Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Allah allah cok gecmis olsun. Neden anestezili yaptilar ki? Doktoru aradin mi neden olmus boyle? Simdi nasilsin?

canım benim hadi hayırlısı olsun, sizden gelen haberleri okudukça o kadar çok heyecanklanıyorumki,benim şu enfeksiyon bitse de başlasak bizde artık. 4 tane iyi kalite çok iyi. inşallah güzel sonuçlarını da paylaşırsın burdan.inan bizde en az senin kadar heyecanlıyız ve seninle beraber gün sayıyoruz

çok geçmiş olsun canım ,hemen emine hanımı ara bence. bir de niye anestezili yaptılar transferini acaba? bir şey dediler mi sana?daha önce hiç duymamıştım belki ondan bu ateş,terlem,kusmaların oluyodur.ihmal etme canım önemli olan herşeyden önce senin sağlığın.

canim doktoru ara sor tabiki, ama anestezi sonrasi kusma normal. belki de biraz yorulmussundur ve psikolojiktir kendini mutlu etmeye calis.

bende bugun opudan ciktim. 10 adet yumurta aldilar. yarin haber bekliyorum haiylrisi insallah.

Bugun transferolacak. Hadi hayirlisi bakalim.

canim insallah hamilesindir :)

ben de bugun opudan ciktim. baya bi ilac verdiler yine monodoks ta verdiler. size de verdiler mi antibiyotik opudan sonra? yoksa bende enfeksiyon vardi diye mi acaba.

10 adet yumurta iyimi acaba. bana az geldi sanki:)

insallah kaliteli olurlar Rabbim!

acaba kacinci gun koncak benim.. simdi senin tam kacinci gun kondu canimm?

canım hayırlı olsun ben hiç iyi değilim geceden beri uyumadım emine hanımı aradım arıcaklar dedi ama hala aramadılar pskolojım bozuldu hiç iyi değilim

Neden arayacaklardi? Transferin nasil gecti? Kusman ac olmadigin icin miydi? Neden anestezi yaptilar ki sana? Neden moralin bozuk?

Bugun oldu transfer. 4. Gun. 2 tane comp evresiymis. Bir gun daha bekleseydik cok sevinecektim ama insallah bu da tutunur.simdi ya sabir ..... Senin embriyo haberlerini de merakla bekliyorum. Insallah guzel haberlerle gel.

İnş. bekleme sürecin iyi geçer ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

İnş. bekleme sürecin iyi geçer ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur

Ben de bu monodoksu aliyorum hatta yarin da sonuncu 2 tane alicam ama hic hosuma gitmiyor. Hatta esimle acaba yarinkini almasam mi diye konustuk. Embriyoya zarar verir diye korkuyorum. Bu opu sirasinda enfeksiyon kapmaman icin.

Opu. öncesi ağrı kesici vuruyorlarmı kalçadan cidden yoksa sadece hapmı veriyorlar.

Son düzenleme:
evimicin hayırlı olsun transferin olacakolacak yeninde güzel yumoşların olsun inş ben birazdaha iyiyim şuan emine hanım kusmaların hala devamederse yarın klınıge gel dedi inş iyi olurum artık moralim çok bozuk canım çok sıkılıyosenin test tarihin ne zaman benim 27 ekim

Morelini hiç bozma içinde iki tane minicik bebek sana sıkı sıkı tutunmaya çalışıyor onları düşün,annesi üzme onları

Bugun oldu transfer. 4. Gun. 2 tane comp evresiymis. Bir gun daha bekleseydik cok sevinecektim ama insallah bu da tutunur.simdi ya sabir ..... Senin embriyo haberlerini de merakla bekliyorum. Insallah guzel haberlerle gel.

canim 3 4 veya 5. gun arasinda ne fark oluyor ki ben hic bilmiyorum. sakin uzulme kismetse eger tutunacak bebislerin sana.

Ben de bu monodoksu aliyorum hatta yarin da sonuncu 2 tane alicam ama hic hosuma gitmiyor. Hatta esimle acaba yarinkini almasam mi diye konustuk. Embriyoya zarar verir diye korkuyorum. Bu opu sirasinda enfeksiyon kapmaman icin.

aa evet transferden sonra icme demediler mi hayret? doktor ne dedi? niye ki acaba tehlikeli diilmi cidden bende senin gibi dusunurdum kesin. bakalim benim hangi gn olcak bana ne karar verdigini soyle bende iciorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…