Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

nasılsınız arkadaşlar olacakolacak nasıl gidiyo inş herşey yolundadır bekleme süreci dondurulmuşlarda 14 günmü oluyor?

Canim obur topicte bunu sormamissin bunu da burdan cvp liyim hehe :) 15 gun bekliyoruz bu sefer ve 15 gun nasil gecer ben hic bilmiyorumm :)12 gunu zor atlatmstik hatirlasaniza offff :)

Bi garip oldum yine cok umutsuzum cok korkuyorum. Ya ama umutsuzlugun sebebi hep negatif durumlarla karsilasmak. Ya gecen ay bukadar umutsuz diildim ya. Yine hic tutmazsa napicam ben ya Allahim yardim et bana

Çok fazla kafanda kuruyorsun evet beklemek çok zor ama en azından bir umudun var belkide bebeğin sana tutunmaya çalışıyor ama sen stresinle onun tutunmasına engel oluyorsun...
Bak bebeğini düşün iyi yada kötüde olsa sonuç sonuçta içinde minnacık bir şey var onu düşün konuş onunla....
Biliyormusun içinde olması bile insanı iyi hissettiriyor,senin durumunda olmayı isteyen çok kişi var bizlerin ne olursa olsun umudumuz var yaa hiç bir şekilde bebeği olmayacak insanlar onlar ne yapsın.

olacakolacak umarım olumlu olur. Biz maddi, manevi herseyi yapıyoruz; yapacaklarımızın daha otesi yok bence.... Özellikle bekleme sürecinde pozitif olman gerekiyor ki bence kötü şeyler düşünme.

Ben de Emine Hanım la görüştüm. 2 tanesi 9 hücre, 1 tanesi 8 hücre,1 tanede 5 hücre orta kalitede embriyolar dondurulmuş ama yine iyi kalite değil. Bekleyip görecez artık...En azından biri iyi kalite olsa belki şansım daha yuksek olurdu.

İyi kalite demek tutacak demek değil biliyorsun en düşük kalite bile olsa nasibin de evlat sahibi olmak varsa istersen en düşük kalite olsun gene tutar hiç düşünme bu kalite olayını emriyolar iyi bölünsün bozulmasın yeter...
Benim iki denememde de iyi kaliteydi ne oldu tutmadı.
İnş. her şey yolunda gider transferini olursun

Bi garip oldum yine cok umutsuzum cok korkuyorum. Ya ama umutsuzlugun sebebi hep negatif durumlarla karsilasmak. Ya gecen ay bukadar umutsuz diildim ya. Yine hic tutmazsa napicam ben ya Allahim yardim et bana

olacakolacak neden şöyle düşünmeyi denemiyorsun?? Transferin oldu, iyi veya kötü bir embriyo transfer edildi ve bunun tutma olasılığı da var tutmama olasılığı da var yani şansın %50 ya olacak ya da olmayacak. Bütün uzmanlar diyor ki olumlu düşünce gücü bu tedavide en önemli şey, o zaman %50 olan tutunma olasılığını olumlu düşünmeye başlayarak arttırmaya başla, hatta hep birlikte başlayalım. daha olumsuz sonucu almadan neden olumsuz olabilecek bir sonuç için şimdiden üzülüyorsun. Şimdi hamile olduğunu düşünüp bunun gerektirdiği gibi davran , hatta keyfini çıkart, eğer sonucun olumsuz olursa (ki tüm kalbimle olmamasını diliyorum) öğrendiğin zaman fazlasıyla zaten üzüleceksin. Onun için şu bekleme günlerini nacizane tavsiyem hep umutlu, hep keyifli, hep mutlu geçir lütfen...

Haklisiniz kizlar. Ama biliyorsunuz bu dengesizlik tamamen su hormonlardan. Bugun ignemi olurken canim cok yandi ve artik kalcamda misket gibi kistler cikit kan oturdu.

Umutlu olmaya calisiyorum ama mutlu seyler benden hep uzakmis hep aci cekecekmisim gibi bi his var icimde hep. Oyuzden boyleyim. Ama ara sira umutlaniyorum :) hamileyim diye dusunuyorum. Cok garip bi his cok guzel :) insallah hayal diildir

slm kızlar nerelerdesiniz? nasıl gidiyo gelişmeler? ben tam gaz diyete başladım ve akşam yürüyüş yapıyoruz. şimdilik iyi gidiyo bakalım kontrole gidince görücez ne kadar etkili olmuş diye.
sizlerde durumlar nasıl,hadi topiğimizi hareketlendirelim biraz.

Herkese selam, pek bir sessiz sakin iki gündür, herkes çok yoğun galiba. Dün tekrar Murat Bey'le görüştüm, vücudumun artık hazır olduğunu Halit bey de uygun görürse bu ay tedaviye başlayabileceğimi söyledi. Diyetimi biraz değiştirdi, öğün sayıları aynı ama porsiyon ve çeşitliliği arttırdı sınırlı olarak çukulataya bile izin verdi . Bu arada eşime takviye ilaçlar verdi. Benimde motivasyonumu ve moralimi yükseltip yolladı. Bir tek yürüyüş performansımdan memnun kalmadı, biraz daha hareket etmemi istedi. tedaviye başladığımda cd56 oranım için serum tedavisini başlayacakmışız, şeker ile ilgili de extra birşeyler yapacakmışız. bende haberler şimdilik böyle, bu hafta içinde regl olursam yeni tedaviye de start demiş olacağız. Hayırlısı artık...

canım hadi hayrılısı. inan çok sevindim. murat ey hazırsın diyosa senin de güzel haberini alırız en kısa zamanda burda inşallah yürüyüş yaparken ben de çok zorlanıyorum,şimdilik aksatmadım ama bakalım havalar biraz daha soğuyunca ne olacak sen ne zamandır gidiyodun canım murta beye,bi de benim de kan şekerim düşük çıktı. senin şekerle ilgili ne sorunun vardı?herhangi bi ilaç verdi mi şekerle ilgili ?dhea ilacı verdi mi sana. ben her akşam 1 tane de dhea içiyorum.
canım yaaa öok soru sordum ama kusura bakma,aynı doktora gidince merak ettim

Benim yaklaşık 2 ay oldu başlayalı, bu süreçte 4 kere gittim Murat Bey'e , beni herhafta görmek istemişti ama ben Yalova da oturduğum için telefon ile takip yaptık. Bende açlık kan şekeri ile tokluk kan şekeri nerdeyse aynı, sorun bu. şekerle ilgili bugüne kadar hiç birşey kullandırmadı sadece beslenmede şekeri dengeleyici meyveleri tercih etmemi önerdi. ama tedaviye başlayınca ilaç verecekmiş. dhea kullanmıyorum ben ama sabahları 2 adet balık yağı 1 elevit 1 b vitamini 1 coraspirin akşamları 2 balık yağı 1 b vitamini ve gece yatarken 3 tane Men's Arginmax olmak üzere günde 11 tane ilaç içiyorum istediğin kadar sorabilirsin tabiki, elimden geldiğince cevaplarım, umuyorum hepimiz tez zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza...

canim selam! pozitif enerjine hayranim. nolur bana bunun sirrini ver. Bayiliyorum valla :))
ben inanilmaz derecede yogun calisiyorum kizlar giremedim ne zamandir adam gibi. girip bikac cvp atip cikabildim sadece.

Bravo diyetinin iyi gitmesine cok sevindim. umarim emeklerinin karsiligini alirsin canim!!

kontrolun ne zaman??

Canim insallah bu sefer tutar bebisin! ne zaman basliyorsun simdii! :)

Canim insallah bu sefer tutar bebisin! ne zaman basliyorsun simdii! :)

olacakolacak merak ediyordum seni, sesin soluğun çıkmıyor birkaç gündür. Umuyorum umutsuzluğu uzaklaştırmışsındır kendinden.
Ben başlamak için regl olmayı bekliyorum , bugün yarın olmam lazım, 2. veya 3. günü Halit Bey görecek tamam derse başlamış olacağız. İnşallah senin güzel haberinle çok daha umutlu başlayacağım bu sefer.

Canım aslında cok dengesizim. bir gun cok umutsuzum bir gun sanki hamileyim :) Bilemiyorum. Totalde kolay geciyor ama. Bende istiyorum ki hepimiz tek tek hamile kalalım saglıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza. Senlensin surası. Kim bilir belki kırarım bu zinciri degil mi? Hemen arkamdan sen sonra wish, sonra evimicin ve voyag da geldimiii :) sonra da diger butun kızlar! sırayla herkes gebe kalsın insallah!!!!!!!!!
Luytfen aramızda da 20 ser gun olsun maximum. İcimden geldi!!!!!

canım benim çok teşekkür ederim. normalde de pozitifimdir zaten çok yorma kendini gerçi yoğun olman iyi en azından aklından çıkar sen de stres yapmazsın.
inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız canım. senin sonucunu da heyecanla bekliyorum.
bazı test sonuçlarımhenüz çıkmadı 10 gün sonra çıkacak,o zaman gidicem kontrole.
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin tatlım.

kızlar nasılsınız ben çok mtsuzum dayanamıyorum pskolojım bozuldu ben böyle değildim.çevremde çok sevdiğim arkadaşlarım var ama kimseyee konuşamıyorum.sizlerle konuşup sizlerle rahatlıyorum böyle mutsuz seyler yazmak istemiyorum ama dayanamıyorummm desdek almam lazım şimdiden ağlama krızlerine giriyorum şuan bunları ağlayarak yazıyorum eşim bile anlamıyo beniartık düzenim bile yok sabahlara kadar uymuyorum yemek yiğemiyorum elim hiç bir işe gitmiyo yemek yapmak temizlik bişey yapmak istemiyorum ve bi okadarda ttitiz biriyim dayanamıyorum rüyamdada gördüm çok etkiisnde kaldım sen anne olamıcaksın diyorlar bana bu 2.kez görüyorum rüyamı

Son düzenleme:

canim benim cok etkisinde kaldigin ve cok istedigin icin goruyorsun o ruyayi. Ruyalarimiz zaten bilincaltimizdaki hayallerden olusur. Sakin bir mana arama bu ruyalarda.
icim parcalandi okurken. Canim benim. nolur sakin olmaya calis. Biliyorum zor, hatta bende senin gibiyim ama bi yerden sonra sanirim biraz bos vermek gerekiyor. ancak o zaman mutlu oluruz. Nolur biraz bosvermeye unutmaya calis. Ben oyle yapacagim.

Sanki benim yaşadıklarımı anlatıyormuşsun gibi okudum yazdıklarını wish. Günlerce hayattan koptum, herşeye ağlıyordum, çalışamaz olmuştum. Kimsenin bana yardımcı olmasında izin vermedim. Hatta kimsenin beni anlamadığını düşündüm. Bazen hala aynı şeyleri yaşıyorum . Hepimiz hissettiklerine benzer hatta aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende bir rüya görmüştüm doktorum boşuna uğraşıyorsun diyordu. Günlerce herkese dar ettim dünyayı, eşim, ofisteki herkes, arkadaşlarım resmen kaçıyordu benden, o kadar gergin ve üzgündüm. Bir rüya gördüm diye. Zamanla geçecek bunlar diyenlere resmen kin kusuyordum. o günlerde uzun zamandır ihmal ettiğim bir arkadaşımın çok sevdiğim annesi vefat etti. bir anda dünya tersine dönmüş gibi hissettim. Bu kadar sevdiğim insanları neden bu kadar ihmal ettim diye düşündüm, hayattan niye kendimi bu kadar soyutladım diye düşündüm. Anne olmayı Allah biliyor ya o kadar çok istiyorum ki ama olamazsam da dünyanın sonu değil onu anladım. Üç günlük dünyada eşimle , sevdiklerimle mutlu zaman geçiremiyeceksem ne anlamı var ki hayatın. Onun için kendime terapi uyguladım, ilk önce uzun zamandır ihmal ettiğim sevdiklerimle ilgilendim, ilgilendiklerimin arasına kendimi de koydum. sevdiğim , beni mutlu eden ne varsa hayatıma tekrar soktum ama anne olma yolundan da vazgeçmedim. Kendini öyle veya böyle birşekilde toplaman lazım. İlk önce mutlu sonra da umutlu olmak gerekli. Seni senden daha iyi tanıyan biri daha yok, kendine neyin iyi geleceğini düşün ve hiç beklemeden harekete geç lütfen. Rüyalar adı üstünde rüya, gerçek değil. Seni bu kadar etkilemesine izin verme , umut tamamen bitene kadar anne olmak yolunda çooookkkk yolumuz var. sevgiyle kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…