Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

merhaba canım adetinin 2. ya da 3. günü başlıyosun iğnelere yumurtaların gelişimine göre değişiyo toplanma süreci. mesela benimkini iğnelere başladıktan sonra 15. gün topladılar. transfer de yine emriyonun durumuna göre değişiyo.2 ya 5. güne kadar transfer olabiliyo. transferin 12. günü de test yapılıyo canım. umarım yardımcı olmuşumdur.

Bugun basladik ignelere. Rahimdeki enfeksiyonun gecip gecmedigini nasil anlayacagiz diyorum doktora , acip bakmaktan baska care yok diyor bana. Son alti ayda ucuncu histeroskopimi olucam nerdeyse. İki ayda bir narkoz.

Sizin rahimdeki enfeksiyonu nasil kulturle kontrol ediyorsunuz? Neden bana kulturle olmaz dedi acaba? Arkasindan da bir espri patlatti, yada tup bebek tutmazsa enfeksiyon gecmemis demektir ordan anlariz dedi. Yarrabbim ya sabir diyorum artik, bu doktorlarin hepsi de mi boyle ya?

ben adetimin 2.günü dr gittim iğnelerede 3.günü başlanıyormuş ve 3.gün başladım bugun iğnelerde 7.günün.sabah usg ve kan tahlil i var en son gittiğimde hemşire büyük bir ihtimalle hafta sonu yumurta toplarız demişti bakalım ne olucak benimde ilk tüp olduğu için acemiyim pek bilmiyyorum 3 günde bir usg için çağırıyorlar aşılamada gün aşırı gidiyodum.

dr a göre hava hoş tabi benim şimdeden pskolojim bozuldu ne kadar zor bir süreç okadar basit sanki tutmazsa anlarız ne demekmiş.bende dr la konuşamıyorum bile hiç fırsat vermiyo nasıl bi yoğunluk anlamadım sanki bedavaya yapıyorlar hemşireyle muhatap olmak istemiyorum ama ona bile tel de ulaşamıyorum.

Canım bende de enfeksiyon çıktı,şu an ilaç kullanmaya devam ediyorum. ben de bu sorunun cevabını çok merak ediyodum. nasıl anlıcaz diye doktora sordum ilaçlarını bitir bakarız dedi. ne bilim bende burda kültürle bakılıyo falan diye okuyunca heralde bana da öyle bakar demiştim ama demekki tekrar histeroskopi de çekilebilirim yani dediğin gibi sürekli narkoz,ilaç,iğne,stres Allah sonumuzu hayır etsin. doktorlar o kadar alışmışki onlara çok normal geliyo heralde böyle konuşmak. insan ancak başına gelince anlıyo tabi ne hissetiğini ne yaşadığını.içinde ne fırtınalar koptuğunu. sonucun olumsuz çıkmasını riske atmaktansa napalım doktor ne derse onu yapıcaz artık.

Canım,
Bende yarın baslıyorum ignelere. erken adet kanamam geldi dun aksam. hemen gittim bugun ilaclarımı verdiler. yarın igneleri olacagım ilk defa. nasıl yapacagım Allah Kerim.
Benim enfeksiyonum rahim kulturuyle anlasılan cinsten. Klamedya enfeksiyonu. Hani bu kısırlık yapan tupleri tıkayan cinsten. vajinal kulturle ve kan tahliliyle anlasılıyor. Bende uzun zamandır varmıs ki, sol tupumu tıkamıs, normal yolla 2 kere dıs gebelik gecirdim 1,5 sene icinde. tek tupum alındı.
Tek tedavisi antibiyotik ve ben 2 aydır alıyorum. ilk ay 4 kutu antibiyotige ragmen kulturde yine pozitif cıktı.
Bu ay yumurtalar toplanacakmıs benimde, ve eger negatif cıkarsa bu ay yapacaklarmıs ama pozitif cıkarsa tekrar 1 ay daha antibiyotik
bir de prgestan mı oyle bir sey varmıs. Onun degeri ilk ignelere basladıgın ay yukselebiliyormus. o zaman da ilk ay yapılmıyormus transfer. ıste bunların sonucuna gore bana da ya bu ay ya gelecek ay ya da daha ilerde yapılacak bilemiyorum ama bu ay kısmetse donduracaklar.

Insallah seninde enfeksiyonun bir an evvel kurur canım benim Insallah benimde kurumustur. Uzulme lutfen. bende 2 kere dıs gebelik yuzunden narkoz aldım. hepimizin senaryoları acı... Umarım bir gun snaryolarımız mutlu sona ulasır.

Nazlı.

hayırlı olsun canım tedavin bende bugün klınıkteydim:)cuma günü tekrar USG ve E2 tahlili var iğnelere devam belki p.tesi yumurtan toplanır dedi emine hanım. sana hangi iğnelerden verdiler?

hayırlı olsun canım tedavin bende bugün klınıkteydim:)cuma günü tekrar USG ve E2 tahlili var iğnelere devam belki p.tesi yumurtan toplanır dedi emine hanım. sana hangi iğnelerden verdiler?

Canım bana GoralF ve Menogon verdi. Menogon cok yakıyor ya. ve de yaptıgım yeri curukmus gibi yapıyor. sana hangisini verdi?

Canım bana GoralF ve Menogon verdi. Menogon cok yakıyor ya. ve de yaptıgım yeri curukmus gibi yapıyor. sana hangisini verdi?

ben de aynı iğneleri kullandım ,dediğin gibi menogon çok yakıyor ve morartıyor. tam bitti diyodum halit bey tekrar yumurta toplayalım dedi,aynı acıları bi daha yaşıcam yani.Rabbim yüzümüzü gülldürür inşallah. çektiğimiz acıları unutturacak sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü bebekler nasip etsin Allahım bizlere.

canım ben gonal-f 150 cc ve menegon 2 toz 1 su kullanıyorum ve 5 gündür ise yumurtalar çatlamasın diye CETROTİDE diye iğne var benide o iğne çürüttü onu kullanıyorum.menegon benide yaktı ama alıştım şimdi. bugun dr daydım son günler olduğu için yarın sabah yine gideceğim p.tesi büyük ihtimalle opu var hafta sonu olabilir demişti ama benim yumurtalar galiba fazla büyümüyo benimde moralim bozuldu aşılamalardada öle olmuştu

merhaba arkadaşlar p.tesi sabah opu var.sizlerin tedavileri nası gidiyo inş herşey yolunda ve güzel olur rabbim utandırmasın inş yüzümüzü güldürsün.

hadi hayırlısı insallah. benim haftaya hafta sonuna dogru toplanacak yumurtalar galiba.

Benimm daha 6. gun bugun. ignelerinse 3. gunu. Pazartesi bende sabah erken saatte orda olacagim. bana da o catlamama ignelerinden verecek mi acaba..

Selam kizlar nerelerdesiniz sesiniz solugunuz cikmiyor.

ben bugun halit beydeydim. kontrol vardi. menogon yerine baska igne verdi. gonal f devm bir de catlamasin diye 1 igne verdi. 3 igne oluyorum her gun simdi.

igneleri kendim yapiyorum ilk 2 gun cok bozdu psikilojimi ama simdi iyiyim cok sukur.

simdilik durum iyi gozukmekte. bakalim neler olacak. carsamba sabah erkenden tekrar kontrol var ve bir de kultur alacaklar. temiz cikarsa bu ay transfer. cikmazsa daha sonra. bakalim.

sizler ne durumdasiniz nerelerdesiniz haber verin ya??

Ben de bugun kontroldeydim. Yarın yine gidecegim. Buyuk ihtimal persembe toplanıyor yumurtalar. degisik igne dedigin herhalde menogon un muadili olan merinol. bana da onu verdi son iki seferdir.

umarım durumum iyidir.

günaydın kızlar,ben de antibiyotiklere devam ediyorum. midemi çok ağrıtıyo bu ilaçlar hem de arada bulantı oluyo ama sonu iyi olsun tabi yeterki. eşim de ilaçlarını kullanıyo. 2 hafta var bitmesine. inşallah temzilenmiş olur enfeksiyonda bizim de transferimiz olur. kızlar sitemiz sessiz kalmasın gelişmeleri takip edelim burdan,sizler de yazın gelişmeleri nolur. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

merhaba arkadaşlar dün 8,30 da klınıkteydim opu işlemim vardı 11 yumurta toplanmış bugunde kaçı döllendi diye haber bekliyorum nedense çok umutsuzum bana dua edin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…