Bu arada akapunktur ile sigarayı bıraktım bir hafta oldu iyi gidiyorum ama yinede zooorrrr ama anne olmak için fedakarlık gereksultan sende bırakmıştın nasıl gidiyor umarım tekrar asla başlamayız
Kesinlikle haklısın cnm yarın hemen bu konuyu konuşucam dikkatli adım atmada fayda var çok teşekkür ederim size
Teşekkür ederim cnm sen kullanıyormusunSende sigarayi birakmissin cok dogru bir karar vermişsin tebrik ederim
En güzelini yapmışsın cnm birde artık devlet hastanelerinde akapunktur ve alternatif tıp bölümü var bi başvur istersen bende başlıcam dr'la konuşursan yardımcı olurlar piskolog eşliginde akapunkturda yaptırsan çok daha çabuk sonuç alırsın ve tedaviyede hazırlıyor rahatlamak için çok etkili bir araştır istersen cnmm dualarım seninle inşallahhhhMerhaba canım bu ay tedaviyi iptal ettim psikoloğa gittim yaşadığım bu travmadan sonra psikolog desteğiyle tedaviye başlamanın doğru olacagini düşündüm psikologumda bana sen daha acini bile tam yasayamamissin şimdi tedaviye başlarsan sonu hüsran olabilir dedi bi kac ay daha bekle dedi bu arada psikolog destegi almaya devam edecem inşallah hersey güzel olacak hepimiz için buna inanıyorum
Teşekkür ederim cnm sen kullanıyormusun
En güzelini yapmışsın cnm birde artık devlet hastanelerinde akapunktur ve alternatif tıp bölümü var bi başvur istersen bende başlıcam dr'la konuşursan yardımcı olurlar piskolog eşliginde akapunkturda yaptırsan çok daha çabuk sonuç alırsın ve tedaviyede hazırlıyor rahatlamak için çok etkili bir araştır istersen cnmm dualarım seninle inşallahhhh
Allah yardımcın olsun inşallah , eminim bir an önce istedigin kiloya düşersin emin ol sigarayı bırakmak çok daha zor off offf ama bebişler için kiloda veririz sigarayıda bırakırızz ayyy çok savaşçı gördüm kendimiYok canım ben sigara kullanmıyorum ama bendede kilo problemi var acilen kilo vermeliyim diyet yapmaya çalışıyorum diyet topigimiz var oradaki arkadaşlarında destegiyle kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum
Hayirlisi olsun canim ins bu sefer bebegine kavusursun dualarimiz seninle..Slm arkadaşlar yarın transferim olacak başka trasferi olacak varmiii dua edelim birbirimize insallah hayırlısı olur...
Cnm direk akapunktur için arayıp randevu al pisikolog zannetmiyorum yardımcı olsun sanırım bilmez farklı branşlar. Bence hemen randevu al istersen avrupa yakasındaysan bagcılar devlet hastanesinde dr. Kanat Tayfun var ve gebelik için ve daha bir çok şey için yapılıyor bana çookk iyi geldi transfer öncesi gerilmemek içinde yaptırıcam inşallahBi dahaki kontrolumde sorarım canım sağolasın benimde dualarım seninle çok iyi birisin sen
Cnm direk akapunktur için arayıp randevu al pisikolog zannetmiyorum yardımcı olsun sanırım bilmez farklı branşlar. Bence hemen randevu al istersen avrupa yakasındaysan bagcılar devlet hastanesinde dr. Kanat Tayfun var ve gebelik için ve daha bir çok şey için yapılıyor bana çookk iyi geldi transfer öncesi gerilmemek içinde yaptırıcam inşallah
Cnm ne yaptın transferin oldumu inşallah sıkı sıkı tutunur sana tekmi çift embriyomu ayyyy çok heyecanlııı hep pozitif ol sakın olumsuz insanlarla konuşma bile enerjini emmesinlerSlm arkadaşlar yarın transferim olacak başka trasferi olacak varmiii dua edelim birbirimize insallah hayırlısı olur...
Slm cnm hoş geldin gördügün gibi bayaaa yogun aktif bi sayfaselam kızlar Halit bey ile görüşmek için şuan nereden randevu almak lazım? Acıbadem mi? Bahçeci mi? Sadece Muayenehanesinde mi( Zorlu Center).
Merhaba cnmm ilk randevuyu halit hocayla yapıyorsun sonra aytun hanım bakıyor yumurta takibi için benimde ilk deneyimim iki gündür igne kullanıyorum süreci burdan paylaşıcam kimse okumasada
Diger bütün topikler çok hareketli ve bu şekilde daha bilmedigimiz bir sürü şey ögrenebiliriz valla çalışan için çok zor olacagını sanmıyorum zaten test istiyor ikl seferinde ara söyle ben testlerimle gelmek istiyorum diye devlette yaptır git ben ikinci kez gittim testlerimi yaptırdıktan sonra tesadüf reglime denk geldi gittim hemen başlayalım dedi aytun hanım devamınıda yazıcammmm zaten bakalım neler olacak
Merhaba cnmm ilk randevuyu halit hocayla yapıyorsun sonra aytun hanım bakıyor yumurta takibi için benimde ilk deneyimim iki gündür igne kullanıyorum süreci burdan paylaşıcam kimse okumasada
Diger bütün topikler çok hareketli ve bu şekilde daha bilmedigimiz bir sürü şey ögrenebiliriz valla çalışan için çok zor olacagını sanmıyorum zaten test istiyor ikl seferinde ara söyle ben testlerimle gelmek istiyorum diye devlette yaptır git ben ikinci kez gittim testlerimi yaptırdıktan sonra tesadüf reglime denk geldi gittim hemen başlayalım dedi aytun hanım devamınıda yazıcammmm zaten bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?