Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Umarım ben de senin gibi bayılırım burnuma :) hastaneden morluklar için verdikleri kremi bitirene kadar mı kullandın acaba

Ya bi de çok soru soruyorum biliyorum ama soğuk süt içiyorum ben herhangi bi olumsuz etkisi olur mu acaba ödemlere şişliklere falan

Morluklarim cabuk gecti benim 6.gun bayabi azalmisti ve 10.gun biraktim kremi insallah sonuc seninde istedigin gibi olur istedigin kadar sorabilirsin ben bikmadan cevaplarim:)
Soguk sut un zarari olmaz aksine sicak bisey tuketme buhar ve sicak odemi artirir

Tampon alınırken çok acıyomu ya diğer şey ne zaman çıkacakmıss geçmis olsun bu arada

Teşekkürler, tampon alınırken 2 saniyelik bir acı oldu bende ama dayanılamayacak gibi değil, çok kısa sürdüğü için de olup bitiyor hemen. kişiden kişiye de değişiyor diye duydum bir de, seninkisi acımayabilir yani :)

Gunaydin kizlar
Malum biliyosunuz ödemler hemen gecson diye bi suru yol deniyoruz hergun yeni seyler ogreniyoruz
Ben en etkili yontemi buldum ve sadece 4 gundur deniyorum ama acayip fark oluyor
Cesmeyi biraz akitip su iyice soguyunca yuzumuze 15 kere su carpiyoruz ama buz gibi soguk su sabah aksam bunu uyguluyoruz burnumun sis yerleri baya indi ve sekli daha belirgin geliyor ayni zamanda soguk su gozenekleride sıkılastiriyor
Bir diger onerim ise burun ustundeki yagli tabakadan kurtulmak icin
Ameliyattan sonra burun ustu ve yuzum baya yaglandi paril paril parliyodu ve siyah noktaya meyilli hale gelmisti lokman hekimden kukurtlu sabun aldim sabah ve gece uyguluyorum acayip iyi geldi o yagdan kurtuldum eger cildiniz cok yagliysa deneyebilirsiniz ama belirteyim kuru ciltleri iyice kurutur cildiniz kuruysa uygulamayin
Paylasmak istedim

Kızlar bi şey sorcam salı günü ameliyat olmustum ama bugün sabah bi uyardım elmacık kemiklerimde kızarmalar var, ve çenemin sol yanı morarmıs mosmor değil ama bi morarma var neden böyle oldu moralim çok bozuldu şişliklerimde inmiyo hala aynı buz uygulamasını azalttım ama kremi uyguluyorum ve oturur pozisyonda uyuyorum

Morarma normalde azalir ama yedigin bisey tetiklemis olabilir hic moralini bozma birden gecicek bir haftana tum sorunlarin azalmaya yok olmaya baslicak

Bence morluklar şişlikler gibi aşağıya iniyordur. Benimde gözaltlarımdaki morluklar sonrasında çeneme indi resmen. Gözaltından burun yanına oradan da ağzımın kenarlarına akıyormuş gibi bi görüntü oldu. Morluklar benim de zor geçiyor. 10 kasımda ameliyat oldum hala gözaltlarımda yuvarlak morluk var.

Kizlar naparsiniz ne durumda buruncuklar odenlerim baya azaldi memnunum ben ve gercekten masaj acayip ise yariyir duzenli yapinca hemen faydasini gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…