Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Bu arada akapunktur ile sigarayı bıraktım bir hafta oldu iyi gidiyorum ama yinede zooorrrr ama anne olmak için fedakarlık gerek sultan sende bırakmıştın nasıl gidiyor umarım tekrar asla başlamayız

Sende sigarayi birakmissin cok dogru bir karar vermişsin tebrik ederim

En güzelini yapmışsın cnm birde artık devlet hastanelerinde akapunktur ve alternatif tıp bölümü var bi başvur istersen bende başlıcam dr'la konuşursan yardımcı olurlar piskolog eşliginde akapunkturda yaptırsan çok daha çabuk sonuç alırsın ve tedaviyede hazırlıyor rahatlamak için çok etkili bir araştır istersen cnmm dualarım seninle inşallahhhh

Teşekkür ederim cnm sen kullanıyormusun

Yok canım ben sigara kullanmıyorum ama bendede kilo problemi var acilen kilo vermeliyim diyet yapmaya çalışıyorum diyet topigimiz var oradaki arkadaşlarında destegiyle kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum

Bi dahaki kontrolumde sorarım canım sağolasın benimde dualarım seninle çok iyi birisin sen

Yok canım ben sigara kullanmıyorum ama bendede kilo problemi var acilen kilo vermeliyim diyet yapmaya çalışıyorum diyet topigimiz var oradaki arkadaşlarında destegiyle kilolarimdan kurtulmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah , eminim bir an önce istedigin kiloya düşersin emin ol sigarayı bırakmak çok daha zor off offf ama bebişler için kiloda veririz sigarayıda bırakırızz ayyy çok savaşçı gördüm kendimi

Bi dahaki kontrolumde sorarım canım sağolasın benimde dualarım seninle çok iyi birisin sen
Cnm direk akapunktur için arayıp randevu al pisikolog zannetmiyorum yardımcı olsun sanırım bilmez farklı branşlar. Bence hemen randevu al istersen avrupa yakasındaysan bagcılar devlet hastanesinde dr. Kanat Tayfun var ve gebelik için ve daha bir çok şey için yapılıyor bana çookk iyi geldi transfer öncesi gerilmemek içinde yaptırıcam inşallah

Tatlım ben İstanbul'da değilim Karadeniz deyim ama sorarım buradaki hastaneye

Slm arkadaşlar yarın transferim olacak başka trasferi olacak varmiii dua edelim birbirimize insallah hayırlısı olur...
Cnm ne yaptın transferin oldumu inşallah sıkı sıkı tutunur sana tekmi çift embriyomu ayyyy çok heyecanlııı hep pozitif ol sakın olumsuz insanlarla konuşma bile enerjini emmesinler unutma herşey çok güzel olacak ilk transfer sürecimizzzz sayfa olarak haydi hayırlıdı bizi yanıtsız bırakma hemen ocak 2017 tüp yapyıranlara kaçma

Kızlar bu akşam kimse yokmuuuu
Ben yarın merkeze gidiyorumm bakalım yumurta toplayabiliriz testler normalse Ayyy heycanlıyımmm siz neler yaptınız aaaaa ölmüş bu günnnnn burası

selam kızlar Halit bey ile görüşmek için şuan nereden randevu almak lazım? Acıbadem mi? Bahçeci mi? Sadece Muayenehanesinde mi( Zorlu Center).

selam kızlar Halit bey ile görüşmek için şuan nereden randevu almak lazım? Acıbadem mi? Bahçeci mi? Sadece Muayenehanesinde mi( Zorlu Center).
Slm cnm hoş geldin gördügün gibi bayaaa yogun aktif bi sayfa ama ben genelde buralarda oluyorum tatlım zorlu center'dan randevu alıyorsun takıldıgın sormak istedigin bir şey olursa yardımcı olurum cnm şimdiden hayırlı olsun

Kızlar yine yoksunuz ama ben anlatayım bu gün test sonuçlarımı degerlendirmek için çagırdılar eger uygun görülürse yumurta toplama sürecine başlayabiliriz dendi veeee süreç başladı hem sevindim hem gerildim ilk ignemi yaptı ilkay hanım dört gün puregon 300'lük verdi bakalım hayırlısı ben incirde yiyim diyorum kaliteli olsun diye siz neler yaptınız offf çok zorrr

Canlarım herkese bol şans bu tedavi sürecinde Ben ilk kez yaptıracağım morfoloji sıkıntısı var da Çok yoğun doktorda randevu alma sıkıntısı oluyormuş, onun yerine başka arkadaşlarına yada hemşirelere paslıyormuş fln gerçi 15 gün sadece ama yoğun takip mi gerektiriyor? Ultrasonla yumurta takibi vs ? 15 günde kaç kere randevu alınıyor? Çalışan hasta için zor olur mu?
Ortalama tedavi fiyatı hakkında da kaygılarım var kızlar

Merhaba cnmm ilk randevuyu halit hocayla yapıyorsun sonra aytun hanım bakıyor yumurta takibi için benimde ilk deneyimim iki gündür igne kullanıyorum süreci burdan paylaşıcam kimse okumasada
Diger bütün topikler çok hareketli ve bu şekilde daha bilmedigimiz bir sürü şey ögrenebiliriz valla çalışan için çok zor olacagını sanmıyorum zaten test istiyor ikl seferinde ara söyle ben testlerimle gelmek istiyorum diye devlette yaptır git ben ikinci kez gittim testlerimi yaptırdıktan sonra tesadüf reglime denk geldi gittim hemen başlayalım dedi aytun hanım devamınıda yazıcammmm zaten bakalım neler olacak

Hahah yaz yaz okunmaz olur mu? Benim gibi bilgiye ve bebeğe aç bir sürü anne adayı vardır hatta ne kadar çok detay verirseniz o kdr iyi oluyor.
Ben de telefonla istenen fix testleri öğreneyim bari ödevimi yapıp hazırlıklı gideyim hem iki kere gitmekten yırtarım :) herşey normalse regl döneminde başlanıyor anladığım kdryla. Yumurta kontrolü için kaç defa daha gideceksin? İğneler acıtıyor mu?

Cnm dört gün igne verdi pazartesi kantesti vericekmişi E2 ve p4 tahlilleri yapılacakmış duruma göre doz ayarlaması yapılıyormuş 12. Günlük bir süreçmiş herhalde daha iki kezdaha giderim opu öncesi görücez bakalım ayyy igneden o kadar korkuyordum ki ben (normalde kan aldırırken igne olurken bakamam hatim indiririm yapılırken) hemşire ilkini yaptı anlattı öğlen 12 2 arası yapılacak dedi eşime güvenmiştim ama saat uymuyor komşuma söyledim o benden beter çıktı:) eeeehhhh dedim videoyu açtım netten birde hemşire yaparken hiç hissetmemiştim ona güvenerek yaptım vallaha eger ben yaptıysam herkez yapar gerçekten igne o kadar inceki hiç hissedilmiyor ben komşumda yanımfaydı güç aldım ondan ama şimdi kendim yapanilirim yalnız

Yazdıklarını ben okuyorum canım sen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…