Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

inş canım iyi haberler veririz :)hakkımızda hayırlısı olsun inş

Evcimin ve wish. benimde kulturum bu ay temiz cıkarsa ekimde cıkmazsa kasımda transfer. :)
belki bende size denk gelirim. 6 sında adet olucam. temiz cıkarsa bu ay deneyecegiz. Insallah gecen ay temizlenmemisti enfeksiyon.

bu sırada, adetin kacıncı gunu transfer oluyomus biliyor musunuz?
bir de ben bu ay full antibiyotik ictim ekimde bunun cocuga bir zararı olmaz heralde dimi ? esimde kullandı 1 ay.

Ben son 2 aydir araliksizkullaniyorum.zarari olsa doktor bu ay basliyoruz demezdi herhalde diye dusunuyorum.

antibiyotik tedavisinin bir sakıncası yok bana ve eşimede 31 gün antibiyotik tedavisi verdi dr. bey bir sakıncası yokmuş

saolun kızlar. heralde 1 ay once ictigimiz antibiyotigin bir sakıncası olmuyor demekki. annelerimiz kim bilir neler kullandı bilmeden:)

o zaman insallah enfeksyion gecmistir de bu ay koyarlar bebegimi sizlerinde bebeklerini hep beraber hamile kalalım insallah kızlar :) ayy cok heycanlandım

merhaba kızlar ben de halit beyin hastasıyım ve çoooooooook memnunum. kısaca anlatayım durumumu. kendiliğimden hamileliğim oldu ama kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım. ve ondan sonra hamile kalamadım. ilk önce yeditepe üiversitesi hastanesine gittim 1 aşılama 1 tüp bebek sonuç negatif,sonra memorielde bir deneme daha oldu o da negatif maalesef. her iki doktor da yumurtaların kalitesiz ve ona yapacak bişe yok dediler.yıkıldık eşimle sonra halit beye gitmeye karar verdik.rahim filmi,kan tahlillleri,histereskopi derken enfeksiyon olduğu sonucuna ulaştık. halit bey bu şekilde hamile kalamazsın tabi dedi. ve hem bana hem de eşime antibiyotik tedavisi başlattı. bu arada tabi tedaviye de başlamıştık 15 yumurtam toplandı ama sadece 2 tanesi donduruldu. biri iyi diğeri pek iyi değil dediler. halit beyle görüştük sonrasında ve tekrar yumurta toplayalım dedi. antibiyotikler bittikten sonra tekrar yumurta toplanacak ve ondan sonra transfer edilecek. bakalım inşallah hayırlısı olur.

Gecmis olsun. Hayirli olsun. Umarim tedavi sonucun iyi haberlerle olur.
Sormak istedigim birkac sey var. Neden yumurtalarin kalitesizmis? Yasin kac? Bir de antibiyotik kullanirken mi tedavi oldun? Yani hem igneleri aldin hem de antibiyotik mi kullandin?

Bu arada yeditepenin uzerine yedi tane tepe dussun insallah ((( ben de oradan geldim buraya....Halit beyi gorunce aziz gormus gibi oldum.

arkadaşlar bugün halit beyle randevum vardı usg ve E2 tahlilimvardı dr. herşey çok güzel dedi bende çok sevindim:))aynı iğnelere devam dedi iğnelerde bugün 4.günüm GONAL-F 450 VE MENEGON 75 GONAL-F DEN 150cc kullanıyorum ve p.tesi yumurtalar çatlamasın diye CETROTİDE 2.günlük iğne verdi oda göbekten kendim yapıyorum.göbeğim şimdiden delik deşik oldu ALLAH tan göbek alanım büyük:)))çarşamca usg için tekrar çağırdı hemşire hafta sonu belki yumurtaların toplanır dedi şimdilik herşey güzek gidiyo sonuda inş güzel our hepimizin inş:)kızlar sizleride beklyiorum gelişmeleri yazın.

İnş. herşet böyle yolunda gider ve çok çok kaliteli yumuoşların ve emriyoların olur.
Allah yardımcın olsun...

Bu ay ekim adeti bittiğinde tüpüme stent takılacaktı ama maddi nedenler ve benim korkum yüzünden kasıma erteledik hem ozaman kadar inş. toparlanırım,bu yolda Rabbim önce sağlık.sabır ve maddi güç versin..

Kendim tedavideymisim gibi heyecanlandim yazdiklarini okuyunca. Olumlu dusunmeyi ihmal etme. Cevreni pozitif enerjiyle besle her firsatta. Ben buna cok inaniyorum. Bu tedaviyle ilgili birsuru hikaye okudum hepsinin de derdi baska tedavisi baska ama tek ortak nokta olumlu dusunmek. Her ignenin seni bir adim daha bebgine yaklastirdigini dusunerek yapinca hic acimiyor :))

Mujdeli haberlerini bekliyor olacagim...

AMİN canım inş.ALLAH hepimize hep maddi hem manevi güç versin bundada vardır bir hayır sıkama canını sakın k.i.b görüşmek üzere

çok saol tşk ederim.bende hemen sizlerle paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı:)aslında çok pozitif düşünen bir insanım.herzaman olumlu düşünmeye çalışıyorum gel görki ben tedaviye başlayınca canımı çok sıkıyorlar bütün enerjm bitiyo ama bu sefer moralimi bozmalarına izin vermeyeceğim ilkbal gürpınar bir kıtabında şöyle diyor hayatınızdaki akrepleri çıkartın bende bu tedavi sürecinde öyle yapmayı düşünüyorum:)

merhaba canım,ben 31 eşim 33 yaşında. yumurta kalitesizliği bünye yaparmış ama halit bey her ay değişir dedi kalitesinin durumu. ilk önce iğnelere başladık yumurtaları geliştirmek için o arada histerekopi yapıldı. enfeksiyonu görünce 1 ay beklicez dedi halit bey ve yumurtalarım toplandıkdan sonra başladım antibiyotiklere. şimdi yine toplancak yumurta,antibiyotikerin bitmesini bekliyoruz.

yeditepe üniversi hastanesine Allah kimseyi düşürmesin valla ne diyim, boşu boşuna hem aşılama hem de tüp yaptırdım orda

Kızlar selam,

bugun son antibiyotigimi ictim.

2 aydır durmaksızın kullanıyordum. 4 gun sonra regl olacagım. ve reglimin 2. gunu ignelere baslamak icin gidecegim. Allah kısmet ederse bu ay bende deneyecegim. :) yumurta toplandıktan sonra yapılacak olan kulturum temiz cıkarsa tabiiki :)

merhaba geçmiş olsun çok sevindim:)şimdiden tedavin hayırlı olsun inş her şey çok güzel olur.benimde iğnelerde bugün 6.günüm şimdiden gün sayıyorum :)bugünde yumurtalar çatlamasın diye farklı bir iğne var onu yapıcağım çarşamba tekrar E2 ve USG var görüşmek üzere.

Benim adetimde bugun basladi. Yarina randevu aldim doktordan. Bu ay baslayacagim ignelere umarim. Herkese bolsanslar

Benim adetimde bugun basladi. Yarina randevu aldim doktordan. Bu ay baslayacagim ignelere umarim. Herkese bolsanslar

Allah yolunuzu açık etsin inş. hayırlı haberler verirsiniz çok çok yumoşunuz ve emriyolarınız olur

Allah yolunuzu açık etsin inş. hayırlı haberler verirsiniz çok çok yumoşunuz ve emriyolarınız olur

saol canım inş.ben şimdiden depresyona girdim herşeye ağlıyorumbugün yumurtalar çatlamasın diye igne vardı p.tesi ve salı yapmam için ignelerin takmasını beceremedim olduğu gibi hepsi dışına aktı gittim yenisini aldım başladım bende ağlamaya şimdiden pskolojım bozuldu sonuca kadar napıcam bilmiyorum

Seni çok iyi anlıyorum bu aldığın hormanlarada bağlı ben neler çektim sana şunu yap bunu yap diyeme ama,en azından kendini sakin tutmaya çalış bu günler bitecek ve miniğini inş. hayırlısı ile alacaksın kucağına ben şuanda çoooook sakinim biliyormki kendimi ne kadar sıkıp strese girersem gireyim zararı sadece bana ve bana hiç bir getirsii yok.

Wish canım bisi sorcam ya da baska bilen var mı?

ben 7 sinde rgl olcam. 8 ya da 9 u ignelere baslıyorum dimi?
peki yumurta hangi gun toplanır ve transfer hangi gun yapılır
ilk bhcg hangi gun yapılır

nıolur biri bama bilgi versin allah rızası icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…