Selam kizlar.. Evet gercekten cok sessiz topigimiz. Bu hafta cok ilginc bir gelisme oldu: Teyzem 7 yil once dis gebelik gecirdi ve bir tupu alindi. Tup bebek disinda sansin yok dendi ve ilk tup bebek denemesini yapti. O zamanlar embriyo kisitlamasi yoktu 3 unden biri tuttu. Su an oglu 7 yasnda ve bu hafta hamile oldugunu ogrendik ve su an 44 yasinda. Yani hayat gercekten mucizelerle dolu...
Umarim bizim de mucizelerimiz yakinda gerceklesir. Ben de dondurulmuslarla tedavime baslamak icin regl olmayi bekliyorum' 4 yldir regl olduguma sevinecegim tek ay olacak galiba... Bu gun cumartesi ve canim hicbirsey yapmak istemedigi icin evde oturdum tv izlyorum. Bu gun bi de sunu dusundum eger bi gun hamile kalrisam o cift cizgiyi gormek icin 1 ay boyunca her gun kendime gebelik testi yapicam sanirim:)))
EWEST canım çok saol yazdıkların için şimdi biraz daha iyiyim adet olmayı bekliyorum 1 kaç güne kadar olurum arada geliyorlar bana aslında çok umutlu bir insanım ama bu tedavimde çok yıprandım.OLACAKOLACAK nasılsın canım seni çok ihmal ettim nasıl gidiyo halini hatrını soramadım az kaldı büyük güne:)dualarım seninle EVİMİCİN nasılsın nasıl gidiyo uzun zamandır yoksun inş iyisindir voyag sen nasılsın canım nasıl gidiyo dietler hepinizi öpüyorum k.i.b
Canimm iyiyim ben. Bende senin gibi arada bir iyi bir de kotu oluyorum. Dalgalanma durumlari cok var bende. Ben gun icinde bir cok iyi bir de cok kotu oluyorum. Kismet bakalim neyi gosterecek. COk az kaldi test gunume. Gecti bitti iste. Bu persembe test gunum. Ben gunune kadar sabrediyim diyorum oncesinde yaptirmiyim. Cunku bu 2. deneme ve bir daha olmazsa cok yikilicam gibi cok korkuyorum cok!
Evimicin yok oldu hic merak etmiyo
Etmezmiyim hic , hergun girip bakiyorum neler yazilmis diye. Ama sen zaten panik yapiyorsun bir de ben etkilemeyeyim dedim. 1 aralik gununu ben de bekliyourum. Ailemin yanina geldim bir haftadir. Pek yazan da yok bu topikte. Herkes nadasa yatmis sanki. Oysa bahceciningeneltopiginde hamile kalankalana. Bizimtopik nasil duze cikacak bilmiyorum. Moralimbozuk acikcasi.
Bugunevlilikyildonumumuz ve benim saati saatini sasmayan adetimin ilk gunu olmasi lazim. Simdilik yok. Dun aksam cok kotuydum. Cunku ertesi gun olacak ve ben adet olacagim diye. İcimde en ufak bir umut yok yani. Hala daha ayni kendimi o kadar sartladim ki olmayacak diye. 15 - 20 gundur gunde bir defa hayit, civan percemi, aslan pencesi karisimi iciyorum. Bunlarin etkisivarmidir acaba adet gunumun sasmasina? Bilen var mi?
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim! Ben o karisimi hic icmedim bilmiyorum yapar mi gecikme ama insallah hamilesindir de o yuzden gecikmistir ya!
Ailen nrde canim nereye gittin?
Ben cok panigim evet.. Ama cok cok korkuyorum hic elimde de degil. cok korkuyorum hemde olmazsa diye, br yerde de birseyler okudum, bir doktorun yazisini, o benim moralimi epey bozdu acikcasi. Yok ilk denemede olasilik cok yuksekmis, 2 de biraz daha dusuk 3. de daha da dusukmus. Aydin Arici diye bi haddini bilmez yazmis. Hayir simdi bir kufur edicem kendimi tutamayip hakarete girecek. Nasi bi doktordur bu ya? 6 sefer olmuyorsa da biraksinmis ciftler denemeyi. bole aptal seyler yuzunden ya tutmazsa kaygisi daha da korkutuyor.
O karisim ne icin canim tutmaz ise normal yolla denerken ben de yapayim tabi tutarsa, bir deee tuttu diyelim rahme giderse bir de bebegim..
Benim anlamadigim bahcecide herkes hamile kaliyorda bir tek biz mi kalamiyoruz? Bu hamile kalanlardan hic bizim doktorumuzdan var mi?
İzmirdeyim. Mekan degisikligi yapayim dedim belki kafam dagilir biraz diye ama neyse.........
O yazi gibi ben de birkac yerden duydum ayni seyi ama cok takmadim acikcasi . 15 . denemesinde bile hamile kalanlar var bir suru ama tabiiki o kadar yasarmiyim bilmem. Her denememde omrumden omur gidiyor. Gercideneme yapmadan her adetimde de ayni duygulari yasiyorum...
Bu karisimi yada ayri ayri bu bitkileri okudugumda adet duzenleyici , adet oncesi stresi falan azalir diyor. Hamilelige direkt etkisini okumadim hic. Kegel egzersizlerivermisti murat bey. Onu arastir ve yap bence. Onun direkt etkisi var diye dusunuyorum. Rahimin kanlanmasini sagliyormus. İleide hamilelikte de faydasi varmis. Okuyunca analayacaksin ne demek istedigimi. Sormak istedigin olursa ben yardimci olurum.
Herkesin tedavisi farkli tabii ama ben bu topikten de hamile haberleri almak istiyorum artik.
İlk evlilik yildonumumuzdu ve aglayarak gececekdiye uzulurken arkadaslarim guzel bir supriz yapmislar bize. Super moral oldu ama yattik kalktik dert aynidert dag gibi onumde duruyor.
İzmirdeyim. Mekan degisikligi yapayim dedim belki kafam dagilir biraz diye ama neyse.........
O yazi gibi ben de birkac yerden duydum ayni seyi ama cok takmadim acikcasi . 15 . denemesinde bile hamile kalanlar var bir suru ama tabiiki o kadar yasarmiyim bilmem. Her denememde omrumden omur gidiyor. Gercideneme yapmadan her adetimde de ayni duygulari yasiyorum...
Bu karisimi yada ayri ayri bu bitkileri okudugumda adet duzenleyici , adet oncesi stresi falan azalir diyor. Hamilelige direkt etkisini okumadim hic. Kegel egzersizlerivermisti murat bey. Onu arastir ve yap bence. Onun direkt etkisi var diye dusunuyorum. Rahimin kanlanmasini sagliyormus. İleide hamilelikte de faydasi varmis. Okuyunca analayacaksin ne demek istedigimi. Sormak istedigin olursa ben yardimci olurum.
Herkesin tedavisi farkli tabii ama ben bu topikten de hamile haberleri almak istiyorum artik.
İlk evlilik yildonumumuzdu ve aglayarak gececekdiye uzulurken arkadaslarim guzel bir supriz yapmislar bize. Super moral oldu ama yattik kalktik dert aynidert dag gibi onumde duruyor.
Hadi kalk evlilik yildonumunun tadini cikar nolurIlk ne de guzel ne de onemli. Git saril kocana hadiii!
Hayati kacirmayin diye soyleyip durdugum da buydu simdi anliyor musun beni?
Bu arada boyle bir tesaduf olamaz dedigim anlardan biri daha. Tam cevabini okuyordum kocam geldi sarildi optu beni birden oylesine hic yoktan. Gozumde iki damla yas, akmadi ama, dudaklarimda kocaman bir gulumseme oldu...hic yoktan....
İyi olun ne olur, iyi olalim hepimiz...............
Canim anlattigin hikaye bana inanilmaz umut oldu. Dis gebelik olayi biraz yipratici ve ben 2 kere gecirdim. Gecirip sonra gebe kalamayan da var ama boyle guzel hikayeler de var cok sukur. Kimbilir insallah ben de guzel bir hikayeyle cikarim karsisina insanlarin da umut olurum.
Senin kacinci denemen olacak? Hayirlisi insallah canim. INsallah bu tedavinde kavusursun bebegine
Günaydın... Canım benim de ikinci denemem. Daha önce başka merkezde 3 aşılama, 1 tup negatif. Gecen ay da sadece 3 adet orta kalite embriyom olduğu için halit bey transfer yapmadı; bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz. Ben de 4 yıllık evliyim ve 2,5 yıldır stres dolu günler geciriyoruz.
Senin buyuk gune az kaldı, umarım bebğin seninledir. Seni o kadar iyi anlıyorum ki daha transfer olmadan ben bile gerilmeye başladım. Ama sana tutunmaya çalışan miniğe stresini yansıtmamaya çalış bence, mutlu haberlerini bekliyoruz.
Kızlar günaydın, güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için. Hafta sonu canlanmış burası, kutlamalar bile yapılmış , ne güzel.. evimicin tebrikler canım, Allah bir ömür mutluluk içinde yaşamanızı nasip etsin..
Ben cumartesi günü regl oldum, bugün merkeze gidiyorum öğleden sonra ama maalesef bugün Halit Bey yokmuş Burçak Hanım ile görüşeceğim, eğer bir sıkıntı yoksa başlıyoruz 4. maratona.Allahtan en hayırlısını diliyorum hepimiz için. Bugün merkezde olacak varsa görüşmek isterim. var mı???
evimicin canım nice mutlu yıllara, umarım gelecek yıl üç hatta dört kişi olursunuz.
ewest canım tedavin hayırlı olsun ben de bu gun başlıyorum
Kızlar selam.
Negatif kızlar. Ben uzun bir sure bu defteri kapatıyorum. Allah hepinizin yolunu acık etsin. Dualarım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?