DR.GÜVENÇ KARLIKAYA VE MELEKLERİ;-)

hayırlı olsun,evet bende Güvenç Beye inandım ve ondan başka doktora gitmeyi hiç düşünmedim,negatifte alsaydım yine de devam edecektim,ama gerek kalmadı ilk denemede bende pozitif aldım.başardık şükürler olsun,doktorumun desteğini unutamam sağolsun,Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin(doğum yapmadaysanız henüz,yaptıysanız da güzel günlerde büyütün bebeğinizi)

Muhteşem bir Dr. Mesleğine gerçekten saygısı olan inanılmaz titiz ve disiplinli bir insan. Tüp bebek kararı aldığımda bir kaç merkeze gidip bazı Dr.larla görüştüm ancak Güvenç Bey daha ilk görüşmemizde güvenimi kazandı ( Samimi söylüyorum Drlar hakkında benim güvenimi kazanmak değil deveye hendek atlatmak boğazı yüzerek geçirmek gibi bir şeydir)

Yaşım 46 yakında 47 olacağım. Bu yaşta çocuk sahibi olmanın zorluğunun bilincideyim. Kimsenin elinde bir sihirli değnek yok bunun bilerek ama Güvenç beyin elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışacağına inanarak tedaviye başladık.
Problemimiz ileri yaş ve eşimdeki sayı azlığı ,morfoloji problemi.

İlk deneme negatif

Ama 2. de..............

Olmaz diyen bütün Dr. lara inat Oldu valla :)))) 5 haftalık hamileyim:)))) 10 Aralıkta keseyi ve kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah onda da bir sorun çıkmayacak.

Ama her halükarda biliyorum ki bu sefer terslik olsa bile gerçekten Güvenç Bey sayesinde umutsuz değilim:)

Harikasınız.. tebrik ederim, sağlıkla tamamlamanızı dilerim.. bu işte motivasyon gerçekten çoook önemli.

H Hippolyta sizin adınıza çok sevindim,Allah sağlıkla devam ettirip kucağınıza almayı nasip etsin,bende sizin gibi daha Önceleri dr.dr gezdİm ama güven sorunu yaşadık,çok şükür Güvenç Beyle güven sorununu aştım ,Allahın bu noktada dr olarak Güvenç beyi karşıma çıkardığına inanıyorum,İYİ Kİ...

Teşekkür ederim. Açıkçası beni Güvenç Beye yönlendiren onunla tanışmamı sağlayan en öncelikli sebeplerden biri sizin mesajlarınızdı:))) Sizi okudukça bir de bu Dr la görüşeyim dedim ve ne kadar haklı olduğunuzu gördüm. Size de ayrı bir teşekkür borçluyum bu sebeple :)

inanın çok çok mutlu oldum bunu duyduğuma;-)yaşanılanlar o kadar ortak ki kızım 2,5 yaşında olacak nerdeyse ama tüp bebek sürecimde yaşadıklarımı hep anlatarak,yazarak elimden geldiğince bu mücadelede olan arkadaşlara manevi destek vermek istiyıorum.demek ki çok şükür Allahın sizin içinde vesile kıldığı doktormuş kendisi,sağlıkla kavuşmanızı dilerim evladınıza,Sevgiler...

2,5 -3 sene önce görmüştüm mesajlarınızı ve hikayenizi takip ettikçe o kadar etkilendimki .Bu Dr. u görmeliyim dedim. Ne diyim kaç Doktorun "yaş 46 bu yaşta ne hamileliği sizi tüp bebek merkezleri bile kabul etmez "dediği yerde adam beni anne adayı yaptı Allah ondan da vesile olan sizden de razı olsun:)

Hiç aşılama yaptırmadan dürek tüp bebek tedavisi yapılabilir mi isteğe bağlı olarak? Tecrübeleriniz veya kulak aşinalığınız vardır belki diye sormak istedim.
Ayrıca ortalama ne kadar tutuyor ücret olarak bilgi verir misiniz?
Bir de kilo tüp bebek tedavisinden önce önemli mi?

Tabi ki bu mümkün . Ama özel merkezlerde .Devlet hastanelerinde raporlu yapacaksanız emin değilim ama yaş durumuna ve test sonuçlarınıza göre önce aşılama yapılabilir mi ona bakılıyor. Sanırım ilk etapta erkek faktörüne göre karar veriliyor.

Tüb bebek ücretlerine gelince Bahçeci Fulyada ilk deneme paket fiyat( tahliller+yumurta toplama ücreti + transfer + psikolog isterseniz psikolog hizmeti) 8000 + ilaçlar eğer dr rahim dinlendirmeye karar verirse + 1200 de rahim dinlendirme fiyatı var. Şu an bana göre en iyi klinik olduğunu söyleyebilirim. Güvenç KArlıkaya ise gerçekten muhteşem bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Raporlu yapacaksanız Bahçeci Umut un SGK ile bu konuda anlaşması var. Kuzenim de oradaki Cem Çelik ten çok memun kalmıştı. Önce bir devlet hastanesinden infertilite raporu çıkartıp o raporla Bahçeci umutta tedavi olabilirsiniz.

Canim o rahim dinlendirme parasi dedikleri 1.200 tl yi bosuna aliyorlar hava oarasi 2 yil once 900 tl vermistim zehir zikkim olsun onlara bos bos para aliyorlar

Canim o rahim dinlendirme parasi dedikleri 1.200 tl yi bosuna aliyorlar hava oarasi 2 yil once 900 tl vermistim zehir zikkim olsun onlara bos bos para aliyorlar
Hayır dediğiniz gibi boş yere alınan bir para değil. Rahim dinlendirme dedikleri şey özellikle benim gibi ileri yaş hastalarda ya da yumurta rezervi az kadınlarda , yada başka bazı durumlarda yumurta toplama zamanı kullanılan yüksek doz ilaçların rahimde oluşturduğu bazı negatif durumları azaltmak ve böylece kimyasal yada normalinden farklı reaksiyonların geçmesini bekleyerek sağlıklı bir rahime transfer yapabilmek için. Bunun dışında PGT yapılması gereken durumların olduğu süreçte haliyle yumurtaları dondurmak gerekiyor. Bu dondurma ondan sonrasında da çözdürme işlemi gene bu süreçte bunları takip etmek gibi olaylar oldukça masraflı şeyler. Siz adının rahim dinlendirme olduğuna bakmayın sadece adı o.

Bu arada bilimsel araştırmalara göre de taze transferden biraz daha yüksek başarı oranına sahip

Arkadasim inan senden daha fazla arastirdim bu rahim dinlendirme yum toolandiktan sonra transfere kadar rahimi hazirlama surecidir.benim en son tedavi oldugum yerde 2 kez yumurta toplandi ve hic birinde rahim dinlendirme oarasi almadilar.demekki alinmasada oluyormus ve klinikge hicbir maliyeti yok zaten tedavi kapsaminda para veriyoruz buda hava parasi gibi bisey

Benim ne kadar araştırdığımı nereden biliyorsunuz da daha çok araştırdım diyorsunuz?

Bir kimya mühendisi olarak sizi temin ederim ki bahsettiğiniz işlem dolaba kıyma koyarak dondurmak gibi bir işlem değil.Orada kullanılan her şeyin çok ciddi bir maaliyeti var.Kalitenin ucuzu olmaz sizin merkeziniz neresi bilmiyorum Ama Bahçeci ve Memorial gibi klinikler dünya çapında kendilerini kanıtlamışlar. Bunun sebeplerinden biri de sizin o maaliyeti yok dediğiniz yatırımlarla kazanılan başarılar.

Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun bu yola girdiğin için canım :) Ben direkt tüp bebek tedavisi gördüm Güvenç hocada geçen sene. Hikayem uzun o yüzden özet geçeyim bu sene tekrar başladım :) hatta şuan transfer günümü bekliyorum ama bu 1 sene de hayatımdan öncelikle 50 kilo gitti ve bu sene ki tüp bebek tedavi sürecim çok daha hafif ilaçlarla geçiyor çünkü artık polikistik te gittiği için herşey yolunda. :) velhasıl eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan bi 5 kilo bile rahatlatabilir psikolojik açıdan da Şimdiden Allah yardımcın olsun diliyorum aşılamaya gerek kalmadan direkt tüp bebeğe başla derim.

Ne kalitesinden bahsediyorsunuz bahcecinin labinda daha kimsenin kimseden haberi yok 1.tedavimde gordum yasadim kalitesini cok guzel ispatladi bana cebimizi soyarak.ayrica birseyi cok iyi arastirmak bilmek icin kimya muhendisi olmaya gerek yok.

Haklısınız ne diyeyim sizin doktorunuzun laboratuvarı bayağı iyiymiş demin şöyle bir baktım da kaybolan embriyolar,yıkalı sızıntı yapan tüplere rağmen yapılan transferler,hastaların sorularına alınamayan cevaplar falan güzel araştırmışsınız gerçekten. "Ön yargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur" diyen Einsteinîn önünde saygıyla eğilmek geldi birden içimden:)

Dokturunuz sayın Erbil bey Bahçeci'nin laboratuvarını kullanırken başarıya ulaşırken şimdi neden bu şekilde şikayetler alıyor acaba?

Siz maşallah hem tıp fakültesi bitirmiş hem moleküler biyoloji ve genetik diploması almış dahası bir çok hastane ve doktoru kötü yönde eleştirebilecek kadar üst düzey olmuşsunuz. Afedersiniz ben sizin kadar bilgili asla olamam:)))

Sadece KK deki araştırmayla yada google da arama motoruna tüp bebek yazarak araştırma yapmış olmazsınız . Yada bu işe yıllarını vermiş emek vermiş insanları kendi tahminlerinize kendinizi inandırarak yargılamanız hiç doğru bir eylem değil. Benim de Erbil Yağmur hakkında çok yazabileceğim eleştiri var ancak etik görmediğimden yazmadım bu güne kadar açıkçası,

Bana yaptığınız araştırmaların kaynaklarını hangi bilimsel kaynaklara dayandığınızı ve okuduğunuz terimlerden ne anladığınızı bir embriyo dondurulması için kaç method olduğunu hangi materyal yada proseslerin kullanıldığını. Hangi gaz bileşimin yada krioprotektanların ne işe yaradığını söyleyebilirseniz benden iyi araştırmış ve bir kimya mühendisinden de daha bilgilisiniz demektir. Bilime yatkın bir insan olarak ben doktorumun yada oradaki laboratuvardakilerin ne dediğini anlamaya çalışırken ve bu konudaki üstünlüklerini kabul ederken siz maşallah her şeyi aşmışsınız.

PS :Zaten burası da Erbil Yağmur yada Bahçeci topiği değil hanımefendi .Bence siz görüşlerinizi ilgili olan topikte yazarsanız hem burayı kirletmemiş olursunuz hemde o engin araştırma bilgilerinizden herkes faydalanmış olur :)

Son düzenleme:
Aman Allah bozmasın her şey gönlünüzce olsun inşallah. Güvenç bey hem kişilik olarak çok iyi ,disiplinli,titiz hemde mesleki olarak gerçekten çok bilgili ve tecrübeli bir doktor. Ben gönülden başarıya ulaşacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

Allah razı olsun İnan’ın bende Güvenç hocama çok güveniyorum ilk gebeliğimde oğlumun kalbi durduğunda çok üzülmüştü beni hep telkin etmişti kürtajımı da kendisi yaptı tüm iyi ve kötü anlarımda velhasıl yanımdaydı inşallah doğumumu da kendisiyle yapacağız :) kendisi de benim bu yeni halimden çok memnun hep kilo vermemi de istiyordu şimdi zaman kaybetmeyelim dedi ve bu ay hemen transfer yapıyoruz dedi :) bakalım Cuma günü kendisine gideceğim neler olacak

Su yazdiklariniza guldum sadece sizin paraniz cok anladigim kadariyla rahim dinlendirmeye verecek cok paraniz varsa ne desek boş.ben bizzat yasadim googleden arastirmadim sadece.cok bilimsel yazdiginizi dusunuyorsunuz galiba neyse iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…