Dr. Hakan Özkul hakkında bilgisi olan var mı?

Valla canım bana telefonda sordu eşimin durumunu anlattım 3aylık tedavi ile düzelir dedi 2000 tl fiyat çıkardı eşim inanmadı almadım ama araştırmadayım dediğim gibi
Bende hiç birşey sormamasına şaşırıp güvenmedim o yüzden kararsız kaldım tc yi bilmeden nasıl tahlil sonuçlarına bakıyor diye

Valla canım bana telefonda sordu eşimin durumunu anlattım 3aylık tedavi ile düzelir dedi 2000 tl fiyat çıkardı eşim inanmadı almadım ama araştırmadayım dediğim gibi
Sizi arayan numara duruyor mu acaba bizi arayan numarayla bir mi karşılaştırsak

Kaç tüp bebek kliniğiyle görüştüm en son bursa acıbademde yaptırdım tutmadı bizdeki de bir umut işte:/
Canim benm adana da prof dr bulent haydardedeoglu var adam tak tak bokta atışı yapar isinde cok başarılı bende senin gibi ohooo kayseri adana mersin vana gittim düşün taaa kalkip iyi dr var diye gittim ama kimse net bise demiyordu cocugum olmuyor sebep bulunamiyordu bülent bey tak nokta atisini yapti direk bence onerimdir bir de o gorsun sizi

Canim benm adana da prof dr bulent haydardedeoglu var adam tak tak bokta atışı yapar isinde cok başarılı bende senin gibi ohooo kayseri adana mersin vana gittim düşün taaa kalkip iyi dr var diye gittim ama kimse net bise demiyordu cocugum olmuyor sebep bulunamiyordu bülent bey tak nokta atisini yapti direk bence onerimdir bir de o gorsun sizi
Hakkımızda hayırlısı olsın inşaallah canım teşekkür ederim ama benim eşimin değerleri çok düşük be eşim işinden dolayı sehir dışına çıkamıyor. Bu arada vanda hangi dr gittin ben vanlıyım ailem orda

Sosyal medya insta varsa takip et bak adana da bulent haydardedeoglu
Hakkımızda hayırlısı olsın inşaallah canım teşekkür ederim ama benim eşimin değerleri çok düşük be eşim işinden dolayı sehir dışına çıkamıyor. Bu arada vanda hangi dr gittin ben vanlıyım ailem orda
Kasim turan

Sosyal medya insta varsa takip et bak adana da bulent haydardedeoglu

Kasim turan
Canim esin icin de senin icinde mutlaka bulent hoca bi gorsun sizi eger gercekten bebek istiyorsan esinin sonuclarini al git bulent beye benm esimin işindendolayi sadece ameliyata gidebildim bende sonuc icin bekliyorum adetimi

Kaç gün kaldı adetine benim 6gün var 10 gün önce hafif kanama sonra kahverengi lekelenmem oldu inşaallah olmayız

Back
X