Bu konuda benim de canim cok sikiliyor. Onlar icin 1- 2 ay sonra baslamis farketmiyor ancak bizler icin cok sikinti. Ben defalarca "tamam mi bu ay basliyoruz dimi?" gibi gereken seyleri bir an once tamamlayim tedaviye baslamak icin hazir olmak istiyorum ancak doktor mesgul, tatilde vs vs cevaplari alinca cok sinir oluyorum. Halit beyle tedaviye baslamadik daha insallah onumuzdeki adetime baslayacagiz ama hep bir tetikte olma hali var. Ya yine ertelerse birsey cikarsa diye endise ediyorum devamli. Aslinda tamamen guvenmek lazim doktora ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek bile yiyemiyor...
Hepimizein yuzu guler insallah bu sene.
Sevgiler
Yasmin canım bende cektirdim film cuma gunu biliyorsun gidecegim demsitim. bende hic kanama olmadı. Doktor geri dondu mu sana? belki bunyeden bunyeye degisebilir ama. Mutklaka sor yinede.
benim tup ve rahim temiz cıktı. ama doktora gttim ve dedi ki, istedigi kadar temiz cıksın sendeki sorun klamedya. bu bakteri o tupte yasıyor suanda ve tup bebekte yapsan emriyoyu oraya cekip yeniden dıs gebelik yapma sansı cok yuksek. bu olumsuzluklara hazırlıklı ol dedi.
3. bir dıs gebelik istemiorumama hayırlısı kısmet. Antibiyotik tedavimiz hala suruyor. Eger klamedyadan kurlulursak gelecek ayki kulturde, en erken kasımda transfer yapılırmıs.
bekleyecegiz bakalım....
arkadaslar benim merak ettiğim yumurta toplamı ve transfer işlemi nasıl geçiyor?? Sormayı unuttum son gittiğimde yumurta toplamada uyuyoruz burada da değil mi?
wish cnm bizi haberdar et lutfen..
wish cnm bizi haberdar et lutfen..
Hayırlısı olsun. Umarım mutlu haberlerini duyarız buradan.
Ben adet olmayı bekliyorum. Bugun yarın olmam lazım ama hala tık yokHemen hemen aynı zamanda baslamıs olacagız. Bir kac gun arayla mutlu haberlerimizi verecegiz insallah birbirimize.
Kolaylıklar dilerim. Zor bir surec ama guzel bir hedef icin. Hep bunu dusunmeli.
Tekrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?