Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hastaneden verdikleri krem yüzümü çok kurutuyo nemlendirici sürsem morluklar ya da şişlikler yönünden sorun olmaz herhalde değil mi ya?

Kızlar benim refakatçim olmicak buradan bir kişi de parasının çalındığını söylemişti hastane ödemesini zaten hemen istemediklerine göre (zaten nakit değil kartta tutarım paramı ) bi tek telefon sorunu kalıyor acaba orada hemşirelere ya da bi yerlere emanet edebiliyor muyuz

Canim orda emanet etmenden ziyade refakatciye cok ihtiyacin oluyor birini yanina ayarlasan cok daha iyi olur senin icin

Hastaneden verdikleri krem yüzümü çok kurutuyo nemlendirici sürsem morluklar ya da şişlikler yönünden sorun olmaz herhalde değil mi ya?
Ben şişlikler için olan kremi toplasan 3 kere sürdüm. Dediğin gibi bende rahatsız olmuştum. Şuan 6. gündeyim ve morluklarım çok çok az. Ödem de sadece alt yanaklarda ve burnumda kaldı. Yani kremle çok alakası olduğunu düşünmüyorum.

Selam, esabil beye burun ucu yamuklugu icin kontrol oldunuz mu?
Hayır daha kontrol olmadım.ben aralık ayının ortasında gıdebılırım. Burun ucum acayip oldu ya sola doğru kaydı.bırde burun ucumun sağ tarafı çok güzel sol tarafının ucu kalkık .yanı niye boyle oldu bı anlam veremıyorum .herşeye çok dıkkat ettim hıc burunuma darbe almadım ne bılıyım artık Dr karar verecek.yine operasyon olursam eğer ki olacak gibi Burnum sizce ne zaman yapar bı fıkrınız varmı.ben başka sehırdeyım kamuda çalışıyorum izinler zor oluyor

Yalnız gitme bi kişi olsun yanında

Ben 2 kasimda ameliyat oldum 1 hafta sonra kontrole gittigimde alcim havada duruyordu atel ve tamponlar cikartildi burun deliklerim farkliydi biri asagida biri yukaridaydi ve burun ucu sola dogru kaymisti esabil beyle sonrasinda yuzyuze gorustum ve hicbir sorun olmadigini aktardi acikcasi bende esabil beye guveniyorum dedigi gibide oldu burun deliklerim duzeldi ama burun ucu ayni kimse farketmiyor ama ben foto cektigimde farkediyorum zaten esabil beyde fotolar cekti 10 aralikta gidicem eger burun ucu duzelmezse cok basit bir operasyonla hallediliyor merak etme ama 6 ay gecmesi gerekiyor çünkü o yamukluk odemden kaynaklida olabiliyor bunu anlamak icin 6 ay beklemek gerekiyormus

Ben esabil beye guveniyorum kesinlikle iyi bir cerrah ve bence odemden kaynakli odem olmasada inan bana narkozsuz hallediliyor ufak bir iki dikisle o yuzden ben hic kafama takmiyorum bu arada benim burun deliklerim kocamandi boylemi kalacak diye kendimi yedim taki esabil bey gulup kuculecekler diyene kadar ki oylede oldu

Ya benim alçım gevşedi biraz, bugün 6 gün doldu ve 3 gün sonra çıkacak daha vakit de var yani. dokunduğumda oynuyor hafif hafif, yanlardaki bantlar da açıldı iyice, normal mi ? bi problem olmaz umarım

Ya benim alçım gevşedi biraz, bugün 6 gün doldu ve 3 gün sonra çıkacak daha vakit de var yani. dokunduğumda oynuyor hafif hafif, yanlardaki bantlar da açıldı iyice, normal mi ? bi problem olmaz umarım
Çok normal benimde öyleydi hatta geç alındı alçım gevşememiş demişti Esabil hoca yanlardanda kalkmıştı

Çok normal benimde öyleydi hatta geç alındı alçım gevşememiş demişti Esabil hoca yanlardanda kalkmıştı
içim rahatladı valla teşekkürler :) bana çarşamba ya da perşembe günü gel demişti, almama ihtimali varsa perşembe gidiyim de garanti olsun evim biraz uzak tekrar uğraşmıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…