kızlar ben çok kötüyüm transferin ilk gecesi evi su bastı iyiki kaynanam vardı ama çok korktum benim transferim anestezili olmuştu hala kendime gelemedim bugunde hala sersem gbiyim bir yanıyorum bir donuyorum ateş terleme ve en sonunda dayanamdım afedersiniz bir ıstıfra ettim kök kötüyüm normalde kolay kolay çıkararam ağladım ağladım moralman sıfırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli gözüm kararıyor
Bugun labaratuardan aradilar. 5 tanesi hala yasiyor. 4 tanesi iyi kalite 1 tanesi orta kalite dediler. 8 , 9 ve 10 hucrelilermis. O kadar sevindim ve rahatladim ki anlatamam. Bugun 3. Gun. Yarin yada sali transfer olacakmis. Nasil sizce? Cok heyecanliyim. Nasil gececek bu 10 gun??????:18:
kızlar ben çok kötüyüm transferin ilk gecesi evi su bastı iyiki kaynanam vardı ama çok korktum benim transferim anestezili olmuştu hala kendime gelemedim bugunde hala sersem gbiyim bir yanıyorum bir donuyorum ateş terleme ve en sonunda dayanamdım afedersiniz bir ıstıfra ettim kök kötüyüm normalde kolay kolay çıkararam ağladım ağladım moralman sıfırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli gözüm kararıyor
Bugun transferolacak. Hadi hayirlisi bakalim.
Bugun transferolacak. Hadi hayirlisi bakalim.
canım hayırlı olsun ben hiç iyi değilim geceden beri uyumadım emine hanımı aradım arıcaklar dedi ama hala aramadılar pskolojım bozuldu hiç iyi değilim
canim insallah hamilesindir :)
ben de bugun opudan ciktim. baya bi ilac verdiler yine monodoks ta verdiler. size de verdiler mi antibiyotik opudan sonra? yoksa bende enfeksiyon vardi diye mi acaba.
10 adet yumurta iyimi acaba. bana az geldi sanki:)
insallah kaliteli olurlar Rabbim!
acaba kacinci gun koncak benim.. simdi senin tam kacinci gun kondu canimm?
canim insallah hamilesindir :)
ben de bugun opudan ciktim. baya bi ilac verdiler yine monodoks ta verdiler. size de verdiler mi antibiyotik opudan sonra? yoksa bende enfeksiyon vardi diye mi acaba.
10 adet yumurta iyimi acaba. bana az geldi sanki:)
insallah kaliteli olurlar Rabbim!
acaba kacinci gun koncak benim.. simdi senin tam kacinci gun kondu canimm?
İnş. bekleme sürecin iyi geçer ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Opu. öncesi ağrı kesici vuruyorlarmı kalçadan cidden yoksa sadece hapmı veriyorlar.
Hayir direkt damardan narkoz
evimicin hayırlı olsun transferin olacakolacak yeninde güzel yumoşların olsun inş ben birazdaha iyiyim şuan emine hanım kusmaların hala devamederse yarın klınıge gel dedi inş iyi olurum artık moralim çok bozuk canım çok sıkılıyosenin test tarihin ne zaman benim 27 ekim
Bugun oldu transfer. 4. Gun. 2 tane comp evresiymis. Bir gun daha bekleseydik cok sevinecektim ama insallah bu da tutunur.simdi ya sabir ..... Senin embriyo haberlerini de merakla bekliyorum. Insallah guzel haberlerle gel.
Ben de bu monodoksu aliyorum hatta yarin da sonuncu 2 tane alicam ama hic hosuma gitmiyor. Hatta esimle acaba yarinkini almasam mi diye konustuk. Embriyoya zarar verir diye korkuyorum. Bu opu sirasinda enfeksiyon kapmaman icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?