İyi olmana çok sevin inş. hep böyle gider durum bekleme sürecinden sonrada miniği karnında olur.
Ben yuvarlanıyorum işte Allah sağlık versin.
İnş. Allahtan ahyırlısı nasip.
İnan hiç bilmiyorum 2 tüp bebek denememde de 8 hücreli grade iki tane trasfer edilmişti ama tutmadı..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/289098-embriyolarin-hucre-sayilari-kactihamilelik-elde-edenler.html
bu konu biraz eski ama baya bilgi veriyor.
Dun transferden sonra kalanlarla ilgili arayacagiz dediler arayan soran yok. Endiseliyim. Ama yapacak birsey yok. Evde cok sikiliyorum ama ilk birkac gun boyle dinlenmeyle geciyor. Insallah havalar da duzelir sonra da en azindan disari atarim kendimi.
emine hanim arar canim bugun yarin. merak etme duruyodur kardesler :) onlari artik kardes yapmada kullanirsin artik umarim :)
kac gun dinlen dediler sana canim? ben heralde en fazla 3 gun evde kalabilecegim calisiyorum cunku
Var canim haber aradilar bugun koyacaklar. Pazartesi toplanmisti yumurtalar. Orta kalite. Umarim saglikli olur bebegim.
4 e bolunmus bu koyacaklari. Digerleri 3 mu bisey. Oyuzden bunu koyalim hemen dedi. Hic anlamadim hic
Var canim haber aradilar bugun koyacaklar. Pazartesi toplanmisti yumurtalar. Orta kalite. Umarim saglikli olur bebegim.
4 e bolunmus bu koyacaklari. Digerleri 3 mu bisey. Oyuzden bunu koyalim hemen dedi. Hic anlamadim hic
sana bantlardan verdimi eğer verdiyse nerelere yapıştıracaksın pek ben bişey anlamadım şu bantlardan
Gobek deliginin hemen altina dedi hemsire, 48 saat kalacak. Yani bu durumda 48 saatte bir banyo yapacaksin test tarihine kadar.
biri koldan yapıyım dimi aşı yapılan yer olsun dedi birinide senn dediğin yerden yapıyım çok sağol.
4,30 da gidicem. ama gidesim yok orda birakasim var!
gozden cikardim ben. giderim koyarlar ama ben yokmus gibi davranicam. buraya da girmiyicem. bir beklentim yok yani. hepinise bol sanslar arkadaslar umarim sizinkiler saglikla tutar amin!.
gozden cikardim ben. giderim koyarlar ama ben yokmus gibi davranicam. buraya da girmiyicem. bir beklentim yok yani. hepinise bol sanslar arkadaslar umarim sizinkiler saglikla tutar amin!.
Decapeptyl igne verdiler mi sana? 2 tane ?
evt verdiler transferden bir gün sonra yaptım bugunde bantlara başladım ve 2 doz progynex iğne oluyorum seninde aynısımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?