nasılsınız arkadaşlar olacakolacak nasıl gidiyo inş herşey yolundadır bekleme süreci dondurulmuşlarda 14 günmü oluyor?
olacakolacak umarım olumlu olur. Biz maddi, manevi herseyi yapıyoruz; yapacaklarımızın daha otesi yok bence.... Özellikle bekleme sürecinde pozitif olman gerekiyor ki bence kötü şeyler düşünme.
Ben de Emine Hanım la görüştüm. 2 tanesi 9 hücre, 1 tanesi 8 hücre,1 tanede 5 hücre orta kalitede embriyolar dondurulmuş ama yine iyi kalite değil. Bekleyip görecez artık...En azından biri iyi kalite olsa belki şansım daha yuksek olurdu.
Bi garip oldum yine cok umutsuzum cok korkuyorum. Ya ama umutsuzlugun sebebi hep negatif durumlarla karsilasmak. Ya gecen ay bukadar umutsuz diildim ya. Yine hic tutmazsanapicam ben ya Allahim yardim et bana
Herkese selam, pek bir sessiz sakin iki gündür, herkes çok yoğun galiba. Dün tekrar Murat Bey'le görüştüm, vücudumun artık hazır olduğunu Halit bey de uygun görürse bu ay tedaviye başlayabileceğimi söyledi. Diyetimi biraz değiştirdi, öğün sayıları aynı ama porsiyon ve çeşitliliği arttırdı sınırlı olarak çukulataya bile izin verdi. Bu arada eşime takviye ilaçlar verdi. Benimde motivasyonumu ve moralimi yükseltip yolladı. Bir tek yürüyüş performansımdan memnun kalmadı, biraz daha hareket etmemi istedi. tedaviye başladığımda cd56 oranım için serum tedavisini başlayacakmışız, şeker ile ilgili de extra birşeyler yapacakmışız. bende haberler şimdilik böyle, bu hafta içinde regl olursam yeni tedaviye de start demiş olacağız. Hayırlısı artık...
canım hadi hayrılısı. inan çok sevindim. murat ey hazırsın diyosa senin de güzel haberini alırız en kısa zamanda burda inşallahyürüyüş yaparken ben de çok zorlanıyorum,şimdilik aksatmadım ama bakalım havalar biraz daha soğuyunca ne olacak sen ne zamandır gidiyodun canım murta beye,bi de benim de kan şekerim düşük çıktı. senin şekerle ilgili ne sorunun vardı?herhangi bi ilaç verdi mi şekerle ilgili ?dhea ilacı verdi mi sana. ben her akşam 1 tane de dhea içiyorum.
canım yaaa öok soru sordum ama kusura bakma,aynı doktora gidince merak ettim
slm kızlar nerelerdesiniz? nasıl gidiyo gelişmeler? ben tam gaz diyete başladım ve akşam yürüyüş yapıyoruz. şimdilik iyi gidiyo bakalım kontrole gidince görücez ne kadar etkili olmuş diye.
sizlerde durumlar nasıl,hadi topiğimizi hareketlendirelim biraz.
Herkese selam, pek bir sessiz sakin iki gündür, herkes çok yoğun galiba. Dün tekrar Murat Bey'le görüştüm, vücudumun artık hazır olduğunu Halit bey de uygun görürse bu ay tedaviye başlayabileceğimi söyledi. Diyetimi biraz değiştirdi, öğün sayıları aynı ama porsiyon ve çeşitliliği arttırdı sınırlı olarak çukulataya bile izin verdi. Bu arada eşime takviye ilaçlar verdi. Benimde motivasyonumu ve moralimi yükseltip yolladı. Bir tek yürüyüş performansımdan memnun kalmadı, biraz daha hareket etmemi istedi. tedaviye başladığımda cd56 oranım için serum tedavisini başlayacakmışız, şeker ile ilgili de extra birşeyler yapacakmışız. bende haberler şimdilik böyle, bu hafta içinde regl olursam yeni tedaviye de start demiş olacağız. Hayırlısı artık...
Canim insallah bu sefer tutar bebisin! ne zaman basliyorsun simdii! :)
olacakolacak merak ediyordum seni, sesin soluğun çıkmıyor birkaç gündür. Umuyorum umutsuzluğu uzaklaştırmışsındır kendinden.
Ben başlamak için regl olmayı bekliyorum , bugün yarın olmam lazım, 2. veya 3. günü Halit Bey görecek tamam derse başlamış olacağız. İnşallah senin güzel haberinle çok daha umutlu başlayacağım bu sefer.
canim selam! pozitif enerjine hayranim. nolur bana bunun sirrini ver. Bayiliyorum valla :))
ben inanilmaz derecede yogun calisiyorum kizlar giremedim ne zamandir adam gibi. girip bikac cvp atip cikabildim sadece.
Bravo diyetinin iyi gitmesine cok sevindim. umarim emeklerinin karsiligini alirsin canim!!
kontrolun ne zaman??
kızlar nasılsınız ben çok mtsuzum dayanamıyorum pskolojım bozuldu ben böyle değildim.çevremde çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kimseyee konuşamıyorum.sizlerle konuşup sizlerle rahatlıyorum böyle mutsuz seyler yazmak istemiyorum ama dayanamıyorummm desdek almam lazım şimdiden ağlama krızlerine giriyorum şuan bunları ağlayarak yazıyorum eşim bile anlamıyo beniartık düzenim bile yok sabahlara kadar uymuyorum yemek yiğemiyorum elim hiç bir işe gitmiyo yemek yapmak temizlik bişey yapmak istemiyorum ve bi okadarda ttitiz biriyim dayanamıyorum rüyamdada gördüm çok etkiisnde kaldım sen anne olamıcaksın diyorlar bana bu 2.kez görüyorum rüyamı
kızlar nasılsınız ben çok mtsuzum dayanamıyorum pskolojım bozuldu ben böyle değildim.çevremde çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kimseyee konuşamıyorum.sizlerle konuşup sizlerle rahatlıyorum böyle mutsuz seyler yazmak istemiyorum ama dayanamıyorummm desdek almam lazım şimdiden ağlama krızlerine giriyorum şuan bunları ağlayarak yazıyorum eşim bile anlamıyo beniartık düzenim bile yok sabahlara kadar uymuyorum yemek yiğemiyorum elim hiç bir işe gitmiyo yemek yapmak temizlik bişey yapmak istemiyorum ve bi okadarda ttitiz biriyim dayanamıyorum rüyamdada gördüm çok etkiisnde kaldım sen anne olamıcaksın diyorlar bana bu 2.kez görüyorum rüyamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?