada oyurur pozisyonda uyuyorum. Evin içinde yürüyüş halindeyim...
Ya burundan ziyade yüzüm çok şiş benim şuan burnum sargılı olduğu için onu bilmiyorum yüzüm ne zamana iner kiSislikler 10.gune buyuk gorunurlukte olani iniyor ama burun ucu too gibi kaliyor uzun sure cunku en gec burun ucundaki odem geciyormus
Buruna buz uygulamasi ilk 2 gun devamli yapinca yeterli sonra buzun faydasi yokmus
İnsallah benim fe öabucak iner ya 5aralıkta okulda olmam gerekiyo artıkYuzun cabuk iner benim 7 gunumde baya inmisti hafif morluk kalmisti
Ay o konu hakkında hiçbi bilgim yok esabil beye de sormayı unutmuşum ameliyattan sonraBide ince deri daha hizli toparka iyor derin ince mi kalin mi
Tampon alınırken çok acıyomu yabugün tamponlarım alındııı, tam dedim oh kendime geldim nefes alabiliyorum, bir saat sonra tekrar tıkandı
İyice sabırsızlanmaya başladım acaba alçının altında nası bi burun var diye :)Mrb kizlar
5.gun tampon cikiyor 10.gun de alci cikiyor bi aksilik olmadikca..
Ve 10.gunden itibaren ben normal yattim ama odemlerin cabuk inmesi icin bu sure uzatilabilir ne kadar gec normal hayarsabiz o kadar iyi ben 10 gun dayandim bi sorunda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?