Ohhhh rahatladım kalçadan sanmıştım damardansa razıyım:26:
aa evet transferden sonra icme demediler mi hayret? doktor ne dedi? niye ki acaba tehlikeli diilmi cidden bende senin gibi dusunurdum kesin. bakalim benim hangi gn olcak bana ne karar verdigini soyle bende iciorm ya
Ben bugece ictim sonra saydim bitmis oluyor bu gece ile. Yarina yok yani. Bugunkunu de istemeye istemeye ictim.
Wish daha iyi olmana sevindim. Cok merak ettim neden anestezi yaptilar transferde?Benim test gunum 29 ekim. Cumhur koycam adini erkek olursa . Cumhuriyet bayrami serefine
yasmin canimm senin ne zaman basliyor???
transferden sonra sana ne verdiler bana igneyle bant verdi 19 ekimde kullanmaya başlıyacağım herkez jelden bahsediyor öyle bişey verdilermi sana
kızlar 10 yumurtadan 5 i dollenmis. yarın kaliteleri hakkında bilgi verecekler. dua edelim birbirmize. sizler insallah suan hamilesinizdir bebisleriniz sımsıkı tutunmustur size.
Benimkii bende bilmiyorum tüpüme stent gibi bir şey takılacakmış bu ay gidecektik maddi durum el vermedi bide adetim Allah eksikliğini göstermesin 41 gün sonra oldu (41 kere maşallah)
Allah izin verirse kasımdaki adetle gidelim dedik yaa nasip yaa kısmet artık...
Ama benim tedavi büyük ihtimal ufukta görünmüyor gibi ben baya yol yapıcam İst. Esk. arası mekik dokuycam Allah hayırlısını verir inş.
kızlar 10 yumurtadan 5 i dollenmis. yarın kaliteleri hakkında bilgi verecekler. dua edelim birbirmize. sizler insallah suan hamilesinizdir bebisleriniz sımsıkı tutunmustur size.
ay canım insallah hayırlısı hakkında, Allah insallah cok bekletmez bir an evvel sende baslarsın tedavine. canım benim.
İnş. Canım Allah razı olsun..
5 emriyo döllenmiş inş. yarında kalitelerini öğrenirsin daha mutlu olursun...İnş. herşey gönlünce olur Allahım eşinin ve senin yüzünü güldürür daha fazla evlat hasreti ile içini yakmaz
Benim tek yumurtadan
1. tüp bebekte 9
2. tüp bebekte 7 tane toplanmıştı
wish canım! iyi olmana sevindim. kac gun kaldı canım test tarihine simdi? :)) ayy
canım 27 ekim test tarihim ozamana adet olmazsam klınıkte test yaptırıyım diye düşünüyrum
ay daha var :))) bende transferden sonra boyle bekleyecegim. bekleyecegiz beraber :)) insallah tutar yaa insallahhh
İyi olmana çok sevin inş. hep böyle gider durum bekleme sürecinden sonrada miniği karnında olur.saol yasmincim bugun daha iyiyim gözüm açıldı :)vakit geçmek bilmiyo sen nasılsın?
İnş. Allahtan ahyırlısı nasip.canım benim insallah sende hemen bu yola gir tekrardan ve hemen tutsun senin de bu sefer canım!!!
bisi sorcam sana canım, 3. gun 5. gun embriyosu ne demek? neden 3. gun kotu diyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?