Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

kızlar bende halit beyin hastasıyım yarın kontrlum var bakalım bana diycek

ALLAHIM hepimize hayırlısıyla yavrularımıza kavuştursun İNŞALLAH AMİN

kızlar canım sıklıldı biraz birazda aceleciyim dr istediği tahlilleri perşembe alıcağım dışarda yaptırdığım için uzun sürdü cuma günüde randevu almak istedim sonuşları alır almaz gideyim dedim ama malese dr yokmuş çarşambadan sonra yokmuş önümüzdeki salıya randevu verdiler benimde salı günü adetimin 2 yada 3 gün olması lazım bir an öncede tedaviye başlamak istiyorum bakalım ne olucak

Bu konuda benim de canim cok sikiliyor. Onlar icin 1- 2 ay sonra baslamis farketmiyor ancak bizler icin cok sikinti. Ben defalarca "tamam mi bu ay basliyoruz dimi?" gibi gereken seyleri bir an once tamamlayim tedaviye baslamak icin hazir olmak istiyorum ancak doktor mesgul, tatilde vs vs cevaplari alinca cok sinir oluyorum. Halit beyle tedaviye baslamadik daha insallah onumuzdeki adetime baslayacagiz ama hep bir tetikte olma hali var. Ya yine ertelerse birsey cikarsa diye endise ediyorum devamli. Aslinda tamamen guvenmek lazim doktora ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek bile yiyemiyor...

Hepimizein yuzu guler insallah bu sene.
Sevgiler

Bu konuda benim de canim cok sikiliyor. Onlar icin 1- 2 ay sonra baslamis farketmiyor ancak bizler icin cok sikinti. Ben defalarca "tamam mi bu ay basliyoruz dimi?" gibi gereken seyleri bir an once tamamlayim tedaviye baslamak icin hazir olmak istiyorum ancak doktor mesgul, tatilde vs vs cevaplari alinca cok sinir oluyorum. Halit beyle tedaviye baslamadik daha insallah onumuzdeki adetime baslayacagiz ama hep bir tetikte olma hali var. Ya yine ertelerse birsey cikarsa diye endise ediyorum devamli. Aslinda tamamen guvenmek lazim doktora ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek bile yiyemiyor...

Hepimizein yuzu guler insallah bu sene.
Sevgiler

AMİN canım inş yüzümüz gülsün artık ben ne kadar çok istedikçe bii okadar aksilikler çıkıyor mustafa beyden randevu alıyım dedim onunda 30 eylül e kadar doluymuş isterseniz gelin sonuçları hemşireye gösterin diyorlar banada bu saçma geliyo dr varken neden hemşireyle muhatap olıyımki aslında benim bu dr gelmem kendiliğinden gelişti halada içime sinmiyo ön görüşme diye geldim muayene oldum 200 lirada verince devam ediyim dedim tahlillerimi beliyorum sonuçlarımı inş önemli bişey çıkmaz adet günümde geliyo dr da yok ayrı bii stres oldum sekreterler adetken bile gelseniz ilaçlara hemen başlarız diyorlar benim ise kafam karıştı sen kime gidiyorsun dr a halit beyemi?

Benim bir negatif denemem var. Halit beyi arkadasimin tavsiyesi uzerine sectim. Durustlugune gorunuste inandigim bir doktor. Ancak dedigim gibi onceki doktordan o kadar nefret ettim ki herkesesuphe ile yaklasiyorum. Ozellikle bu konuda. Allaha sukur simdiye kadar doktorlarla bir isim olmadi oyle her hapsurdugunda doktora giden biri de degilim. O yuzden alakasizliklarina cok sinir oluyorum.ama senin durumunda canini sikacak birsey yok henuz. Adetinin ilk uc gunune kadar ilaclara baslayabiliyorsun. Umarim sorunsuz baslarsin bu ay.

Teşekkür ederim çok geçmiş olsun en azından bir yer sağlam çıkmış inş. bu klamedyandan da kurtulurusn sorunsuz başlarsın tedavine ve miniğini alırısn kucağına inş.

Doktor geri döndü aradığım gün normal dedi antibiyotikileri kullandınmı dedi evet dedim, ama salı günü çektirdim rahim filmini çarşamba bir başladı kanama pazar günü bitti nerdeyse adet oldum.
Vardır bundada bir hayır bir dahaki ay stent taklılacak bitmez bu çileee:18::18::18:

Bende beklemek istemiyorum artik. her ay yeni bir sey cıkıyor. hep engel cıkıyor bir turlu olmuyor. bir de daha bu isi deneyecegiz acaba ilk seferde tutacak mi? bilemiyosun ki? tuttu duracak mı? onu da bilmiyosun iyyy cok zor cook

Hemen yaparlarsada tahlil falan bir ayda bitip başlasalar bu seferde çok acele oldu deriz bence kafanıznı yormayın vardır bi bildikleri diğer mekrezim gibi değiller ben beklemeye razıyım herşey tam olsun aklımda hiç bir şey kalmasın istiyorum önünde sonunda tüp bebek yapılacak demi
Haa bir ayn sonra haa iki ay sonra

haklısın aslında.

Insallah su sorunlarımız hallolsunda, hamile kalabilelim de gerisi onemli diil.

Insallah kasıma kadar bisicigimiz kalmaz.

senin tahmini transfer ne zaman olurmus? ekimmi kasım mı?

arkadaslar benim merak ettiğim yumurta toplamı ve transfer işlemi nasıl geçiyor?? Sormayı unuttum son gittiğimde yumurta toplamada uyuyoruz burada da değil mi?

arkadaslar benim merak ettiğim yumurta toplamı ve transfer işlemi nasıl geçiyor?? Sormayı unuttum son gittiğimde yumurta toplamada uyuyoruz burada da değil mi?

Ilk denemen mi olacak?
Yumurta toplama genel anestezi ile oluyor. Hicbirsey hissetmiyorsun. 1-2 saat Dinlenip evine donuyorsun. Transfer isleminde anestezi yok. Idarina sikisik olman lazim. Ne kadar sikisik olursan o kadar iyi gorunuyor rahimin ve transferin yapilacagi yer. Bir taraftan katater ile embriyo tranfer edilirken bir yandan yuzeysel ultrasonla rahimini monitore veriyorlar doktorun nereye koyacagini gorsun diye. Bu ultrasondaki goruntu iyice sikisik olmanla orantili olarak net oluyor. Transfer sonrasi fazla kimildamadan yatiyorsun. Tuvaletebirkac saat sonra gidebiliyorsun. O yuzden ilk idrarini surguye yapiyorsun yatar pozisyonda. Birkac saat sonra da kalkip evine gidiyorsun. Transfer sonrasi yapilanlarla ilgili bir suru soylenen var. Hangisine inanalim ben de sasirdim. 3-4 gun sonra dus alanlar, hep yatanlar, hic yatmayanlar vs vs. Ama klasik seyler de var tabii, agir kaldirma, uzanarak bir sey alma, kabiz olmamaya dikkat (cunku transfer sonrasi progesteron igneleri kabizlik yapiyor)
Burada sirf bu transfer sonrasi icin acilan bir suru konu var. Ama en zoru............. 10 gun beklemek.

İlk denemem değil ama merkez değiştirip buraya geldim,ama sormayı unuttuğum şeyler oluyor..Burada da herkes sağolsun yardımcı oluyor. :)

merhaba arkadaşlar salı randevum var sonuçlarımın hepsini aldım ikinci kez halit beyle görüşmeye gidiyorum adet olmam lazım salı gününe kadar bakalım ne olucak bu aymı yoksa önümüzdeki aymı tedavi olacağım merakla bekliyorum.

wish cnm bizi haberdar et lutfen..

merhaba bugün adetimin 2.günü tahillet temiz çıktı rahim filmimde rahimde çökükluk var dedi ama korkmana gerek yok dedi dr hazırsan tedaviye başlayalım dedi bende tamm dedim yarın ilaçlarımı almaya tekrar klınığe gideceğim ilk iğneler yarın başlıyorum inş ilk tedavim olacağı içinde merakla ve heyecanla bekliyorum :)) senin tedavin ne zaman başlıyor

wish cnm bizi haberdar et lutfen..

merhaba bugün adetimin 2.günü tahliller temiz çıktı rahim filmimde rahimde çökükluk var dedi ama korkmana gerek yok dedi dr hazırsan tedaviye başlayalım dedi bende tamm dedim yarın ilaçlarımı almaya tekrar klınığe gideceğim ilk iğneler yarın başlıyorum inş ilk tedavim olacağı içinde merakla ve heyecanla bekliyorum :)) senin tedavin ne zaman başlıyor

Hayırlısı olsun. Umarım mutlu haberlerini duyarız buradan.

Ben adet olmayı bekliyorum. Bugun yarın olmam lazım ama hala tık yok Hemen hemen aynı zamanda baslamıs olacagız. Bir kac gun arayla mutlu haberlerimizi verecegiz insallah birbirimize.

Kolaylıklar dilerim. Zor bir surec ama guzel bir hedef icin. Hep bunu dusunmeli.

Tekrar hayırlı olsun

inş canım iyi haberler veririz :)hakkımızda hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…