Ameliyat gibi derken ne demek istedin? Zaten muayene gibi oluyor eger tanı amaclı ise. Kesmek biçmek yok yani. Sadece acı hissetmeyesin d,ye anestezi veriyorlar. Eskiden anestezi yapmıyorlarmış. Eger rahimde yapışıklık vs var ise o zaman anestezi gerekiyor. Onun dışında ameliyat degil zaten.
Ben histeroskopi olayını yanlıs biliyorum ozaman. Cok yıpratıcı bisi mi. Wish'im de gecen oldu cok zor toparlandı
sende mi zor toparlanmıstın?
evimicin nerdesin cok dibe vurdum ben kim cekip cıkarabilir beni burdan ki. icim kapkaranlık, gozyaslarımı durduramıyorum. Gozlerim aglamaktan sistiler. Insanların yuzune bakamıyorum. Sanki ben bir hata mı yaptım? Neden utanıyorum. Neden yolda yururken basımı öne egiyorum? Neyin ezikliğini hissediyorum ben???
Bu psikoloji nasıl duzelir? Ben nasıl yeniden tam bir insan olurum? Nasıl yeni tedavilere guc toplarım? Ya da yeni tedavilere kadar nasıl cocuksuz biri olma duygusuna alısırım?
Nasıl cıkıcam bu kuyudan yalvarırım biri bana bunu soylesin. 2,5 yıl! Iki Bucuk Koca Yıl! Ve daha ne kadar kimbilir?
Ben bugun bir karar aldım, nasıl kasbul edecegimi bilmiyorum ama savasmayı bir muddet bırakma ve cocuksuz bir aile olabilme ihtimalimize alısmaya calısma kararı. Yapabilir miyim? Yapmazsam cok harap olacagım.
2 deneme tutmadı demek daha yol uzun mu demek;? ya biri bana yardım etsin. 3. denemede artık gercekten oran dusuyor mu? Aklımı kaybedicek gibiyim
Daha beni cagırmadılar. Emine ile gorustum sadece. O da ne desin kız uzuldu tabi. Gerci cok karsılastıgı icin alısmıstır ama onun ictenligine inanıyorum. Histereskopi ister ve belki tupunu almak isteyebilir dedi. Bir de kanlarımızı alıp genetige yollanacakmıs.
emineye 2. de tutmadı sansım azalıyor dedim, dogru dedi. Ama daha doktorla konusmadan bilemem. Belki doktorun gordugu olumsuzluklar vardı ve belki simdi soyleyecek. belki baska bir yol izlenmeli..
Benim aklıma birsey takılıyor sadece. Bu histereskopi olayı illa ameliyat seklinde olmalı mı? Yanı birde bunun daha basit olan bir teknigi varmıs. Muayene gibi yapılan, onu yapmak daha dogru degil mi? Yani direk ameliyat girmek cok agresif bir tutum degil mi?
canım benim seni teselli bile edemiyorum çok kötüyüm inan ne yazıcağımı bilmiyorum acını paylaşıyorum ama sadece şunu diyorum sizleri görmemiş olsam bile çook seviyorum inan benim yaşadıklarınım zerresini bile yazmadım buraya okadar zor bir durumdayım işin içinden çıkamıyorum belki sonra özelden yazarım nelerle uğraşıyosum.canım hiç bir zaman umudunu kaybetme biraz kafanı dağıtmaya bak hiç bir zaman pes etme öpüyorum canım benim
canım histeroskopi içinde korkma ben bilinçsiz gittim netten hiç araştırmadım olkuktan sonra baktım bir muayene şeklinde varmış zannediyorsam ofis histeroskopi diyorlar benimkine ise ameliyat şeklinde diagnostik diyorlar sadece benim kanama olmuştu anemide olduğu için ondan zor toparlandım birazda şeker var tabi 27 yaşında herşey var bende:)
canım okudum ve cok üzüldüm İNŞALLAH kendiliyinden hamile kalırsın sen normal de hamile kalabiliyosun anladıgım kadarıyla
bende 2 ay önce aldım 11 ekim di test günüm halen o günü aklımdan cıkaramıyorum sanki seneler gecmiş ama acısı halen içimde gbi ama daha sadece 2 ay olmuş bende senin gibiydim kimseyle görüşmedim biyere gitmedim cok üzüldüm kimsenin anlıycagı bişi deyil yaşamayan anlamaz ALLAHIM beterinden korusun kimseyee vermesin böyle bişi cok zor
üzüntüden ayagımın üstüne basamadım kac gün cok kasmışım kendimi şimdide kolumun agrısından duramıyorum aslında kendimize zarar veriyoruz ben aglamadıgım için oldu içime attım içinden aglamak geliyosa agla sakın içine atma
halen unutmuş deyilim ama zamnla alışılıyo insan oglu ölüm acısına alışıyo bunada alışılıyo önune bakıyosun ALLAHIM dermansız dert vermesin
sende dr görüşünce rahatlıycaksın bende görüştüm eşime amaliyat dedi şimdi düzelmesini bekliyoruz yani demek istedim hayat devam ediyo zamn herşeyin ilacı önumuze ugraşmamız hep bişiler cıkıyo seninde cıkıcaktır onlarla kafan dagılcaktır
emine hanımında 2.den sonra azalıyo demsine şaşaırdım cok yakınım 3. denemesinde hamile kaldı neden öyle dedi anlamadım bidaha görüşürsem bende sorucam
canım benim çok saol ben seni asıl ihmal ettim ama senin negetif haberin beni çok yıktı. o yüzden yazacak bile bişey bulamıyorum ve çokta karışık bir msj çekmişim benim de konuşmaya çok ihtiyacım var belki ilerleyen günlerde özelden msj atabiliirim durumum çok karışık senin haberinden sonra umudumda kalmadı benim. diğer topiğe girdim az önce mustafa bahçecinin hastaları hepside hamile kalmış ve transfere girmeden öncede psikolokla görüştürüyorlarmış
Wish canimm seni de ihmal ettim kendi derdime. Nasilsin? Neler oluyor? Umarim bir terslik yoktur, yani asamayacagin bir durum degildir. Bende sizleri gormesemde inan cok seviyorum ve istiyorum ki bir gun kucaklarimizda bebeklerimizle birbirimize gidip gelelim dost olalim ve cocuklarimiza kitap dolusu seruvenimizi anlatalim beraber. Olur mu dersin? olur mu olur... Allah bilir..
Kiyamam sana, sen bizim minigimizsin. Simdi histeroskopi sonrasi olan kanamadan dolayi sende kansizlik olusmustu biraz toparlayabildin mi? daha iyicemisin? Canim bol bol kara uzum kurusu ye.
Acimi paylastigina yurekten inaniyorum. Ve bende sizinkileri ayni ictenlikle paylsiyorum. Inanin bana bunun yalani olmaz, dua ederken cogu zaman sizleri de katiyorum duamin icine. Rabbimden dilerken bazen farkinda olmadan insan sadece kendini dileyerek soyluyor ama ben cogu zaman sizleri de ekliyorum dualarima. Hepimizin yuzu guler bir gun insallah. Sende beni habersiz birakma ii ol lutfen.
canım yazdıkların için çok saol bende çok görmek isterim sizlerle ben merkeze yakın sayılırım ne güzel olur gelin bana misafir çok severim ben. çok ta güzel şeyler yaparım sizlere:))dr da hala gidemedim sürekli bir baş dönmesiyle geziyorum alıştım artık:)kafma dağılsın diye kendimi 2 gündür temizliğe vermiş durumdayım kendi kendime terapi uyguluyorum ellerim delindi artık temizlikten kafamı dağıtmak zorundayım arada bir dağılıyo sonra yine bunalım olarak bana geri dönüyo
bir sey daha soyleyecegim. mustafa bahcecinin kendi yaptigi transferler mi tutmus? oyle dusunmemek lazim aslinda. merkez ayni, embriyolog ayni. onemli olan embriyolog. Yani doktor onu oraya koyuveriyo sadece. bize problem varsa Halit bey naapsin :) ole diilmi
simdi duzeltti senin rahmi bebek gibi yapti. bu ayda bebegi konduracak oraya pirill pirillll
inş canım dr uma çok güveniyorum ama arada aklıma takılmıyo değil yani ilk klınığe gittiğim zaman halit beyemi gitsem yoksa mustafa bahçeciyemi diye sekreter kızlara sordum tabiki prof gibisi olurmu demişlerdi m.bahçeci ona git dediler ama ben yine halit beye gittim ilk gittiğimde çok ünlü prof dr du işi gücü tv ye çıkmaktı hastalarıya ilgilenmezdi o yüzden m. bahçeci istememiştim.canım mutlka özelden msj atacağım ilerleyen günlerde desteğin için çok saol:) ama aramızda kalıcak sözmü:)
tabiiki soz!! beni tanisan aramizda kalacagina emin olabilirdin zaten :)
ozelden bu meseleleri de konusuruz. benimde soyleyeceklerim var.
tamam o zaman yarın msj atacağım :)
Canım cevabına cok tesekkur ederim................. Bu foruma ilk girdigimde, daha tup bebek denememistim bile. Ne bu duyguyu biliyor, ne anlayabiliyor, ne de yıkımlarının derecesinin idrakına varabiliyordum. Sadece arastırma yapmak icin okuyordum o sıralar. Ve senin 3. denemenin negatif oldugu gunu yazdıgın seyi hatırlıyorum. Simdi forumda arayıp bakmadım bile bak aklımdan cıkmamıs ama "ben bu defteri kapatıyorum" yazmıstın. Biliyormusun o noktadayım. Sen dedin ve aylarca girmedin buraya. Ne bir yazı yazdın ne birsey... Goruyorum ki aslında dedigin gibi "galiba herseyin ilacı zaman oluyor". Umarım bu tedavin tutar. Bu sefer tutar ve saglıkla kucagına alırsın bebegini icten diliyorum bunu! Ve bende senin gibi guclu olabilirim umarım. Bu gucu tekrardan toplayıp yoluma devam edebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?