halit fırat erdene bende gittim zorlu centerdeki muayehanesine. önce birçok test verdi anlaşmalı oldugu yerlere yönlendirdi daha uygun diyerek taam aksine hiç uygun degil dahada pahalıydı.testleri memorıal hastanesinde yaptırdım.sonuçlar gayet iyi çıktı.rahim röntgenini bölüm başkanı cekti ve sonuçlar gayet iyiydi.halit beye gittim her zaman ki gibi randevu saatiniz 1saat gectikten sonra içeri anca alıyor içeri.birde randevu alıyoruz üstüne bir saat bekletiyorlar bekeleme yeride bir o kadar kasfetliki insan patlıyor .tahlillere baktı kendi önerdiği yerde yaptırmadıgım için begenmedi kulp buldu yok iyi çekilmemiş vs..oysa memorıal bu konuda cok iyi bir hastanedr herkes bilir.bana rahimde şekil bozuklugu var sen cocuk sahibi olamazsın dedi.direk cocugun olmaz dedi.eşimle şaşırdık ki bendeki rahim bozuklugu en basit sekli ve hamileliğe engel degil.bunu 2-3 doktorda onaylamıştır.bir doktor hastasına böyle bir ihtimal olsa bile senin cocugun olmaz diye kesin bir cümle kurmamalı.sonra''sorunumuz sensin ne yapalım''dedi.lafa bak bir de doktor söylüyor bunu doktor olan sensin bana sorduguna.acıkcası direk tüp bebek yapayım paranı alayım demek bu .aşılama yapalım dedik ben pek aşılamayı onaylamıyorum dedi niye??????ha sonrada sizi ameliyat edelim rahmi düzeltelim hemsire arkadasa gidin gün versin vs.dedi ve muayeneyi bitirdi toplam 15dk sürdü agzından cıkan sözcükler sadece cocugun olmaz,sorun sensin ,aşılamayı istemem,ameliyat yapalım.Yani ben senden para alacam bir şekilde....ben tahlillerimin sonucları güzel cıktı diye sevinirken tüm sevincimi aldı.. böyle soguk hastasıyla bu şekilde konusan bir doktor görmedim.SONUCA GELECEK OLURSAK BAYANLAR AMELİYATI YAPTIRMADIM.İYİKİDE YAPTIRMAMIŞIM ÇÜNKÜ 2 HAFTALIK HAMİLEYMİŞİM.rahim röntgeni cektrdikten sonra hamile kalmısım.halit beyin dediğine göre benim çocugum olmazmış???? suan 3 aylık hamileyim ve hersey yolunda.Artık sağlık sektörüde ticarethaneye dönüşmüş ne yazıkki......
Merhaba yeni üye oldum. 4 ay önce Halit beye gittik eşimle. Daha önce medicana international beylikdüzü (Selman Laçin) hastanesinde 2 olumsuz tüp bebek denememiz var. Halit bey bütün geçmiş evraklarımızı inceledi. Önce rahim filmi sonra histeroskopi ve birçok ilaç tedavisi gördükten sonra esas tedavi aşladı. 17 yumurtam toplandı 9 tanesi 5. Güne ulaştı 5 tanesi genetik araştırmaya gitti, 2 tanesinin genetiği düzgün geldi ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Rahim filmi ve histeroskopi dışında tüm testleri nerede istersem orada yaptırdım. Bir zorunluluk yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Halit Fırat erden görevini başarıyla ve kusursuz yapan bir doktordur. Yeri gelir espri yapar yeri gelir abilik babalık yapar. Allah ondan razı olsun. Bebeğimi inş. Kucağıma sağlıkla alırım ve isteyen herkes inş. ANNE olurMerhabalar
Bende halit bey e yeni başlayacağım ilk etapta hangi testler yapiliyor bilen var mi ayrica tahliller acibadem hastanesinde yapiliyormus ne kadar tutar .
Merhaba, size özelden yazdım :)Merhabalar herkese,
Bende tüp bebek yaptıracağım, Halit Bey ile tüp bebek sürecini yaşayanlar biraz bahsedebilir mi? Halit Beyi bir ortamda duydum, şu an bir doktorla bu süreci planladık ama tedavi başlamadı kendimi hazır hissetmediğim için. Birde çalışıyorum bu süreçte ne kadar istirahat etmek gerekecek , transfer kısmından korkuyorum biraz, Halit beyin bu süreçteki ilgisi nasıl ?
Yarın halıt beye tüp bebeğe baslıycaz ne kadar masraf olur bu süreç benı Nasıl yıpratır bılmedıgım bır yolda yürümek
Merhaba,Transfer yaptıran arkadaşlar, Halit bey kaç tane döllenmiş yumurta transfer ediyor rahime? Bunun bir sınırı varmı?
Merhaba halit beyi dün tv de seyrettim hangi hastanede acaba benide bilgilendirir misiniz
Basladik ALLAH Kabul etsin ilk ignemi oldum 1600 Tl evonya die
Muayenesı zorlu centerde ıslemlerı orda yumurta toplama işlemı acıbademde olcak ama her gıttıgımde muayeneye once acıbademde kan verıyorum çıkan sonuca gore bakıyo yarın yumurta toplama ıslemı var ALLaHım yardım et o kadar zor gecıyokı aılemle kavga edıyorum baska nedenlerden stres olmamam gerek ama aglamadıgım gun yokHalit bey'in kendi muayehanesi Zorlu Center'de ve Acıbadem Maslak hastanesi ile anlaşmalı.
Neden yarıda kesıldı ne oldu bılgı verırsen sewınırumHayırlı & Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah. Geçen ay tedaviyi yarıda kestik, şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. Sonra yine Doktor yolları. Hayırlısı bakalım.
Kan değerimin biri düşmeyince durdurduk geçen ay. Bu ay tekrar başladık, Hayırlısı herşeyin. Sizin ilk denemenizmi Halit bey'de?Neden yarıda kesıldı ne oldu bılgı verırsen sewınırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?