Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

slm canlarım,evimıicin,olacak olacak,wish,yasmin umut dolu gün diliyorum hepinize.
murat beye gidenlere bi sorum olacaktı size de dhea ilaç verdi mi? bana gece yatmadan 1 tane iç dedi. yumurta sayısında ve kalitesinde faydası oluyo diye okudum başka topiclerde. inşallah bizlere de olur.
olacak olacak bugün nasılsın canım geri sayım devam ediyo :)
kaldı 11

selam canim,

tst tarihi 1 inde. Valla emriyo transferi sirasind kasilma ile atilioymus embriyo disari heryerde boyle yaziyor. dun cok kasildim. oyuzden saymiyorum ben. Gecede bu sebepten cok sikintili uyudum. ve gene kasildim. Sabahta afedersiniz akintim oldu. ben umutlu degilim.
Evimicin sana soz verdim canim ama ne umutluyum, ne mutluyum, bastan kaybetmek gibi, Her yerde oyle kotu seyler yaziyo ki. simdi nasil gecer bu 15 gun bilmiyorum. bosuna!.. Senin gecen transferin gibi oldum evimicin surekli agliyorum bu sefer sinirli degilim surekli agliyorum!

canım yaaa netten okuyup psikolojini bozuyosun bence bir süre uzak dur bu dönemde pc den. sonuçta eğer yazıldıysa öyle yada böyle zaten tutunacak sana meleğin. kullandığın ilaçlar da akıntı yapıyo olabilir. hemen kötüye yorma,iyi düşün iyi olsun arkadaşım. hayat mucizelerle dolu. senin de mucizen inşallah 9 ay sonra kucağında olacak Allahın izniyle.

burdayım canım geldim iyi yapmışsın murat beye gitmeyle ben bişi sorcam bu kan test 1.400 tuttu dedinya onu her ay mı yaptırcaksın yanı o parayı her ay mı verceksin

bide varsa yürüyüs bandında yurusen işten geldikten sonra yoksa acık havamı olması lazım
]

cok gecmiş olsun tedavin hayırlı olsun

cok gecmiş olsun sende zor günler gecirmişsin
hoşgeldin ewest nasılsın İNŞALLAH yavruna kavuşursun kac aydır murat beye gidiyosun kac kilo verdin

hayırlı olsun canım ALLAHIM yavrunu sana bagışlasın sana sıkısıkı tutunsun İNŞALLAH
evimcim anlatmış zaten iyi bi merkez İNŞALLAH hayırlısıyla yavruna kavuşursun
[

evimcim sana önceden sormuştum bu bagışıklık testinin fiyatını görmedin galiba bu testin fıyatı ne kadar canım pahalı bi testmi

canım ya gd56 bu testin fiyatını sorucaktım yukarıya yanlış yazmışım

acaba kortizon neden kullandırıyoki

slm canım,her ay yapılacak demedi doktor,diyetin 45 gün sürecek,sonra hazır olduğunda halit beyle tekrar başlarsın dedi. o yüzden her zaman yapacağını sanmıyorum. ancak sorun çıkarsa belki ne bilim çok düşük ya da çok yüksek bi değer çıkarsa onu tekrar değerlendirmek isteyebilir.
eşime dedim bende yürüyüş bandında yürüyelim diye bu soğukta dışarda donarız valla :) doktora sorucaz gitiğimizde. sonucunu sana da yazarım canım.

nerdesiniz?

Kizlar ben cok yipranmisim bu surecte sanirim bu son ara verecegim bu da olmazsa.. Uzunca bir ara.
Psikolojimi frenleyemiyorum artik cigirindan ciktim cok mutsuzum

Evimicin en kisa surede basarili olacaksin umarim. Bunu gonulden istiyorum. Bu ay insallah normal yolla gebe kalmissindir :) cok sevinirim cokk.

Yasagidin ve anlattigin seyleri bende yasiyorum inan. bitik durumdayim. Sabrim kalmadi. hemde hic. ve bukadar sabirsizken ancak tranfer masasinda kasilirim iste. olacagi bu. Bu psikolojiye girmeden once ne guzeldi hayat. gezmek, insanlar, dostlar, sokaklar, kuslar.. hersey daha guzeldi. simdi hersey benden kacar oldu, tum guzellikler. hayati kacirdim ben bir umut ugruna, yasami kacirdim.. Ve boyle giderse korkuyorum alacagim halden.

Son düzenleme:
Kizlar evde bir yemek fasli falan var . Bitsin bi sakinleselim herkese soylemek istediklerim var. Ozellikle de sana olacakolacak.

İnan bana sana birsuru sey soylemek istiyorum ama her soyledigim fayda etmeyecek ustune ustluk daha da sinir olabilirsin. Cunku ben de o lanet hormonlarin etkisindeyken en ufak , ama bak en ufak diyorum , bir soz bile beni cildirtiyordu. Ne teselli oluyor ne de sakinlesiyordum. Simdi daha ozgurum , belki ayni hormonlar yine dolasiyor damarlarimda ama senin kadar kat ve kat yuklenmedim. O yuzden farkli bakabiliyorum. Zaten bir olaya nasil bakarsan aslinda oyledir. Ayrica su da var ki kelin ilaci olsa kendine surerdi. Keske sihirli kelimelerim olsa da kulagina onlari fisildayabilsem. Aglamak istiyorsan agla bence, ama kendini yipratma. Daha once de soyledim sinirini sen bilirsin sadece . Bosalmak icin agla. Belki buna ragmen tutar belki sirf bu yuzden tutmaz. Bunu kimse bilemiyor. Ama sundan neredeyse eminim gelecek denemelerini cok buyuk riske atiyorsun. Psikolojin suanki embryonun tutmasindan daha onemli bence. Gelecek icin. Unutma hepimiz bugun yada yarin anne olacagiz. Ben bundan adim gibi eminim.

Biz senin yedek beyinlerin olalim . Seninki kahrolasi hormonlar yuzunden allak bullak olmusken bizim sozlerimize kulak ver biraz. Gercek olan bizim sozlerimiz, inan bana su anda sen sen degilsin.

Esinden yardim isteyebilirsin mesela. Dikkatini baska seylere cekmeye calissin. Yuruyuse falan cikin beraber. İnan bana sacmaliyorum gibi hissediyorum kendimi cunku tamamen hayali biri ile konusuyorum suanda. :44:

Bes yasinda cocugu olan bir arkadasimla konustum gecenlerde. Nasil bir duygu annelik, oglunun bes yasinda olmasi falan diye. Bana ne dedi biliyormusun, kendimi gol atmis gibi hissediyorum dedi. Ne demek yani sen simdi benden 1-0 ondemisin? Sonra bu soyledigi uzerine biraz dusundum. Bendeki bu sabirsizlik tabiiki birsuru nedene dayaniyor ancak bir kismi da bu 1-0 yenik olma duygusu. İster istemez bilinc altimizda bu yeniklik hali var ve bir an once bir gol atip berabere olmak istemek var. Herkesin cocugu var benim yok hali yani. Bunu neden anlattim cunku sana daha once de soyledim, zaman en buyuk umut kaynagin olsun. Allaha sukur daha birsuru zamanin var ve rahatla biraz. Tepende sopayla biri beklemiyor hadi hadi diyen, bu sefer olmali bak olmazsa ..... diyen biri yok. İnsallah tutar, butun kalbimle diliyorum bunu ama tutmayacak diye yipratma kendini. Ben de cok sinir oluyorum, 45inde doguran var, bak 13. denemesinde tutmus vs vs diyenler. Hatta bogaveresim geliyor. Ama daha once de soyledim. Ss sabretcez. Sabrederken de olmicez.

Anlattigin kadariyla yasadiklarina cok uzuldum ve senin bebek haberine cok sevinecegim. Ben buradaki herkeste kendimden bir parca goruyorum. Sorunlar farkli farkli olsa da hissettiklerimiz tipatip ayni. O yuzden aynaya bakmis gibiyim. Sen mutlu sona ulasinca bizde sevinecegiz, sen uzulunce bizim de icimize cokecek bir huzun.

Arkadan biz gelicez , bize moral vermek icin mesgul et biraz kafani mesela
Umarim sinir etmedim seni. Oyleyse hic kusura bakmam merak etme. Sen kusura bakma

Bana vermedi. Omega 3 verdi. Bir de melatonin verdi uyku duzensizligi icin. Uyku kalitesini yukseltiyormus ama baktim baya baya uyku haplari. Almadim daha.
Yediklerimiz cok onemli diye dusunuyorum sirf yediklerimizle mucizeler yaratabilirz. Ama zaman aliyor tabii. Vucudun toksinleri atmasi falan. Verdigi diyet oyle ozel bir diyet degil. Sirf sebze, hic et yok, bol su, sut urunlerinden de sadece organik olanlari.

canım ya gd56 bu testin fiyatını sorucaktım yukarıya yanlış yazmışım

acaba kortizon neden kullandırıyoki

Fiyatlardan cok emin degilim o yuzden ne diyecegimi bilemedim. Soyle ki , bir suru testi bir arada odedik . Genetik, pihtilasma, ve bagisiklik testleri. Simdi faturalari falan karistirdim ve buldum . Gd56 125 mis.

Elin surctu herhalde ama iyiki de surcmus cunku dun hatta bugun bile baya guldum bu yazdigina. İcimden viyak viyak deyip durdum.

Hayir canim, asla sinir emedin beni. Aksine yuzyuze tanismasak da senden inanilmaz bir destek ve enerji aliyorum. Bir de dis gebelik topigindeki 3-5 arkadasimdan.

biliyormusun aklima ne geldi, `bizi bizden baskasi anlayamaz` lafinin dogrulugu.. Dusunuyorum da, cocukluktan beri arkadas oldugum, her animi paylastigim, yuzyuze tanidigim dostlarim bana destek olamiyor, ama yuzyuze tanimadigim sizler, yasadiklarimizin benzerliginden oturu bana destek olabiliyorsunuz. Cocukluk arkadaslarim bana psokoljik rahatsizligi olan, cocuk gibi tutturan, mizmiz biri gibi bakarken, siz beni anliyorsunuz. anlayabiliyorsunuz..

haklisin canim o 1-0 yeniklik duygusu %50 bizi daha da gaza getiren. Ama o yeniklik duygusunu nasil atacagiz icimizden? Cevremizdeki hamile arkadaslarimizi gorunce, onlar adina sonsuz seviniyorken, kendi adimiza aci cekmeyi nasil durduracagiz? Varmidir bunu yapabilen koskocaman guclu bir psikoloji? Sadece 7-8 aydir- 1 yildir bebek deneyenleri soylemiyorum bak. varmidir 2-3-4 senedir ugrasip, bu duyguyla basedebilen? Varsa nolur biri bana `ben edebiliyorum ` desin ve bende kendime bir tokat atayim ve kendime geleyim.

Hormonlar... Haklisin bu hormonlar mahvetti beni. Hormonlarin yaninda `aci gercekler` ayrica.. Surekli `basaramama` duygusu. Surekli `kavusamama` acisi.. Surekli ` yenilgi`.
Iste bu olumsuz duygular ve kosullarla, bu hormonlar birlesince boyle bir enkaz cikiyor ortaya.

Kendimi enkaz gibi hissediyorum bazen, 2-3 yil once bakimli bir binaydim oysa. herkesin donup baktigi. Simdi goz kenalarimdaki, alnimdaki cizgiler artti. Genc anne olmak istiyordum oysa..
Kendimden gectim de en cok esime uzuluyorum 40 yasinda ve cocuk icin yaniyor. Agliyor. ne diyebilirim ki ben daha ne diyim ki..

Tekrar destegin icin saol, inan sizin gebelikleriniz de bana umut olacak. Birimizden birimiz kalsa da artik bir umut beslesek icimizde.

O kadar umutsuzum ki gun bile saymiyorum. Bir an evvel pazartesi olsa da ise gitsem diyorum. Kafami dagitsam. Unutsam.

Son düzenleme:
voyagcım cok sagol canım cevap verdiyin için İNŞALLAH hayırlısıyla yavruna kavuşursun
Fiyatlardan cok emin degilim o yuzden ne diyecegimi bilemedim. Soyle ki , bir suru testi bir arada odedik . Genetik, pihtilasma, ve bagisiklik testleri. Simdi faturalari falan karistirdim ve buldum . Gd56 125 mis.
teşekkür ederim cevap verdiyin için 125 tl iyimiş ben daha cok bekliyodum artık yüksek bi rakam görmek istemiyom İNŞALLAH hayırlısıyla yavruna kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…