İyide arada sizde bir şeyler yazında kendimi şizorfren gibi hissetmiyim iyice esrkum'un günlügüne döndü olayYazdıklarını ben okuyorum canım sen yaz
İyide arada sizde bir şeyler yazında kendimi şizorfren gibi hissetmiyim iyice esrkum'un günlügüne döndü olaykendi kendime konuşuyo gibiyim
Aslında bütün ünlü dr'lar bunu yapıyor yumurta takibini başka dr'lara yaptırıyorlar sorun yoksa eger önemli olan embriyolog ve labaratuar esasında yada bilmiyorum offff benimde kafa sütlaççç vallaha girdik bir yolaa allahım utandırmasınHaklısın canım ben beklemedeyim biliyosun psikologum oyle dedi
Halit bey cok yoğun biri anladigim kadariyla tedaviyi takipleri baska bir doktor yapiyor transferini kendisi yapiyor değilmi bu yizden benim aklım çok karışık zaten bugun başım ağrıyor ooof ooof
Canım iyi pazarlar kendi aramızda seni konuşuyoruz ne yaptı nasıl gidiyor cnmm çatlıcazz nasıl gidiyoooAmi cnm sağol stres yapmamaya çalışıyorum rabbim herkese nasip etsin
Yumurta büyütmek için yapılan ignenin yan etkileri nelerdir biraz halsiz hissediyorum kendimi birazda bulantı ne olur bilenler yazabilirmiiiii
Allahımmm utandırmasınn inşallahh hepimiz anne olucazzzzKizlarrrrr iyi akşamlar mesajlarınızı okudum tek tek uzun zamandır giremedim deveciailesi lütfen bizi haberdar et durumdan çok merak ediyoruz sonucu sen bize umut olacaksın benimde vitamin değerlerim düşük olduğu için vitamin ilaçları alıyorum inş kısmet olursa diğer ay start vericez çok heycanli bi süreç
Aminnnn cnm inşallahAllahımmm utandırmasınn inşallahh hepimiz anne olucazzzz
Ne belirtisi bekliyorsun mikroskop altında ancak görünebilen bir embriyodanKiZlar meraba transferim oldu beklemekteyiz hiç bi belirti hissetmiyordum dasha normal mi acaba...çarşamba yapildi moral verinnn
Cnm merhaba hayırlı uğurlu olsun tatlım çok fazla araştırmaya girme sakin olmaya çalış bizi haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim senden hep msj gelmişmi diye bakıyorum belirtileri hemen olmuyor acele etme buraya kadar gelmişsin biraz daha sabır ilk hamilemiz sen olacaksın buna inanıyorum sen bizim umudumuz olacaksın hemen belirti falan aramam tmm daha çok yeni olduğu için hiç bişey hissetmezsin normal gebeligi düşün ne kadar süre sonra insanlar farkına varıyor hemen belli olan bişey degilKiZlar meraba transferim oldu beklemekteyiz hiç bi belirti hissetmiyordum dasha normal mi acaba...çarşamba yapildi moral verinnn
Ahhh canımm sen iste biz moral veririz meraktan çatladıkkKiZlar meraba transferim oldu beklemekteyiz hiç bi belirti hissetmiyordum dasha normal mi acaba...çarşamba yapildi moral verinnn
Bencede o daha çokkk minik ama oralardaaaaCnm merhaba hayırlı uğurlu olsun tatlım çok fazla araştırmaya girme sakin olmaya çalış bizi haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim senden hep msj gelmişmi diye bakıyorum belirtileri hemen olmuyor acele etme buraya kadar gelmişsin biraz daha sabır ilk hamilemiz sen olacaksın buna inanıyorum sen bizim umudumuz olacaksın hemen belirti falan aramam tmm daha çok yeni olduğu için hiç bişey hissetmezsin normal gebeligi düşün ne kadar süre sonra insanlar farkına varıyor hemen belli olan bişey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?