Dr. Hakan Özkul hakkında bilgisi olan var mı?

eşime içeremedim malesef sanki zehirmis gibi davraniyordu baska balli kürler de hazirladim onlarinda 3 kere yemistir en fazla.
bunu da sadece ilac icicek sanarak aldi sonra kabak suyundan havuc suyuna kadar çakşır kökünden keciboynuzu özüne kadar liste verince ellerine o kadar paraya yazik olamasin dedi heralde kafayi yiyecek ama yine de gayret ediyor 😁

Merhabalar. Listenin resmini çekip atar mısınız. Bizde macun alacağız da genel olarak ne tavsiye ediyorlar merak ettim

Bende erken menapoz var 8 tüp bebek denemesi başarısız oldu. Eşim hakan özkulu bulmuş benim numaramı vermiş aradılar . Ben anlattım dinledi tahliller önemli değil kürleri kullanın 4-5 aya hamile kalırsınız Allahın izniyle dedi. Kabul ederseniz kargolayalım dediler. İnternetten araştırdım hakkında kötü yorum yok aksine birsürü site var satış yapıyor. İçime kurt düştü. Bana herhangi bir alerjim olup olmadığını sormadı tahlil bile istemedi ben istemiyorum dedim . Ya alerjim varsa ya ölürsem , adam hiçbir bilgi istemedi. Bana hiç güven vermiyor. Yani hiçmi olumsuz bir yorum olmaz. Ünlülerin programlarına çıkıyor diye inanmayın üstüne para veriyorlar tv ye çıkmak için . Zaten kanallar arıyor 20 dakkası 5000 tl çıkarmısınız diye. Bi arkadaşımdan şahidim. İnanmayın bi hastaneye gidin ve kendinizi bir hekime emanet edin. Nacizade tavsiyem.

Merhaba kızlar. Bende uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Aylarca klomenler, ovulasyonlar, folik asitler vs kullandım. 2018 yılında tüplerim tıkalı olduğunu öğrendim ve ameliyat geçirdim tüpleri açtırdık ama yine olmadı maalesef. Ama ben adetimi de çok az kanamalı ve gün olarak da az görüyorum. Her gittiğim doktora da az adet oldugumu söyledim bünyen zayıf, olabilir, stresten olabilir gibi şeyler söylediler. Çatlama iğnesi denedim o da işe yaramadı. Aşılama yaptırdım, o gittiğim doktor erken menapoz durumun olabilir dedi kanamamın az olmasından günümün az olmasından Amh değerimin düşük olmasından dolayı yaşımsa 25.... Çok korktum tabiki anne olamıycak mıyım diye, menapoza gircem diye..
Sosyal medyada çok sık karşılaşmaya başladım hakan özkul doktorla hemen araştırmaya başladım zahideye, çağlaya, nursele konuk olmuş kanallar da star, show, fox, cnntür gibi hep tv ye çıkmış gerçekten etkisi olmayan biri olsa tv ler kabul etmez diye düşünmekteyim. Neyse bi gazla sosyal medyasına yazdım uzunca durumumu anlattım bi süre sonra bana dönüş sağladı ve herşeyi anlattı Amh değerin değer olarak iyi gibi görünüyor ama adetinin az olması gün olarak ve kanama olarak sıkıntı evet erken menapoz durumu olabilir Allah korusun dedi. 1100 tl fiyat verdi ve öyle ot vs değil hap olduğunu söyledi. Bi ot adı söyledi aklıma gelmiyor şuan, senin bu durumda bu ottan aylık 1.5 ton tüketmen lazım tüketebilir misin dedi tabiki hayır dedim kim tüketebilirki? İşte biz o bitkinin özünü alıyoruz kapsül haline getiriyoruz tüketmesi daha hızlı daha hızlı tedavi etmesi adına dedi. Bu tedavi 3 ayda da sonuc verebilir 9 ayda da ama sonunda seni gebe yaparız allahın izniyle dedi. Tabi önceliğimiz adetinin düzelmesi en az 3 4 gün yoğun kanaman olması lazım dedi. Her gittiğim doktora bu durumu söyledim hiç sorun olduğunu söylemediler dedim bunun tıpta çözümü olmadığı için ne diyebilirlerki dedi, ilaç verirler adet kanaman olur belki ama senin sorunun kaliteli yumurta oluşturamaman o yüzden de Catlatma, klomen, aşılama çok da bi hükmü yok yanlış anlama dedi. Doktorun konuşması beni aydınlatması çok içime ışık verdi ama bilmiyorum. Denemeyi düşünüyorum inşAllah faydasını görürüm. Ha bide ekstra aktardan alıp yapman gereken kürler de olcak onları da söyliycem dedi. 1 hafta 10 günde bir beni bilgilendirceksin dedi. İlacı kullanmaya başladığında kasıklarında ağrı sancı vs olursa sakın korkma bu iyi biseydir yumurtaların uyarıldığı anlamına gelir dedi. İdrarda renk değişmesi, koku vs olursa da korkma enfeksiyon atması demektir dedi. Benimle tedavi olmak istersen istediğin zaman ben burdayım tedavinde de her zaman cevabını alırsın dedi.
Çok uzun oldu belki okurken sıktım sizi hakkınızı helal edin kızlar.
Merhaba yorumunuzu gördüm ilaçları kullandiniz mi faydasını gördünüz mü acaba

Arkadaşlar ben de yeni üyeyim benim de eşimin değerleri çok düşük bu hakan özkulu aradım sordu anlattım 2bin tl fiyat verdi araştırdım instagramda kürünü alan kişilere mesaj attım onlarda ilaç bittikten sonra tahlil verecekmiş eğer onlarda olumlu etki olmuşsa ben de bi deniyim diyorum bakalım hayırlısı yazarım buraya inşaallah
Denediniz mi birde sorduğunuz kişide tahlil ne çıkmış

Back
X