Dr. Güner Uysal hakkında bilgi

paschar

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
428
53
643
İstanbul
arkadaşlar, estetik cerrah dr. güner uysal' burun estetigi olmak istiyorum ama karar veremedim acıkçası; daha önce kendisine ameliyat olmuş hastaların bilgisine ihtiyacım var!!...

arkadaşlar, estetik cerrah dr. güner uysal' burun estetigi olmak istiyorum ama karar veremedim acıkçası; daha önce kendisine ameliyat olmuş hastaların bilgisine ihtiyacım var!!...
Hiç duymadım güzelim . Bu doktor nerede, irtibata geçtinmi kaç lira istiyor nedir ....

walla arkadaşlar ben ameliyat oldm burundan hem sorun wardı nefes gibi hem şeklini daha düzeltti
müthiş bir doktor benden 2 milyar aldı soruna göre değişiyor olablr ama çok para oynamıyor öle 5 milyara kdr çıkmıyor +muayne ücreti almıyor kime sorsam almıştı hep
müthiş bir insan ve gerçekten doğallıktan yana biri şiddetle tavsiye ediyorum ztn gördüğünüzde ne kdr doğru söledğimi anlıyacksnz :)

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX dan ulaşabilrsiniz mail atın doktora hiç yılmadan cevap verecektir

Son düzenleyen: Moderatör:
slm busra bende guner beye burun estetıgı yaptırmak ıstıyorum sen memnunsun foto koyabılırmısın gercekten ıhtıyacım var yardımcı olursanız guner beyın hastaları...

slm busra bende guner beye burun estetıgı yaptırmak ıstıyorum sen memnunsun foto koyabılırmısın gercekten ıhtıyacım var yardımcı olursanız guner beyın hastaları...

bence güner uysalı bir kere daha düşünmelisin! iyi yada kötüdür demiycem ama ona ameliyat olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim, ben kesinlikle memnun kalmadım kendisinin yaptıgı ameliyatdan ve malesef başka bir doktora ikinci ameliyatımı olmak için gün sayıyorum...

cvp ın ıcın tşkr cnm ne gıbı memnunıyetsızlıgın oldu paylaşirmısın....bızımle

bende guner beye amelıyat olmak ıstıyorum acaba resımlerını gorebılırmıyım atabılırmıısn karar veremedım

kızlar geçmiş olsun üzüldüm memnun kalmamanıza.. sorun neydi peki? ben güner uysalı geçen sene kalıcı dolgu uygulamarı araştırmalarım sonucunda keşfettim ama kalıcı dolgudan vazgeçtiğim için görüşmeye gitmemiştim ismini görünce merak ettim şidmi

Arkadaşlar güner uysala lokal anestezi ile burun estetiği yaptrıran var mı? Ben sanırım yaptıracagım ama sizden yorumlarınızı almak istiyorum. Destek olun bana...

yaa arkadaslar ne gibi memnuniyetsizliğiniz oldu bende güner beye ameliyat olmak için gün sayıyordum ve bu güne kadar tamam doğru doktoru buldum diye düşünüyordum ta ki memnun kalmayan arkadasları görünceye kadar üff ne yapacağım bilmiyorum.......peki tavsiye ettiğiniz doktorlar kimler ??hem zaten estetik burun amelşyatları asağı yukarı aynı olmuyor mu*?

merhaba arkadaşlar
ben sitede yeniyim.ama güner uysal bey hakkında yazılanları okuyunca ben de tecrübemi anlatmak istedim.
ben kendisine burun dolgusu için gittim.
gittiğimde beni iyi karşıladı.söylendii gibi muayne ücreti de almadı.internette hakkında yazılardan ve beni iyi karşılamasından dolayı dolguuyu kendisine yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım.
dolgudan sonra burnumda anormallikler oldugunu farkettim.ve 18 gün sonra muayneye gittim.
gitttiğimde yüzüme baktı ve bekleyecekin dedi.halbükü dolgu öncesinde ve dolgu sonrasında benim burnumda morlukların dahi olmayafağını dolgunun burnumu etkilemeyeceğini sylemişti.en fazla 2 gün içinde geçer demişti.fakat 18 gün sonra gittiğimde bir bekleyeceksnle beni deyim yerindeyse postaladı.
dolgunun arasıdan 45 gün geçti.baktım geçmior.aradım ve randevu istedim.
randevuya gitğimde o güler yüzlü insandan eser kalmamıştı.ben kendisine kimse plyaço olmak için üstüne para vermez dedim.ciddi ciddi palyaçoya benziyordum.kıpkırmızı ve parlaayan bir burunla bir deşişkin bir burunla dolaşıyordum.hemde bu bu burna nasıl sahipp oldum.parayla yaptırdıgım dolguyla.çözüm yolu sordum yok dedi.o halde kusura bakmayın haketmediğiniz paramı istiyorum dedim mümkün değil dedi.klinikte tartıştık kendisiyle ve kendisi o güler yüzlü beyfendi ayagı kalktı ve beni psikopat olmakla suçladı ve yazzanesinden kovdu.acaba kendisi psikoloji alaında eğitim almış mı da beni psiopatlıkla suçluyor.kendisi güzel güzel her hakareti sıraldı.ben çzümsüz oradan ayrılsdım.
ben kendisinden kesilkle memnun kalmadım ve hala patlıcan gibi bir burunla dolaşıyorum ama memnun kalan insanlarda vardır elbet.
ama şunu söylemeliyim ki kesinlkle internette yazılan hbrlere inanıp kendinizi her doktora emanet etmeyin.
umarım bundan sonra kendisine ameliyat olmaya gelen hastalrı kendisiyle sorun yaşamz

bende güner beye liposuction yaptırdım ve hiç memnun kalmadım ve ben oradayken gelen bir hastasının burnunun gördüğümde dehşete düştüm ama olan olmuştu artık bende yaptırmıştım son derec kötü bidaha düşünün derim

bu dolgu olayını baska kım yapabılıor ? guner uysal ın yaptıgı uygulamalara baktım gayet ıyıydı ama bazen talıhsız sonuclarda oluo işte ..öncelıkle gecmıs olsun dilerim sizlere bende hayatımı mahvedecek bi ameliyuet gecırdım ama sonra duzeltme amelıyatı oldum bı yere kdar duzeldı ama dolguyla sorunlu yerlerı kapatmak ıstıorum ...guner uysal yaparıs dedi ama ben o anda karar weremedım ... benım bıldıgım erol kıslaoglu ceyda sener bıde guner uysal war ... bu doktorlara operasyon gecıren war mı acaba ? tesekkur ederım ....

ben dolgumda çok sorun yaşadım..umarım ync sen yaşamazsın.
dolguyla ufak sorunlarımı düzelteceğim demişsin.ben naci çelik e srdugumda dolguyu çok büyük sorunlu insanlara yaptıklarını söylemişti
bir de siz ameliyat olmuşsunuz ameliyat olan burunlarda kırmızı olma olasılığı daha yüksekmiş...
ayrıca dolguyu naci beye de yaptırabilirsiniz.
yaptıgınız dolguda sorun yaşamzsınız ve memnun kalırsınız umarım

benım ıkıncı amelıytımı nacı celık yaptı ve o duzelttı burnumu kendısıyle cok ıyı bır ıletısımım war ama bana ben dolgu yapmıorum senın burnunada dokunmam ben dedı böle gusel dedı ... bende ona erol kıslaogluna mı guner uysal a mı gıdıyım dıe sordum bana guner uysalı onerdı ... bılmıom kararsızım su anda ... bana yapılcak uygulama sadece burun ucu kısmına bırascık hacım wermek bıras daha toplu durmasını ıstıom ... dr ceyda sener de botoxla burna sekıl verıomus acaba ne kadar gecerlı ve etkılı oluo ? canım sen burnunun hangı bolumune dolgu uygulaması yaptırdın ? bıde nacı celık sana dolgu uygulaması yapıorum dedı mı ? benı kandırırdı mı yoksa ;)

ync
ben burnumun sağ tarafına dolgu yaptırddım.sorunlu bir burnum yok sadece benm opsesif burun takıntım var.sağ tarafı sola oranla biraz daha yatık göründüğü için yaptırdım.sırf ameliyat olmamak için. ama ameliyat olsaydım bundan iyiydi.en fazla bir ay çekerdim.şimdi hala sıkıntısını çekiyorum.başarıl resimleri görmüşsün ama kimse başarısız resimlerini göstermez.benm dolgu sonrası fotomu çekmedi bile.hem gösterdiği fotoların kendisinin yaptıgı dolgu oldugunu bilemeyiz.başkasının yaptıgı başarılı dolgularıda gösteriyor olabilir

ayrıca ben naci beyle bu konuda grüştüm ve dolguyu tavsiye etmiyor.eger burnunuzun şeklinin güzel oldugunu söylüyorsa haklıdır.dolgu çok yapay bişey ve çok ayrı duruyor insanda.burnumun uç kısmını kığkırmızı yaptı ve dolguyu yaptırdığım sağ kısmında dnem dönem şişip burun rengimden daha farklı renge bürünüyor.ilk yaptırdığımda iğnenin girdiği kısım siyahtı ama şükür o geçti..kırmızılıkta geçer inş..
yaptırmadan önce düşünün bence.belki çok güzel olabilir ama yapay bişey olduğu için ters tepki de vereblir.benim gibi kırımızı gezebilirsiniz..ve ameliyat olduysanız burun daha çok hassaslaştığı için sorun yaşama riski artıor.ama yaptırmakta kararlıysanız bence kendiniz yaşayıp görün

Back
X