Hic bi fikrim yok ben cok kullannadim onuHastaneden verdikleri krem yüzümü çok kurutuyo nemlendirici sürsem morluklar ya da şişlikler yönünden sorun olmaz herhalde değil mi ya?
Ben şişlikler için olan kremi toplasan 3 kere sürdüm. Dediğin gibi bende rahatsız olmuştum. Şuan 6. gündeyim ve morluklarım çok çok az. Ödem de sadece alt yanaklarda ve burnumda kaldı. Yani kremle çok alakası olduğunu düşünmüyorum.Hastaneden verdikleri krem yüzümü çok kurutuyo nemlendirici sürsem morluklar ya da şişlikler yönünden sorun olmaz herhalde değil mi ya?
Ben şişlikler için olan kremi toplasan 3 kere sürdüm. Dediğin gibi bende rahatsız olmuştum. Şuan 6. gündeyim ve morluklarım çok çok az. Ödem de sadece alt yanaklarda ve burnumda kaldı. Yani kremle çok alakası olduğunu düşünmüyorum.
Hayır daha kontrol olmadım.ben aralık ayının ortasında gıdebılırım. Burun ucum acayip oldu ya sola doğru kaydı.bırde burun ucumun sağ tarafı çok güzel sol tarafının ucu kalkık .yanı niye boyle oldu bı anlam veremıyorum .herşeye çok dıkkat ettim hıc burunuma darbe almadım ne bılıyım artık Dr karar verecek.yine operasyon olursam eğer ki olacak gibi Burnum sizce ne zaman yapar bı fıkrınız varmı.ben başka sehırdeyım kamuda çalışıyorum izinler zor oluyorSelam, esabil beye burun ucu yamuklugu icin kontrol oldunuz mu?
Yalnız gitme bi kişi olsun yanındaKızlar benim refakatçim olmicak buradan bir kişi de parasının çalındığını söylemişti hastane ödemesini zaten hemen istemediklerine göre (zaten nakit değil kartta tutarım paramı ) bi tek telefon sorunu kalıyor acaba orada hemşirelere ya da bi yerlere emanet edebiliyor muyuz
Ben 2 kasimda ameliyat oldum 1 hafta sonra kontrole gittigimde alcim havada duruyordu atel ve tamponlar cikartildi burun deliklerim farkliydi biri asagida biri yukaridaydi ve burun ucu sola dogru kaymisti esabil beyle sonrasinda yuzyuze gorustum ve hicbir sorun olmadigini aktardi acikcasi bende esabil beye guveniyorum dedigi gibide oldu burun deliklerim duzeldi ama burun ucu ayni kimse farketmiyor ama ben foto cektigimde farkediyorum zaten esabil beyde fotolar cekti 10 aralikta gidicem eger burun ucu duzelmezse cok basit bir operasyonla hallediliyor merak etme ama 6 ay gecmesi gerekiyor çünkü o yamukluk odemden kaynaklida olabiliyor bunu anlamak icin 6 ay beklemek gerekiyormusHayır daha kontrol olmadım.ben aralık ayının ortasında gıdebılırım. Burun ucum acayip oldu ya sola doğru kaydı.bırde burun ucumun sağ tarafı çok güzel sol tarafının ucu kalkık .yanı niye boyle oldu bı anlam veremıyorum .herşeye çok dıkkat ettim hıc burunuma darbe almadım ne bılıyım artık Dr karar verecek.yine operasyon olursam eğer ki olacak gibi Burnum sizce ne zaman yapar bı fıkrınız varmı.ben başka sehırdeyım kamuda çalışıyorum izinler zor oluyor
Yandan güzel duruyo önden foto yokmu18.gün:)
Sizleri görünce iyice cesaretleniyorumÖnden sis durdugu icin cekmedim ama 2 gun once ankaraya gittim hastanedeki herkes begendi^^
Sizleri görünce iyice cesaretleniyorumÖnden sis durdugu icin cekmedim ama 2 gun once ankaraya gittim hastanedeki herkes begendi^^
Çok normal benimde öyleydi hatta geç alındı alçım gevşememiş demişti Esabil hoca yanlardanda kalkmıştıYa benim alçım gevşedi biraz, bugün 6 gün doldu ve 3 gün sonra çıkacak daha vakit de var yani. dokunduğumda oynuyor hafif hafif, yanlardaki bantlar da açıldı iyice, normal mi ? bi problem olmaz umarım
içim rahatladı valla teşekkürler :) bana çarşamba ya da perşembe günü gel demişti, almama ihtimali varsa perşembe gidiyim de garanti olsun evim biraz uzak tekrar uğraşmıyım.Çok normal benimde öyleydi hatta geç alındı alçım gevşememiş demişti Esabil hoca yanlardanda kalkmıştı
Rica ederimiçim rahatladı valla teşekkürler :) bana çarşamba ya da perşembe günü gel demişti, almama ihtimali varsa perşembe gidiyim de garanti olsun evim biraz uzak tekrar uğraşmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?