Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

merhaba alin hnm

bende tüp tedavisine başladığımda aynı zamanda murat bey e gittim , dr erbil beydi.Çok şükür ilk denemede hamile kaldım ,ikisininde büyük emegiyle.Ama artık gitmiyorum murat bey ( maddi konulardan dolayı ve eşimin gereksiz görmesinden dolayı ) ama gerçekten çok gitmek istemişdim.
Çok merak ediyorum hamile kaldıktan sonra nasıl bir program uyguladı beslenme düzeni olarak ne verdi, senin için sakıncası yoksa bilgi verirsen çok sevinirim , çünkü murat bey sayesinde 2 ayda 10 kg verdim ve bebişime kovuştum , şuan çok tedirginim istem dişı çok kilo almaktan.özellikle hayvasal gıdalardan uzak durmuştum 2 ay şimdi yavaş yavaş yemeye başladım o bile stres yapıyo.merakla bekliyorum teşekkürler

Bu arada yazmayı unuttum baştan sona problemli vücudum var. Bende endometriyozis ve ona bağlı olarak çikolata kisti, yumurta rezervi azlığı(amh 0,5) yumurta kalitesizliği, rahimde iltihap ve polip,hipoglisemi ve kan pıhtılaşması var. Buna rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Allaha
binlerce şükürler olsun. Ne olur umudunuzu kaybetmeyin. Hiç vazgeçmeyin savaşmaktan. Allahım ol derse oluyor kimse engel olamıyor.

Murat Bey hamilelik boyuncaa toplamda 11 kg almamı istiyor. Buna göre bir diyet verdi. Ama bu defa et ve et ürünleri de var. Ayrıca kan pıhtılaşma ve hipoglisemi problemimi takip ediyor. Bununla ilgili ilaçlarımı düzenliyor. Yine yag ve kilo ölçümlerimi yapıyor. Gerekli gördüğü tahlilleri yaptırıyor. Şu anda çok başındayım hamileliğimin 12. haftadayız.Devamında neler yapar bilmiyorum. Ama her daim arayıp kontrol etmesi bile bana moral veriyor. Ben başından beri Murat Bey'e çok inandım ve güvendim. Hatta ilk araştırdığımda eşime biliyorum bu doktor bana iyi gelecek dedim. Gerçekten de psikolojik olarak çok faydalı oldu bana.

Bahceci klinigine nihayet gittim. Vajinal kontrol yapildi ve bir sürü test istedi doktorum. Adetimin 3. Günü yaptiracagim icin daha iki hafta bekleyecegim. FSH ve e2 hormonumdan cok korkuyorum. Doktorum yumurtamin birinin catlamis oldugunu digerinin ise henuz durdugunu soyledi ve ekrandan gosterdi. Yumurta rezervim azalmis olabilirmis. Cok üzgünüm.

Doktorum testlerden once birsey soylemek istemedi ama duruma gore yumurtami guclendirmekle ise baslayacaklarini, 3 ay icinde kendiliginden bebek olmazsa asilama deneyecegini soyledi.

Esimle karar verdik eger bu tedavilere yanit veremezsem ve tup bebek derse bebek sevdamizdan vazgececegiz. Cok korkuyorum erken menapoz cikarsa diye. Sirf bu yuzden sogan kurune basladim.

Bu arada doktorum guvenc beyi de cok sevdim.

bende cumartesi klinike gittim öncesinde hsg film çekildi çok şükür bir şey çıkmadı halit beye gösterdim nisan ayında inşallah tedaviye start vereceğiz
2 embriyo hakkım varmış o konuda bir kararsızlığımız var ikiz olursa çok zor olur,tek tarnsfer ise çok riskli tutma şansı çok az artık herşeyin hayırlısı
Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Hayirlisi canim insallah.

Benden de hsg isteyecekler sanirim. Cok korkuyorum cektirenler cok aci verdigini soyledi. Sen ne dersin?

hsg filmi çektirmekten korkma çünkü farklı bir yöntemle çekiyorlar artık acı hissetmiyorsun bundan yaklaşık 2 yıl önce ssk da çektirmiş ve çok acımıştı fakat 10 gün önce başka bir merkezde çektirdim öyle büyük bir acı hissetmedim için rahat olsun :)

Canim Guvenc bey super bir doktordur... Memnun kalmana sevindim.sakin moralini bozma ve uzulme.Emin ol ki muthis bir doktorun elindesin.Mucadeleden sakin vazgecme.insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini alacagiz :)) bu arada hsg filmi cektirdim ben oyle korkulacak bir durum yok

İnsallah canim. Sagol :)

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben tokattan gelicem siz tedavi boyunca nerede kalıyorsunuz ev falan mı tutunuz???

ftm_60 canım istanbula gelceksen eğer kalacak yerin yoksa otelde kalırsın.ben bahçeciye gidiyorum fulya.da olan orada -mecidiyeköy.de- nif otel var 15-20 dak.kadar uzak ama biz çok memnun kaldık.istersen bi araştır.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben tokattan gelicem siz tedavi boyunca nerede kalıyorsunuz ev falan mı tutunuz???

Canim valla bahceci de tedavi olup bebksiz ayrilani hic duymadim ve gormedim.
Ben istanbulluyum zaten. bebek icin baska bir yerde vakit kaybetme bence. Once bir gorusmeye gel, otelde kalirsin. Gorusme sonucuna gore bir tanidiginiz falan varsa orda kalirsin otel tuzlu gelirse.

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar

ev falan tutamazmıyız acaba 1 aylığına herkes otelde mi kalıyor.

atrıca francesca rahim filmi okadar zor değil ya ben üniversite hastanesinde çekindim o anlık bi adet sancısı bitiyo sonuçta bikaç dakikada sonrasında da adet sancısı gibi biraz ağrıyo korkma.Allah yardımcın olsun:))

Canim sagol, insallah. Keske gerek kalmadan hamile kalabilsem ne kadar guzel olurdu.

Ev tutmak istiyorsan bazi esyali evler var kiralik olarak. 1 gunlugune bile tutulabiliyor. Otelden daha ucuza geliiyor haliyle.
İstersen oyle birsey de yapabilirsiniz.

inşallah hamile kalırız canım.öyle olan çok varmış kısmet.sen şanslısın yine istanbuldasın ben ta tokattan gelcem.ramazan da yaza geliyo 1 ayımız ordan silindi:((

inşallah hamile kalırız canım.öyle olan çok varmış kısmet.sen şanslısın yine istanbuldasın ben ta tokattan gelcem.ramazan da yaza geliyo 1 ayımız ordan silindi:((

Allah emeklerimizin karsiligini veriri insalllah canim ne yapicaksin. Her yolu deneyecegiz.
Fazla ugrasmadan olsa, butun derdim bu su anda.

Selam Arkadaşlar,
Bende Bahçecide tüp bebek denememi yaptım ve hiç memnun kalmadım,tavsiye etmiyorum.

Merhaba,ben yeni üye oldum buraya ve bende halit beyin hastasıyım,ve bende laparoskopi olucam ama çok korkuyorum,sizide halit bey ameliyat etmiş,ne kadar sürdü operasyon ve zormu oldu sizin için,? yardımcı olrsanız sevinirim,çok korkuyorum ve gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var.Halit beyden memnunum ama kendisi hakkında bilgi soracak kimsem yok.Ben acıbadem fulyada olacağım ameliyatımı.sürekli erteliyorum laparoskopiyi ama bebek te olmuyor.
sanırım siz bu yazıyı 2010 yılıNDA YAZMIŞSIN AMA UMARIM ŞU AN HAMLESİNDİR VE BENIM YAZIMI GÖRÜP ,BENIDE RAHATLATIRSIN :)

Beni de Halit bey ameliyat etti. Laparoskopiden korkacak hicbirsey yok. Yapılacak işleme gore 2 yada 3 tane 1er cmlik kesikler oluyor. Biri gobek deligi oldugu icin belli bile olmuyor. Anestezi aldıgın için hicbirsey hissetmiyorsun. Benim sonradan agrım falan da olmadı. Laparoskopiyi oylesine mi yapıyor? Yani ne işlem yapacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…