Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

aa evet transferden sonra icme demediler mi hayret? doktor ne dedi? niye ki acaba tehlikeli diilmi cidden bende senin gibi dusunurdum kesin. bakalim benim hangi gn olcak bana ne karar verdigini soyle bende iciorm ya

Ben bugece ictim sonra saydim bitmis oluyor bu gece ile. Yarina yok yani. Bugunkunu de istemeye istemeye ictim.

Wish daha iyi olmana sevindim. Cok merak ettim neden anestezi yaptilar transferde?Benim test gunum 29 ekim. Cumhur koycam adini erkek olursa . Cumhuriyet bayrami serefine

ben çok kıpır kıpır ettiği için vede tansiyonla şeker var benim heyecandan çıkıyor rahat olaman lazım dedi yoksa bebek tutunmaz dedi oo yüzden bende tamm dedim emine hanım anestesi uygun gördu ama aşılamalarım anestezisiz olmuştu rahim filmmimde

transferden sonra sana ne verdiler bana igneyle bant verdi 19 ekimde kullanmaya başlıyacağım herkez jelden bahsediyor öyle bişey verdilermi sana

yasmin canimm senin ne zaman basliyor???

Benimkii bende bilmiyorum tüpüme stent gibi bir şey takılacakmış bu ay gidecektik maddi durum el vermedi bide adetim Allah eksikliğini göstermesin 41 gün sonra oldu (41 kere maşallah)
Allah izin verirse kasımdaki adetle gidelim dedik yaa nasip yaa kısmet artık...
Ama benim tedavi büyük ihtimal ufukta görünmüyor gibi ben baya yol yapıcam İst. Esk. arası mekik dokuycam Allah hayırlısını verir inş.

transferden sonra sana ne verdiler bana igneyle bant verdi 19 ekimde kullanmaya başlıyacağım herkez jelden bahsediyor öyle bişey verdilermi sana

Jeli onceki denemede vermislerdi. Sordum her doktor farkli veriyormus. Icerikler ayni yani. Rahat ol.

kızlar 10 yumurtadan 5 i dollenmis. yarın kaliteleri hakkında bilgi verecekler. dua edelim birbirmize. sizler insallah suan hamilesinizdir bebisleriniz sımsıkı tutunmustur size.

ay canım insallah hayırlısı hakkında, Allah insallah cok bekletmez bir an evvel sende baslarsın tedavine. canım benim.

kızlar 10 yumurtadan 5 i dollenmis. yarın kaliteleri hakkında bilgi verecekler. dua edelim birbirmize. sizler insallah suan hamilesinizdir bebisleriniz sımsıkı tutunmustur size.

inşşşşş canım.yarın güzel haberlerini bekliyorum hakkımızda inş hepimizin hayırlısı olsun.güzel sonuçlarınımızı arka arkaya alıcağız inş

ay canım insallah hayırlısı hakkında, Allah insallah cok bekletmez bir an evvel sende baslarsın tedavine. canım benim.

İnş. Canım Allah razı olsun..

5 emriyo döllenmiş inş. yarında kalitelerini öğrenirsin daha mutlu olursun...İnş. herşey gönlünce olur Allahım eşinin ve senin yüzünü güldürür daha fazla evlat hasreti ile içini yakmaz

Benim tek yumurtadan
1. tüp bebekte 9
2. tüp bebekte 7 tane toplanmıştı

Bi evimicin yok sanırım...

Sen nasılsın biraz düzeldinmi keyfin nasıl.

Son düzenleme:
saol yasmincim bugun daha iyiyim gözüm açıldı :)vakit geçmek bilmiyo sen nasılsın?

canım benim insallah sende hemen bu yola gir tekrardan ve hemen tutsun senin de bu sefer canım!!!

bisi sorcam sana canım, 3. gun 5. gun embriyosu ne demek? neden 3. gun kotu diyolar?

ay daha var :))) bende transferden sonra boyle bekleyecegim. bekleyecegiz beraber :)) insallah tutar yaa insallahhh

dua edelim canım birbirime inş hepimizin tutar rabbım yüzümüzü güldürsün inan aklım hep burda sizlerde bir gelişme varmı diye arada nete bakıyorum bu arada benim 2.tane 5.gün dondurulmuşum var 2 tane daha dondurulmuş olucaktı ama onlar ölmüş

saol yasmincim bugun daha iyiyim gözüm açıldı :)vakit geçmek bilmiyo sen nasılsın?
İyi olmana çok sevin inş. hep böyle gider durum bekleme sürecinden sonrada miniği karnında olur.

Ben yuvarlanıyorum işte Allah sağlık versin.

canım benim insallah sende hemen bu yola gir tekrardan ve hemen tutsun senin de bu sefer canım!!!

bisi sorcam sana canım, 3. gun 5. gun embriyosu ne demek? neden 3. gun kotu diyolar?
İnş. Allahtan ahyırlısı nasip.

İnan hiç bilmiyorum 2 tüp bebek denememde de 8 hücreli grade iki tane trasfer edilmişti ama tutmadı..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/289098-embriyolarin-hucre-sayilari-kactihamilelik-elde-edenler.html

bu konu biraz eski ama baya bilgi veriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…