Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

İnanın sizinle aynı şeyleri yaşamışız bizde muayenede 1 saat bekledik, apandisit amelitayım sebebiyle rahim filmi istedi,rahim filmi için tek bir yer önerdi kesinlikle buraya yapılması lazım diye, ancak bizimle baya uzun konuştu tüm sorularımızı sorduk..Sadece bu rahim filmi konusunda ısrarcı olması saçma geldi..Ayrıca rahim filmini iğne tedavisinden sonra istedi.Yani yumurtalar toplandıktan sonra, iki tüp bebek denemesi yapmış biri olarak bana bu yanlış geldi açıkcası, sonuçta önce rahmin görülmesi gerekmezmi??Belki laparoskopi ile normal yolla hamile kalma şansım var?Yani direk tüp bebek..Birde histerekopi ve cgh yapılacak dedi..Yani bu işler artık çook ticari olmuş insan kime güvenceğini bilemiyor.Kararım önce güvenilir bir hastanede rahim filmi sonra normal yolla 1-2 ay denemek,çünkü rahim filminden sonra çok hamile kalan duydum sizin gibi, eğer olmazsa Bülent Tıraş ile tedaviye başlama, bana orası daha güvenilir geldi..

kızlar öyle demeyin ben randevu aldım 2 hafta sonra gidicem bu 4. denemem olacak

arkadaşlar bende 2 hafta sonraya randevu aldım fakat ben 2 yıl önce halit fırat erdenin istediği yerde (echomarda) rahim filmi çektirmiştim.bir daha istermi acaba rahim filmi? arkadaşlar bu tüp bebek halit beyde ilaçlarla birlikte toplam ne kadara mal oluyor? lütfen bilen biri bana fikir verebilirmi? çok kararsızım.ben tüpü yazın sonunda düşünüyorum şimdi kontrol amaçlı gidiyoruz eşimle.sizce ne zaman gitmeliyiz?

Ee neden kimse yazmamış artık halit beye giden arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi yazın dr hakkında araştırma yapıyorum 2.tüp bebek denemem için

Selam kızlar ben de ilk kez tüp bebek denedim ve Halit Beye gittim. Halit bey ayni zamanda ablaminda doktoru onun da tup bebekle oldu.lakin Ben halit beyi bu siteden buldum. Burdakilere guvenerek gittim. Gitmeden once esimle de konustum youtubeden videolerini seyrettm ikimzde isindik ve karar verip gittik. 7 ay vesitli testler ameliyatlar vs. Derken mayista transfer oldu cok sukur ve ve sonuc olumlu. Acikcasi son sayfalar da olumsuz yorumlar beni sasirtti gercekten. Biz cok memnun kaldik. Cok esprili bir insan. Bi arkadas 15 dk. Konusabildik diyor dogrudur cunku cok yogun ama soylemeso gereken her seyi soyluyor. Sorulara cevap veriyor. Test noktasinda illa burada yapacaksnz diye bir sey hic soylenmedi. Nerde istersnz orda yaptirin dediler. Sadece rahim filmini fulyada bir yer var orda istedi. Ama bu halit beye özgü degil ki. Bircok doktorun anlasmali oldugu yerler var. Yani gidecek olanlar bence gönül rahatligiyla gidebilir. Sorusu olan varsa da cevap verebilirm. Daha once yeni yazi gorememistim simdi gorunce yazmak istedim.

Transfer yaptıran arkadaşlar, Halit bey kaç tane döllenmiş yumurta transfer ediyor rahime? Bunun bir sınırı varmı?

Merhabalar
Bende halit bey e yeni başlayacağım ilk etapta hangi testler yapiliyor bilen var mi ayrica tahliller acibadem hastanesinde yapiliyormus ne kadar tutar .

Merhabalar
Bende halit bey e yeni başlayacağım ilk etapta hangi testler yapiliyor bilen var mi ayrica tahliller acibadem hastanesinde yapiliyormus ne kadar tutar .
Merhaba yeni üye oldum. 4 ay önce Halit beye gittik eşimle. Daha önce medicana international beylikdüzü (Selman Laçin) hastanesinde 2 olumsuz tüp bebek denememiz var. Halit bey bütün geçmiş evraklarımızı inceledi. Önce rahim filmi sonra histeroskopi ve birçok ilaç tedavisi gördükten sonra esas tedavi aşladı. 17 yumurtam toplandı 9 tanesi 5. Güne ulaştı 5 tanesi genetik araştırmaya gitti, 2 tanesinin genetiği düzgün geldi ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Rahim filmi ve histeroskopi dışında tüm testleri nerede istersem orada yaptırdım. Bir zorunluluk yok. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Halit Fırat erden görevini başarıyla ve kusursuz yapan bir doktordur. Yeri gelir espri yapar yeri gelir abilik babalık yapar. Allah ondan razı olsun. Bebeğimi inş. Kucağıma sağlıkla alırım ve isteyen herkes inş. ANNE olur

Merhabalar herkese,

Bende tüp bebek yaptıracağım, Halit Bey ile tüp bebek sürecini yaşayanlar biraz bahsedebilir mi? Halit Beyi bir ortamda duydum, şu an bir doktorla bu süreci planladık ama tedavi başlamadı kendimi hazır hissetmediğim için. Birde çalışıyorum bu süreçte ne kadar istirahat etmek gerekecek , transfer kısmından korkuyorum biraz, Halit beyin bu süreçteki ilgisi nasıl ?

Merhaba, size özelden yazdım :)

Yarın halıt beye tüp bebeğe baslıycaz ne kadar masraf olur bu süreç benı Nasıl yıpratır bılmedıgım bır yolda yürümek

Merhaba arkadaşlar yaşadığım şehirde 2 aşılama , 3 kez de tüp bebek tedavisi gördüm ve hepsinde de netice olumsuz oldu. Yaşayanlar bilir ne kadar zor, yıpratıcı ,meşakatli bir yol olduğunu şahsen ben artık bir daha tedavi olmayacağım diye bu ili kafam da bitirmiştim lakin ailemin , çevremin bir kere daha dene diye baskıları be Israrla İstanbul da halit beye git diyen, onda tedavi görüp te çocukları olan tanıdıklarım olduğu için bir kez de bu Dr da denemeye karar verdik nasip .... Çalıştığımdan dolayı yaza doğru gitmeyi düşünüyoruz Allah kısmet ederse benim sizlere sorum bizim gibi başka şehirden gelip , yer bilmez , yurt bilmez Arkadaşlar ne yaptınız? Nerde kaldınız? Süreciniz Nasıl ilerledi? Çok gelip gitme yaptınız mı? Cevaplarsanız sevinirim . Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin inşallah.

Basladik ALLAH Kabul etsin ilk ignemi oldum 1600 Tl evonya die

Hayırlı & Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah. Geçen ay tedaviyi yarıda kestik, şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. Sonra yine Doktor yolları. Hayırlısı bakalım.

Halit bey'in kendi muayehanesi Zorlu Center'de ve Acıbadem Maslak hastanesi ile anlaşmalı.
Muayenesı zorlu centerde ıslemlerı orda yumurta toplama işlemı acıbademde olcak ama her gıttıgımde muayeneye once acıbademde kan verıyorum çıkan sonuca gore bakıyo yarın yumurta toplama ıslemı var ALLaHım yardım et o kadar zor gecıyokı aılemle kavga edıyorum baska nedenlerden stres olmamam gerek ama aglamadıgım gun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…