Wish canım bisi sorcam ya da baska bilen var mı?
ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi?
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır
nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)
sen ne zaman yaptırdın transfer canım hamilemisin insallah?
Wish canım bisi sorcam ya da baska bilen var mı?
ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi?
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır
nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)
Bugun basladik ignelere. Rahimdeki enfeksiyonun gecip gecmedigini nasil anlayacagiz diyorum doktora , acip bakmaktan baska care yok diyor bana. Son alti ayda ucuncu histeroskopimi olucam nerdeyse. İki ayda bir narkoz.
Sizin rahimdeki enfeksiyonu nasil kulturle kontrol ediyorsunuz? Neden bana kulturle olmaz dedi acaba? Arkasindan da bir espri patlatti, yada tup bebek tutmazsa enfeksiyon gecmemis demektir ordan anlariz dedi. Yarrabbim ya sabir diyorum artik, bu doktorlarin hepsi de mi boyle ya?
Bugun basladik ignelere. Rahimdeki enfeksiyonun gecip gecmedigini nasil anlayacagiz diyorum doktora , acip bakmaktan baska care yok diyor bana. Son alti ayda ucuncu histeroskopimi olucam nerdeyse. İki ayda bir narkoz.
Sizin rahimdeki enfeksiyonu nasil kulturle kontrol ediyorsunuz? Neden bana kulturle olmaz dedi acaba? Arkasindan da bir espri patlatti, yada tup bebek tutmazsa enfeksiyon gecmemis demektir ordan anlariz dedi. Yarrabbim ya sabir diyorum artik, bu doktorlarin hepsi de mi boyle ya?
hayırlı olsun canım tedavin bende bugün klınıkteydim:)cuma günü tekrar USG ve E2 tahlili var iğnelere devam belki p.tesi yumurtan toplanır dedi emine hanım. sana hangi iğnelerden verdiler?
Canım bana GoralF ve Menogon verdi. Menogon cok yakıyor ya. ve de yaptıgım yeri curukmus gibi yapıyor.sana hangisini verdi?
Canım bana GoralF ve Menogon verdi. Menogon cok yakıyor ya. ve de yaptıgım yeri curukmus gibi yapıyor.sana hangisini verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?