Umarım ben de senin gibi bayılırım burnuma :) hastaneden morluklar için verdikleri kremi bitirene kadar mı kullandın acabaO iste harika bi duygu heycan heralde o burnumu ilk gordugum ani onrumce unutamam bayilmistim eve gidene kadar elimde telefon inceledim durdum
Alci cikinca agriyo biraz el surulmuyor ama gecici
Bide alcinin izi cikmis gibi duruyor oda gecici
Yagli ve sanki bi krem tabakasi var gibi oluyor ben bol bol bebe sampuaniyla yikadim ve gecti
Ya bi de çok soru soruyorum biliyorum ama soğuk süt içiyorum ben herhangi bi olumsuz etkisi olur mu acaba ödemlere şişliklere falanO iste harika bi duygu heycan heralde o burnumu ilk gordugum ani onrumce unutamam bayilmistim eve gidene kadar elimde telefon inceledim durdum
Alci cikinca agriyo biraz el surulmuyor ama gecici
Bide alcinin izi cikmis gibi duruyor oda gecici
Yagli ve sanki bi krem tabakasi var gibi oluyor ben bol bol bebe sampuaniyla yikadim ve gecti
Selam, esabil beye burun ucu yamuklugu icin kontrol oldunuz mu?Eki Görüntüle 1916229 Eki Görüntüle 1916230 bugün ameliyat olalım tam 2 ay oldu.hala hıc kontrol olmadım
Tampon alınırken çok acıyomu yadiğer şey ne zaman çıkacakmıss geçmis olsun bu arada
Ağlattı resmen acısı şimdi iyi ama dokununca ağrıyorAyy ağrın olmamıştır inşallah
Gecmis olsun nesecim aman dikkat et benimde kizim vurmustu yanlislikla bi sorun olmamistiAğlattı resmen acısı şimdi iyi ama dokununca ağrıyor
Artık bi an önce geçer insallahMorarma normalde azalir ama yedigin bisey tetiklemis olabilir hic moralini bozma birden gecicek bir haftana tum sorunlarin azalmaya yok olmaya baslicak
benim şu son 3 gündür şiş burnum düzenli masaj yapıyorum galiba havalar soğudu oda etkiliyorKizlar naparsiniz ne durumda buruncuklar odenlerim baya azaldi memnunum ben ve gercekten masaj acayip ise yariyir duzenli yapinca hemen faydasini gosteriyor
denerim onu da zaten 1 aralıkta kontrolum var aklımda bikaç soru var esabil hoca ya sorucağım.Soguk su sarpmak gercekten iyi geliyor bi dene istersen benimde ucunda azcik kaldi odem baya indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?